![]() |
Cytuj:
|
ten gosciu to świr
jak mozna nie spać 4 dni? nawet mi sie to nie udaje
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up^ zal tobie mnie bo nie wierze w to co ponoc tetro tobie obiecal? och, doprawy kiedy pomysle, ze poddalem w watpliwosc slowa tertra ojca nam milosciwie panujacego zawsze prawodmownego a nie jak wielu sadzi falszywego, zaklamanego i obludnego dzieciaka ktory w tibi odnalaz sens swojego istnienia, to faktycznie nawet ja sam zaczynam uzalac sie nad swoim losem.
a gdybys ty wiedzial co je jeszcze w pierwszym odruchu o tobie napisalem, czego jednak nie zdecydowalem sie zamiescic, to wtedy dopiero bys mnie zalowal. chyba uronil bys ostatnia lze nade mna bidula. do tej pory moje zycie bylo jak sen, ty jednak sprowadziles mnie na ziemie. twoj zal trafil mi tak gleboko [..] gdzie az swiatlo nie znajdzie drogi wiec przestan mnie juz prosze zalowac bo to cholernie niewygodne siedziec na moich 4 literach z toba czy tez twoim zalem w srodku. |
Cytuj:
|
tak juz zdecydownie lepiej.
ja tez nie wiem czy nakreci, ale wydaje mi sie to na tyle malo prawdopodobne ze sobie pozwalam na smiech.(moze to zmobilizuje tetra do nakrecenia takiego filmu):) |
i co wam to da ze zobaczycie filmik na ktorym nabija te 5 lvl , bo mozna sie gdzies zaszyc na jeden dzien i grac w pare osob , jeden spi drugi gra , a filmik i tak sie kreci na jednym kompie :)
wiec nie ma sensu takie *******enie o niczym bo i tak sie nie dowiecie czy szaruje. |
Medivh Ty grasz na Kyrze? bo z tego co widze jestes retired moze grasz na Kyrze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i jak tu nie myslec ze cie chroni skoro caly czas broisz jego dupy, nie odchodzisz ani na krok od "racji stanu". Ja juz nie mam nic do powiedzenia bo i tak znajdziesz jakies glupie "ale". |
Cytuj:
|
Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
z 92 na 100 w 2 dni -.- |
Cytuj:
|
ja nie bo nie jestem tak *******niety jak on ;P ze tyle gram
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |