![]() |
Kwaso robisz jeszcze itemy :( bo mam pare zleceń
@topic Bardzo fajne :D B) i ciekawe |
Cytuj:
Jakbym tylko edytował pierwszą stronę to temat dawno stałby się co najwyżej gratką dla archeologów. @Kwaso tak tablet,wszystko podstawowym okrągłym pędzelkiem w Photoshopie. Za kolorki sie rzadko zabieram,za słaby w nich jestem. |
ja tez rysuje od 6 lat ale ten ostatni mnie zadziwil naprawde
|
Kolorki? Nie wiem czemu od nich stronisz, ja tam osobiście lubię jak coś jest kolorowe, lub najmniej w odcieniach błękitu ;)
Acha... I jak ty jesteś "słaby" w kolorkach, to niech mnie piorun trzaśnie :D. No, ale to, że robisz wszystko w czerni i bieli z kolei wyrabia u ciebie co innego. Ja poprostu nie moge się powstrzymać i lecę jak misiek do miodku w stronę moich pasteli czy kredek, choć nie zawsze na dobre mi to wychodzi... BTW: Czemu "aż" jedna praca pojawiła się tutaj od czasu, kiedy tutaj zaglądałam? Hmm? |
Fajne ! Troche malo ^^ Ale fajne, szkoda ze tak malo tych "kolorków"
|
MORE plx :p . Chyba sam zaloze temat, choc nie weim czy by sie oplacalo sluchac puzniejszych obelg uzytkowników;(
|
ekhem...
Bardzo mi się podobają, ale! Ja te prace znalazłem 2 miechy temu zanim dałeś ten temat w internecie :o nie wiem, czy je wcześniej zrobiłeś, albo poprostu wziołeś z neta (to tylko takie moje podejżenia, nie bieerz tego na poważnie! :) ) . Ocena 10/10 PIĘKNIE! ;)
|
@Up
To są jego prace na 100 procentow :P Blacko, dał byś cos nowego... :| |
Właśnie - daj coś ładnego pooglądać :). Ja wiem, że ty coś masz w zanadrzu, ale kryjesz się niewiedzieć czemu ;).
@up,up Na 1000% to są jego prace i nie waż się w to wątpić :crusader: :D Pozdrowionka :) |
Ech nie dają człowiekowi spokoju;p nowa pracka wedle życzenia. Narzędzie-gruby grafit 4B
Pracka nie jest może wypieszczona (w końcu ile detali da się zrobić półcentymetrowym kołkiem) ale i tak nie wygląda źle, na zdrowie! http://www.icpnet.pl/~dracus/dragrider2.jpg |
*pada zde śmiechu na podłogę*
Replay proszę... Cytuj:
Hiehie... Napisałam ci post "następnego dnia" ^^ |
Im dłużej na to patrze, tym bardziej mi się to podoba, z tego co widze najbardziej chyba lubisz rysować smoki..
Jak zwykle pokazałes klase :) |
naprawde pod wrazeniem jestem :) i w koncu cos nowego dodales :P ta para mi jakos do gustu przypadla, a smoczy jezdziec profesjonalnie zrobiony, gratuluje umiejetnosci :)
|
@ Blacko
Eh, zacząłem niedawno rysowac i nie wiem jak mam cieniowac czyli jakim ołówkiem, gdzie, kiedy i jak to robic? Jak nakladać ołówek na papier? Jesli było takie pytanie i jest odpowiedz to sry! |
Cytuj:
Podpatruj od innych! |
Kapitalna ta ostatnia praca. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Uwielbiam wręcz taki styl - 100/108o
|
Dzięki, narazie mam tylko ołówki od b do 6b ale jesli radzisz kupic te które wymieniles to moge spróbowac ;d A zrozumiec to troche zrozumialem z tego co napisales :p
Ps: Tak nawiasem to ciągle podpatruje i ciebie i innych. |
kurcze
czesc widze ze ladnie rysujesz;) wienc mam prosbe narysowalbys smoka który ieje ogniem?? plx :D
|
Czas na bump :p Nie jest to wprawdzie fantasy ale tak mnie naszło jakoś. Jakby ktoś się zastanawiał to czołg jest wydumany, ma trochę z Challengera, trochę z innych konstrukcji ale generalnie to improwizacja, nie patrzyłem nawet na model.
http://www.icpnet.pl/~dracus/war.jpg |
Hehe.... Jestem pierwsza! :D
Improwizacja, nie improwizacja, nawet nie powinieneś się przyznawać dopóki nikt nie ma ci nic do zarzucenia (bo nikt nie będzie miał). Co mam powiedzieć? Śliczne jak zwykle... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |