![]() |
[quote]Oryginalnie dodany przez Dwimenor
1. Wiesz kim jest Tom/Al Dee/Obi/Willie/Billie a.tak (3 ptk) b.większość (2 ptk) c.niektórzy (1ptk) d.rzadnego nie znam (0ptk) (min0 max 3) oni wszyscy sa z rooku |
Gratz Dla Ruska_Trzeciego-Jego post jest Setnym w tym temacie.
Do Ruska: Tak, oni wszyscy są na Rookgaard, ale nie o to chodziło w tym pytaniu. Chodziło mi czy wiesz kim są, czym się zajmują, co sprzedają itp/itd. |
Mi wyszlo, że mam 60 :)) To juz jest chyba glębokie uzależnienie.. Co wyniki z tych wszystkich kategorii co tutaj podales :P
|
Dostałem 29 pkt jednak wydaje mi sie , że zasługuje na opis z pierwszej kategorii ponieważ gram dla przyjemności a jak zgine, to trudno. Jednak Pk ścigam :]
|
wyszło mi 49 i to co tam napisałeś odnośnie tych punktów to całkowita racja już nie lubie grać w tibie po dedzie czy coś ale i tak powracam =/ pomimo że już mam dość poprostu niemoge z tym skończyć to jest jak zioło i wino nie da się oderwać =/ ;(
|
PRZYKŁADY MANIAC'kalności :D
Ja osobiście gram pare godzin dziennie :D Ten teścik jest dobrze zamyślony .. większość noob'ów siedzi na rooku ponad 2 tygodnie .. Wszystkie te pytania bardzo dobrze podkreślają maniacalność Tibijczyków :D ( nie ukrywam że jestem maniackiem :D ) ..A tu pare przykładów maniacalnej choroby :P :
- łepek idzie ( heavy metalowiec ma koszulke z czachą a mój kumpel " Ty on ma PK :D ) - kumpel mówi że coś jest zakręcone jak lina w Tibi :D - zauważyłem siekiere i odrazu powiedziałem hand axe :P ( pierwsza myśl ) - Piłka nożna ( kumpel strzela --> a drugi mówi on ćwiczy Distance fighting :P a bramkarz blokuje czyli ćwiczy shielding :) - gdy wychodzimy na dwór cały ..cały czas mówimy o Tibi innie koledzy którzy w to nie grają , bo mówią że jest głupia ( mają swoje zdanie chociaż nie popieram ) nie pozwalają nam o tym gadać oczywiście sobie żartują ale denerwuje ich to :D To były przykłady z życia wzięte !! ( z mojego otoczenia :P) |
Patrząc na pierwszą wersje testu to miałem 40+,ale w porywach sięgam do 45 :D
|
W Tibie gram duzo i dlugo, ale jak widac Tibiomaniackiem nie jestem :D Chociaz jak mam byc szczery spodziewalem sie wiecej po tym tescie...W smie gratuluje pomyslu i szacunek za czas, ktory w to wlozyles. Pozdrawiam...
Ps. Nie mam polskich znakow w tym momencie! |
48pkt, a ja gram dopiero kilkanascie dni 8o
Ogólnie spoko. Są pewne błędy, ale to do ominięcia ;P |
58 ptk
to mój wynik
|
Ja mam 34 pkt. ale uwazam ze powinienem miec wiecej.
+ za pomysl, ale wykonanie mogloby byc lepsze.... |
nie jestem tibiomaniakiem!!!
muj wynik to 27 :P
bez komentarza... :D --------------------------- Kubi Of Druidek 16lvl skill19/21 Azura Ab |
mialem 50 pkt ale pytania w stylu czy masz paca to pytania bardziej o zamoznosc a nie o tibiomanie X(
|
Re: Dogers
Jak by to ci ładnie ująć......? Kupujesz pacca poniewarz poważnie podchodzisz do tej gry. Kupujesz go bo chcesz więcej. Więceje terenów, przywilejów. potworów. Nie twierdze że każdy kto ma Pacc jest maniaceim. Te punkty to mały procent wszystkich. Ale punk do punkcika i zbera się te 50, 60 ptk.:D |
nieeee
Ja nawet 3 pytania nie przeczytałem.. Bałem się :(
myślę po moich zdolnościach do grania w tibię to by było z 65.. Mam0o ratuj.... A i jeszcze coś :o widziałem przwie identyczny test tylko że pytania były o kompa ( jeżeli ktoś to wcześniej zapostował to sorx ale mi się tego wszystkiego nie chciało czytać) |
Spoko, nikt o tym nie mówił
Nie czytałem tego Testu o Kompie. Możesz dać link?? |
A ja mam 42 punkty! No i z nam mape maina na pamiec ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |