![]() |
doczepiliscie sie tych szwedow..nawet z rooka nie wyszliscie... wkurza mnie takie cos ;/ tylko wojna i wojna...juz nie dlugo bede same wojny i grac nie bedzie gdzie ..-.-
|
Cytuj:
ps: Aż nieraz mi wstyd, że jestem polakiem kiedy czytam takie rzeczy.... |
Dlaczego by nie zrobić tego polskiego serwa ? I tak dojdzie wkońcu do wojny Pol vs Swe ;) A gdy zaczniemy wcześniej wybijać swe i br Polska pokaże kto rządzi !! Mówicie że polacy dostają wszędzie od swe To teraz nie dajmy się i roz***my innych :] A jeśli komuś się ten pomysł nie podoba niech idzie na Ocere :P Są 2 światy do wyboru na jednym<KYRA> Polska będzie próbowała przejąć władze jeśli chcecie pomóc to wchodźcie na ten serwer a jeśli nie to na Ocere :]
P.S. Z mojego miasta całą ekipą wbijamy na Kyre i mamy zamiar nieźle wymiatać :] PzDr ! |
Cytuj:
|
zgadzam sie z Tarny...szapnerzy tylko mysla ze sa dobrzy a wcale tak nie jest..
|
@up
Ja z ziomkami z miasta będe Nietypowy tak samo =] i napewno jeszcze wiele miast będzie grało na Kyrze ale niefantazjujmy. |
fajnie by bylo jak by byly 3 miasta rooku :P bo teraz jest przesada 150 ludzi na jednej wyspie i w dodatku ta kolejka :/
|
zreszta zamiast mowic trzeba dzialac...szybko wyjsc z rooka i expic i to ostro.....jezeli az tak chcecie zeby ten serwer byl polski i zeby szwedzi nic nie mieli do powiedzenia.....
|
ktos z polakow ma juz prawie 8 lvl?
|
o! na mainie juz sa 3 osoby... w tym jeden szwed 8 knight, polak 8 knight i nie wiadomo jakiego pochodzenia 10 sorcerer:D
|
:) X( Ludzie opanujce się X( i tak mamy opinie noobow X( sam doświadczylem kilkukrotnego zabicia przez rodaka a niejest to wcale przyjemne jak Cie swoj bije ;( dodajmy jeszczre ze polaczki siedza w depo i kradna co sie da albo "daj prosze" a jak sie nieda to nawrzuca Ci smieci na dana rzecz albo napisze "hunted" albo w ostatecznoasci Ci nawrzuca od roznych :o jak tak mozna ludzie wstyd sie przyznac ze sie jest Polakiem :( fakt zdarzaja sie wyjatki ale to sie trafia nieczesto :(
Jak to sie mowie w Kupie sila jesli co niektorzy lubia krasc wyzywac to oki ale z umiarem np jak by mnie ktos poprosil na pw na tibi czy moge mu cos dac bo np wyszedl z rooka to jasne niema sprawy a nie "daj daj......." zalamac sie idzie. Ostatnio wrocilem z podrozy na tibi :) wchodze do thais a tu suprajs bo koles z 8 lvl do mnie ze mu ukradlem battle hammera heh niezle niebylo mnie jakies tydzien a tu takie cos no pomyslic sie kazdy moze ale jak mu napisalem ze to nie ja ( a mlotkow nieuzywam teraz rozczki sa w modzie) to mnie zwyzywal od najrozniejszych i to heh takie slownictwo ze masakra; druga sytuacja wyszedlem z rooka koles do mnie zeby mu cos dal heh na 8lvl sam niewiele mialem nawet bp nieposiadalem pogadalem z kolesiem i sobie poszedl na zajutrz on do mnie ze mi brassa dal i ja mu kase wisze no Panowie i Panie zalamac sie idzie a po krotkiej wymianie zdac pisal na golnym zeby wszytscy polacy mnei lali no tak rodak rodakowi robi heh jesli faktrycznie komus dal to niech zapamieta nick postaci a niech niezuca falszywych oskarzen ;( heh ale sie rozpisalem ale polacy musza sie opanowac i zlaczyc sily zeby to byla silna grupa - pomagajmy sobie na wszytskich swiatach :)) |
no i tak bylo na furorze;/ ...jak juz widze napis "daj mi cos" to mi sie zle robi..;/
|
nie wiem po co ta pociecha
nowy świat chyba niczym sie nie różni od starego(chyba :p )
|
@up
newb plx ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
A btw, może sobie zrobimy małą zabawę;) Jak uważacie, ile wytrzymają ci "super hiper mega zgrani polacy co opanują serwer"? Ja stawiam na góra miesiąc;p No nie, no przesadziłem, góra trzy tygodnie;p |
Cytuj:
Heh, teraz chyba przesadziles. PO PIERWSZE: Nie odwalę się od twojego ojca, dopóki nie odwalisz się ode mnię za typowego rasiste i mnie za to nie przeprosisz. PO DRUGIE: Nie zaprzeczam że wielu szwedów gra lepiej od polaków, ale wielu NIE ma pojęcia o prawdziwej grze. PO TRZECIE: Może widziałeś to na jednym serverze, a ja widziałem na kilku innych. PO CZWARTE: Szwedzi mają talent to wywoływania bezsensownych wojen, i trzeba ich najpierw wykurzyć zanim zaczną niszczyć server (typowy przykład to Saphira). PO CZWARTE: Wiem kto to jest rasista. Poza tym, to że twój iloraz inteligencji nie przekracza ilorazy inteligencji oszołomionego trolla, nie oznacza że wolno ci obrażać ludzi. |
no i dajecie przyklad tego ze polacy nie potrafia z soba nawet rozmawiac/porozumiec sie a co dopiero grac...pomslcie nad swoim zachowaniem ...moze lepiej sie skoncentrowac nad gra niz tu teraz sie klocic wyzywac ?? ..zastanowcie sie...bo szwedzi teraz graja i bija lvl a wy sie klocicie..
|
:) Zgadza się wiec kto na nowy server to do gry i lvl robic :)
|
Pytanko...............
Mam pytanko jak długo będzie wyłącznie dla PACC?? Bo jush nie mogem się doczekać!! :-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |