Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58809)

Kowa_l 21-12-2005 07:28

doczepiliscie sie tych szwedow..nawet z rooka nie wyszliscie... wkurza mnie takie cos ;/ tylko wojna i wojna...juz nie dlugo bede same wojny i grac nie bedzie gdzie ..-.-

Tarny 21-12-2005 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anjja
Polska dla polakow...I mam gdzies murzynow i inne rasy!!!***ie mnie to bo nie zyje za czasow 2 wojny swiatowej :/Gdybym gral w tibie 4 lata temu mial bym mlvl sworda:/
Na tym servie nie bedzie miejsca dla noobkow takich jak ty ...why
na samego rooka wczora chcialo wejsc 925 osob wiec miejsca raczej dla facc nie bedzie nawet jak zwolnia server!!!
3.Seig Hail

Noobem to niestety jesteś Ty, jestem pewny że wylecisz z tego serwera po max 3 miesiącach, a wiesz dlaczego? Bo najwieksi szpanerzy, Ci którzy myślą, że to oni są najlepsi i wszystko im wolno wylatują pierwsi.

ps: Aż nieraz mi wstyd, że jestem polakiem kiedy czytam takie rzeczy....

Nietypowy 21-12-2005 07:33

Dlaczego by nie zrobić tego polskiego serwa ? I tak dojdzie wkońcu do wojny Pol vs Swe ;) A gdy zaczniemy wcześniej wybijać swe i br Polska pokaże kto rządzi !! Mówicie że polacy dostają wszędzie od swe To teraz nie dajmy się i roz***my innych :] A jeśli komuś się ten pomysł nie podoba niech idzie na Ocere :P Są 2 światy do wyboru na jednym<KYRA> Polska będzie próbowała przejąć władze jeśli chcecie pomóc to wchodźcie na ten serwer a jeśli nie to na Ocere :]

P.S. Z mojego miasta całą ekipą wbijamy na Kyre i mamy zamiar nieźle wymiatać :] PzDr !

praktor 21-12-2005 07:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seru :]
Ojj uwierz mi że Polaków będzie tam Baaardzo dużo.
Gdy niebędziemy bić szwedów od początku ponabijają wysokie levele i będą chcieli rządzic :P

ok, mam taka nadzieje :D jesli tak to poprostu musimy stworzyc jedna solidna gildie, kto sie dolancza msg 8256363 albo pisac tutaj

Kowa_l 21-12-2005 07:34

zgadzam sie z Tarny...szapnerzy tylko mysla ze sa dobrzy a wcale tak nie jest..

Seru :] 21-12-2005 07:37

@up

Ja z ziomkami z miasta będe Nietypowy tak samo =] i napewno jeszcze wiele miast będzie grało na Kyrze ale niefantazjujmy.

praktor 21-12-2005 07:38

fajnie by bylo jak by byly 3 miasta rooku :P bo teraz jest przesada 150 ludzi na jednej wyspie i w dodatku ta kolejka :/

Kowa_l 21-12-2005 07:39

zreszta zamiast mowic trzeba dzialac...szybko wyjsc z rooka i expic i to ostro.....jezeli az tak chcecie zeby ten serwer byl polski i zeby szwedzi nic nie mieli do powiedzenia.....

praktor 21-12-2005 07:40

ktos z polakow ma juz prawie 8 lvl?

praktor 21-12-2005 07:41

o! na mainie juz sa 3 osoby... w tym jeden szwed 8 knight, polak 8 knight i nie wiadomo jakiego pochodzenia 10 sorcerer:D

Angel of Apostle 21-12-2005 07:43

:) X( Ludzie opanujce się X( i tak mamy opinie noobow X( sam doświadczylem kilkukrotnego zabicia przez rodaka a niejest to wcale przyjemne jak Cie swoj bije ;( dodajmy jeszczre ze polaczki siedza w depo i kradna co sie da albo "daj prosze" a jak sie nieda to nawrzuca Ci smieci na dana rzecz albo napisze "hunted" albo w ostatecznoasci Ci nawrzuca od roznych :o jak tak mozna ludzie wstyd sie przyznac ze sie jest Polakiem :( fakt zdarzaja sie wyjatki ale to sie trafia nieczesto :(
Jak to sie mowie w Kupie sila jesli co niektorzy lubia krasc wyzywac to oki ale z umiarem np jak by mnie ktos poprosil na pw na tibi czy moge mu cos dac bo np wyszedl z rooka to jasne niema sprawy a nie "daj daj......." zalamac sie idzie. Ostatnio wrocilem z podrozy na tibi :) wchodze do thais a tu suprajs bo koles z 8 lvl do mnie ze mu ukradlem battle hammera heh niezle niebylo mnie jakies tydzien a tu takie cos no pomyslic sie kazdy moze ale jak mu napisalem ze to nie ja ( a mlotkow nieuzywam teraz rozczki sa w modzie) to mnie zwyzywal od najrozniejszych i to heh takie slownictwo ze masakra; druga sytuacja wyszedlem z rooka koles do mnie zeby mu cos dal heh na 8lvl sam niewiele mialem nawet bp nieposiadalem pogadalem z kolesiem i sobie poszedl na zajutrz on do mnie ze mi brassa dal i ja mu kase wisze no Panowie i Panie zalamac sie idzie a po krotkiej wymianie zdac pisal na golnym zeby wszytscy polacy mnei lali no tak rodak rodakowi robi heh jesli faktrycznie komus dal to niech zapamieta nick postaci a niech niezuca falszywych oskarzen ;(
heh ale sie rozpisalem ale polacy musza sie opanowac i zlaczyc sily zeby to byla silna grupa - pomagajmy sobie na wszytskich swiatach :))

Kowa_l 21-12-2005 07:45

no i tak bylo na furorze;/ ...jak juz widze napis "daj mi cos" to mi sie zle robi..;/

Kali tajfun of Astera 21-12-2005 07:54

nie wiem po co ta pociecha

nowy świat chyba niczym sie nie różni od starego(chyba :p )

Mej~ 21-12-2005 08:08

@up
newb plx ;/

praktor 21-12-2005 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kali tajfun of Astera
nowy świat chyba niczym sie nie różni od starego(chyba :p )

jakis noobek plx?:P

Shein Silvershadow 21-12-2005 08:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Słuchaj cfaniaczku po 1 odwal się od mojego ojca.
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć

:P mnie to kiedyś wypominano, to i ja ci to wypomnę - jak już to on jest nacjonalistą, rasizm to nietolerancja wobec innych kolorów skóry, tzw. "ras".

A btw, może sobie zrobimy małą zabawę;) Jak uważacie, ile wytrzymają ci "super hiper mega zgrani polacy co opanują serwer"? Ja stawiam na góra miesiąc;p

No nie, no przesadziłem, góra trzy tygodnie;p

Manrox 21-12-2005 08:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Słuchaj cfaniaczku po 1 odwal się od mojego ojca.
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć

Heh, teraz chyba przesadziles.
PO PIERWSZE:
Nie odwalę się od twojego ojca, dopóki nie odwalisz się ode mnię za typowego rasiste i mnie za to nie przeprosisz.
PO DRUGIE:
Nie zaprzeczam że wielu szwedów gra lepiej od polaków, ale wielu NIE ma pojęcia o prawdziwej grze.
PO TRZECIE:
Może widziałeś to na jednym serverze, a ja widziałem na kilku innych.
PO CZWARTE:
Szwedzi mają talent to wywoływania bezsensownych wojen, i trzeba ich najpierw wykurzyć zanim zaczną niszczyć server (typowy przykład to Saphira).
PO CZWARTE:
Wiem kto to jest rasista. Poza tym, to że twój iloraz inteligencji nie przekracza ilorazy inteligencji oszołomionego trolla, nie oznacza że wolno ci obrażać ludzi.

Kowa_l 21-12-2005 08:30

no i dajecie przyklad tego ze polacy nie potrafia z soba nawet rozmawiac/porozumiec sie a co dopiero grac...pomslcie nad swoim zachowaniem ...moze lepiej sie skoncentrowac nad gra niz tu teraz sie klocic wyzywac ?? ..zastanowcie sie...bo szwedzi teraz graja i bija lvl a wy sie klocicie..

Angel of Apostle 21-12-2005 08:41

:) Zgadza się wiec kto na nowy server to do gry i lvl robic :)

Pucha 21-12-2005 08:42

Pytanko...............

Mam pytanko jak długo będzie wyłącznie dla PACC?? Bo jush nie mogem się doczekać!! :-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00.