Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Grand Tour Exp 2006"- Komentarze do konkursu. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61854)

Dipto 13-02-2006 06:16

lol

ludzie ideą tego konkursu miała być dobra zabawa, a co poniektórzy tu zachowują sie jakby ktoś krzywdził ich matke...
btw to nie jest nabijalnia postów (jak niektórzy np wlepiają 2 pod rząd)

Skorpionex20 13-02-2006 07:35

konkurs wypasiony ;) i z tego co wiem wbilem najwiecej expa :P troche pocierpialem ale nie zaluje. A ci co pisza o reedycji konkursu sa po prostu zabawni kazdy mial 1 próbe nie udalo ci sie masz pecha po co sie żalisz na forum ze nie masz eq na roku etc. Moze 4h na mainie teraz ? :P Demonia hunt mniam :D

Rybzor 13-02-2006 14:50

Proponuje na stronie glównej Tibia.pl w newsie z konkursem zaznaczyc ze konkurs sie skonczyl zeby zaden nuP nie robil sobie nadziei

Windy mimichal / inferna 13-02-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pulas
@up...

No chyba ty nie umiesz czytać także regulaminu -.- do 9:30 a nie do 9:33.. więc powinno to być ewidentne dyskfalifikacja...

I on dobrze powiedział... Regulamin to Regulamin !

Potrafie przeczytac regulamin. Zanim wyslesz posta zastanow sie dwa razy. Nie musisz odpowiadac na kazdego bo to i tak nic nie zmieni. Moim zdaniem niestety Hades zostanie wyeliminowany za regulamin jednak moge wyrazic swoja opinie i ja wyrazam.
A moja opinia jest taka ze powinno mu sie zaliczyc :)

Kudell 13-02-2006 18:06

Moje zdanie na temat tego spóżnienia.
Hades Hamilton powienien być zdyskwalifikowany i to tyle,trzeba czekać teraz na wyniki.

N4zgul 13-02-2006 19:37

Dajcie linki do filmików z dobrymi wynikami bo jakoś niegdzie nie moge znaleść.Z góry tnx:)

Sohard 13-02-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kudell
Moje zdanie na temat tego spóżnienia.
Hades Hamilton powienien być zdyskwalifikowany i to tyle,trzeba czekać teraz na wyniki.

Wszyscy slyszeli juz twoja wersje prze te 5 stron...

Moim zdaniem, Hades powinien zajac 3 miejsce. Chocby dlatego ze server tibia.pl nie dzialaja w ekspersowym tempie. Wkoncu nabil expa tyle - i ma teoretycznie 3 miejsce...

A co do reszty, to zal jak widze ciagle ten sam tekst "Nie powinno byc zaliczone bo spoznil sie az o 3 min"...
przeciez modkowie lepiej od was znaja regulamin bo sami go pisali

~zal.pl !

pulas 13-02-2006 21:04

@up

Tak tylko że te 3 min robi BARDZO DUŻĄ RÓŻNICE. ! Jeżeli uważasz że powinni mu zaliczyć ... to chyba regulaminu także nie umiesz czytać :P

Sohard 13-02-2006 21:49

Umiem czytać, zapewne lepiej od Ciebie.
A co do 3 minut to juz mówiłem swoje.
Moderatorzy zadecyduja, a ich decyzja bedzie sluszna! Nie twoja decyzja.
Moim skromnym zdaniem , to ty jestes po prostu zawistnym 12latkiem, ot co.
I skoncz juz spammowanie o jednym i tym samym.

Over and out~

Sir Patologia 13-02-2006 21:50

Wszystko zależy czy modkowie ocenią to jak maszyny surowo i nie patrząc, że to 3 min i neta nie miałem czy coś w tym rodzaju. Czy rozpatrzą to pod każdym względem. Od nich zależy i jaki by nie był wynik nikt nie może mówić tu o sprawiedliwości, ale kto mówił, że świat jest sprawiedliwi.

pulas 13-02-2006 22:05

Zapadam z chłopców.

