Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Smoczki Blacka i inne tałatajstwa (galeria) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60785)

Sibin 07-10-2006 10:40

Kwaso robisz jeszcze itemy :( bo mam pare zleceń
@topic
Bardzo fajne :D B) i ciekawe

Blacko 07-10-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zillek Edonek (Post 1020393)
Tak, bardzo ładne... Ale dlaczego stawiasz podwójne posty ?

Podwójne? Popatrz na daty na nich...
Jakbym tylko edytował pierwszą stronę to temat dawno stałby się co najwyżej gratką dla archeologów.

@Kwaso
tak tablet,wszystko podstawowym okrągłym pędzelkiem w Photoshopie. Za kolorki sie rzadko zabieram,za słaby w nich jestem.

michalek888 15-10-2006 17:37

ja tez rysuje od 6 lat ale ten ostatni mnie zadziwil naprawde

Eileen 22-10-2006 23:05

Kolorki? Nie wiem czemu od nich stronisz, ja tam osobiście lubię jak coś jest kolorowe, lub najmniej w odcieniach błękitu ;)

Acha... I jak ty jesteś "słaby" w kolorkach, to niech mnie piorun trzaśnie :D. No, ale to, że robisz wszystko w czerni i bieli z kolei wyrabia u ciebie co innego. Ja poprostu nie moge się powstrzymać i lecę jak misiek do miodku w stronę moich pasteli czy kredek, choć nie zawsze na dobre mi to wychodzi...

BTW: Czemu "aż" jedna praca pojawiła się tutaj od czasu, kiedy tutaj zaglądałam? Hmm?

Cergoth 24-10-2006 20:53

Fajne ! Troche malo ^^ Ale fajne, szkoda ze tak malo tych "kolorków"

Marduck 26-10-2006 20:00

MORE plx :p . Chyba sam zaloze temat, choc nie weim czy by sie oplacalo sluchac puzniejszych obelg uzytkowników;(

Skarabeusz Pustyni 30-10-2006 19:46

ekhem...

Bardzo mi się podobają, ale! Ja te prace znalazłem 2 miechy temu zanim dałeś ten temat w internecie :o nie wiem, czy je wcześniej zrobiłeś, albo poprostu wziołeś z neta (to tylko takie moje podejżenia, nie bieerz tego na poważnie! :) ) . Ocena 10/10 PIĘKNIE! ;)

MKM 30-10-2006 19:49

@Up
To są jego prace na 100 procentow :P

Blacko, dał byś cos nowego... :|

Eileen 30-10-2006 22:41

Właśnie - daj coś ładnego pooglądać :). Ja wiem, że ty coś masz w zanadrzu, ale kryjesz się niewiedzieć czemu ;).

@up,up
Na 1000% to są jego prace i nie waż się w to wątpić :crusader:

:D

Pozdrowionka :)

Blacko 07-11-2006 23:41

Ech nie dają człowiekowi spokoju;p nowa pracka wedle życzenia. Narzędzie-gruby grafit 4B

Pracka nie jest może wypieszczona (w końcu ile detali da się zrobić półcentymetrowym kołkiem) ale i tak nie wygląda źle, na zdrowie!

http://www.icpnet.pl/~dracus/dragrider2.jpg

Eileen 08-11-2006 00:06

*pada zde śmiechu na podłogę*

Replay proszę...

Cytuj:

nie wygląda źle
Jak ta pracka wygląda "źle" to niech mnie kule biją. Blacko, tobie chyba ta późna pora się udziela. Jak według ciebie ona nie wygląda źle, to możesz mi oddać w prezencie wszystkie o których tak mówisz, a ja sobie poobwieszam pokoiki w domu :D

Hiehie... Napisałam ci post "następnego dnia" ^^

MKM 08-11-2006 15:49

Im dłużej na to patrze, tym bardziej mi się to podoba, z tego co widze najbardziej chyba lubisz rysować smoki..
Jak zwykle pokazałes klase :)

Arnisan 23-11-2006 16:30

naprawde pod wrazeniem jestem :) i w koncu cos nowego dodales :P ta para mi jakos do gustu przypadla, a smoczy jezdziec profesjonalnie zrobiony, gratuluje umiejetnosci :)

Marduck 23-11-2006 20:39

@ Blacko
Eh, zacząłem niedawno rysowac i nie wiem jak mam cieniowac czyli jakim ołówkiem, gdzie, kiedy i jak to robic? Jak nakladać ołówek na papier?

Jesli było takie pytanie i jest odpowiedz to sry!

Blacko 25-11-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marduck (Post 1094677)
@ Blacko
Eh, zacząłem niedawno rysowac i nie wiem jak mam cieniowac czyli jakim ołówkiem, gdzie, kiedy i jak to robic? Jak nakladać ołówek na papier?

Jesli było takie pytanie i jest odpowiedz to sry!

Ech no próbuj, kup kilka ołówków np 2H,HB,2B,6B i sprawdź jakie dają możliwości. A w rysunku nie gryzmol bez sensu od lewej do prawej,od konturu do konturu tak jakbys wypelnial kolorowanke tylko postaraj sie zeby stawiane kreski tez budowaly i urozmaicaly rysunek. Pewnie nie wiesz o co chodzi ale nie umiem tego inaczej powiedziec...
Podpatruj od innych!

Randlemen 25-11-2006 01:18

Kapitalna ta ostatnia praca. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Uwielbiam wręcz taki styl - 100/108o

Marduck 25-11-2006 11:36

Dzięki, narazie mam tylko ołówki od b do 6b ale jesli radzisz kupic te które wymieniles to moge spróbowac ;d A zrozumiec to troche zrozumialem z tego co napisales :p

Ps: Tak nawiasem to ciągle podpatruje i ciebie i innych.

Morius najt 04-12-2006 08:17

kurcze

czesc widze ze ladnie rysujesz;) wienc mam prosbe narysowalbys smoka który ieje ogniem?? plx :D

Blacko 10-12-2006 00:45

Czas na bump :p Nie jest to wprawdzie fantasy ale tak mnie naszło jakoś. Jakby ktoś się zastanawiał to czołg jest wydumany, ma trochę z Challengera, trochę z innych konstrukcji ale generalnie to improwizacja, nie patrzyłem nawet na model.

http://www.icpnet.pl/~dracus/war.jpg

Eileen 10-12-2006 08:12

Hehe.... Jestem pierwsza! :D

Improwizacja, nie improwizacja, nawet nie powinieneś się przyznawać dopóki nikt nie ma ci nic do zarzucenia (bo nikt nie będzie miał). Co mam powiedzieć? Śliczne jak zwykle...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30.