Windy mimichal / inferna 14-02-2006 08:09

UP
Obys nic nie wygral. Takie jest moje skromne zdanie.
Trzymam kciuki za Hadesa.

Prosze Cie nie odpowiadaj na mojego posta Pulas, ze nie umiem czytac regulaminu. Powiedziales to juz kilkanascie razy do roznych osob. Nie mowie, ze nic nie wygrasz tylko obys nic nie wygral.
Wiekszosc osob dobrze wie jaki jest regulamin i ja tez!
Zgodnie z regulaminem Hades powinien byc wykluczony.
Sa tacy ktorzy nie widza Hadesa na podium a a sa tacy co chcieliby aby zostal on do niego dopuszczony.

ps. Regulamin mozna zmienic jesli organizatorzy tak zadecyduja.

Blind Guardian 14-02-2006 12:14

@Kudell i pulas
Prosze, napiszcie jeszcze wiecej postow. Wasze w tym temacie zajmuja 50% miejsca chyba. Naprawde, zastanowcie sie 8 razy zanim cos napiszecie bo to zwykly spam. Ludzie juz po pierwszym poscie zrozumieli o co wam chodzi. -.-

mwlodi 16-02-2006 15:57

sry, że się wtrącam, ale czy rozstrzygnięto już ten konkurs???? ;)
jestem ciekaw...

Sir Patologia 16-02-2006 18:28

@Up
A widziałeś gdzieś stosowną informacje? Tibia.pl chyba napisze newsa, a nie będzie to ukrywała. :)

.::SwetR::. 17-02-2006 22:42

Powodzienia

Konkurs całkiem ciekawy mam nadzieje że wygra ktos kto gral sprawiedliwie :) zycze wszystkim powodzenia a gratuluje wysokich lvli:) :cup:

PS. Jak ktos che się pozbyc postaci ktora brał udział w konkursie to pisać do mnie :) bede wdzieczny najlepiej jak by miala powyzej 8 lvl.8o

Pozdrawiam:p

Charlotte Makantana 20-02-2006 05:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cocerer
emat spóźnienia zostanie przedyskutowany. Argumenty zostały przedstawione, musicie poczekać

wiec czemu wy jeszcze sie klocicie na ten temat? juz koniec... teraz macie czekac?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kudell
Chyba zarty sobie stroisz czlowieku.Jezeli uwazasz ze sie nie znasz na komputerach dobrze to po co wogole sie brales do nagrywania filmu i brania udzialu w konkursie.

moze chcial sie sprawdzic? czy mu sie jednak uda... a Ty musisz od razu chlopaka strofowac...

Jankud 20-02-2006 20:22

Mi sie wydaje czy wejscie na strone z linkami do filmow zostalo zablokowane ? Albo czemu ja nie moge wejsc i mam jakis blad? Czy to moze byc zwaizane z postami , a dokladnie ich iloscia ?
Zeby nie bylo Offtopu
Jak dla mnie bicie na rooku tyle expa w 4h to masakara, ale powinno byc zabronione dawanie lf , bo to jedyny czynnik (oprocz ilosci graczy) jaki wplywa na szybkosc expienia. Bo zakladamy ze eq maja wszyscy , ale lf'ow to wszyscy juz nie maja.

Dwimenor 21-02-2006 13:34

@up
Temat jest zablokowany dla normalnych userów. Tylko Moderatorzy i Admini mają tam wstęp.
Co do lf: Było już tłumaczone, czemu na to zezwoliliśmy-oszczędziło to wielu problemów Wam i Nam

P.S
Mam nadzieje, że nie będzie linczu na mod team po ogłoszeniu wyników;)

Kuryca 21-02-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pulas
Zapadam z chłopców.

Ej, ale nie zsikaj sie, gdy sie okaze ze nie zdobyles nic, ok? Tak samo Kudell.
Może i Hades zostanie zdywskwalifikowany, ale przestańcie się podniecać tym, bo ten temat schodzi na psy przez was!

Już niedługo wyniki :] Jestem ciekaw kto wygra.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50.