Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   czy uważasz że wybrałeś dobrą profesje? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=638)

olmk 11-06-2004 11:26

postanowilem wybrac pallka poniewaz zawsze w rpgach mialem slabosc do grania postaciami strzelcow

pallek jest chyba najbardziej wszechstronna postacia w tibii umiejetnosci walki dystansowej, poslugiwanie sie magia i od biedy walka w zwarciu (przy dobrym shildingu)

ale przez to jest postacia najtrudniejsza do wytrenowania i wymaga dlugiego czasu na dojscie do poziomu pozwalajacego na pozonne wyprawy

moj pallek nie jet debesciaiem (22lvl 60/50 10mlvl) ale nawet przy takich umiejetnosciach pallek jest czennym czlonkiem dla druzynny

pixar-druid 13-06-2004 10:06

JA mam knighta na harmoni i jest THE BEST ale sorc tez jest bardzo fajny.. paladyn nmi sie nie podoba za bardzo bo sie nudno troche gra.. a knight to cool bloker :O

By$iu 13-06-2004 16:12

Zaluje

Ja niesety zaluje,gram knightm i to nudna prfesja teraz czasem grywam druidem ale nichce mi sie grac odpoczatku jak juz osiagnelem 47 lvl.

Kajzer 18-06-2004 10:53

moze sobie to troche rozpisze
najlatwiej sie gra pallem pozniej jest dru (uhy sie sprzedaje blyskawicznie) sorc a na koncu knight (niskolevelowy knight nawet nie trafi sorca z tym samym levelem) ale jesli pomyslimy troche knight jest najleprzą postacią spytacie dlaczego? otoz nikt nie ma tyle hp co knight, wiec knajt ma ten przywilej blokowanie a pozatym na wyzszych levach knight wszystko potrafi przyjac na klate chociazny takie UE a co ma sorc po puszczeniu UE? many nima ze 300 hp 3 strzaly wysokolwvelowego knajta i sorc sie nawet nie zdazy uhnac wiec... KNIGHT mimo wszystko de best

Vihobefa 18-06-2004 19:35

ja gram palkiem od zawsze chociaz mialm tesh knighta na 27 lvlu ale z lipa skillami moze dlatego nie zabardzo lubie knightów w
wedlug mnie palki rzadza

JołAsia 18-06-2004 20:59

A ja wybrałam knighta i to była bardzo przemyślana decyzja, której po dziś dzień nie żałuję :D pozdro

Ostach 27-06-2004 08:15

Ja mam PALKA i cieszę się z tego wyboru.

...

:lucznik: na wieki wieków Amen!

Senuwal 29-06-2004 00:21

jako druid moge stwierdzic ze wybralem najgorsza profesje ze wszystkich błłłłłłłeeeeee chcialbym byc sorcem albo palkiem

Prus 29-06-2004 11:35

Ja tez mam palka i napoczatku bylo mi zle z nim wqrzalo mnie podnoszenie spirow podczas treningu i podczaas malego expa na trolle ale potem 11lvl skille 44/30 i teraz z blokerem na dragi chodze hehe i nawet niezle mi idzie hit wale 80+ :D:P:)

majq 29-06-2004 12:12

Ja wybrałam sorca, bo zawsze ma kase,robienie mlvla jest mniej stresujące niż trenowanie knightem :)) ja na Calmerze na 18lvlu mam c-shield,c-helmet,blue robe,ss,k-legs i w kasie 40k zbieram na bohy wiec jeszcze jakies 50k minimalnie

Drill 29-06-2004 15:28

Ja zawsze wybierałem knighta.
( no zdazylo mi sie grac druidem jeszcze , raz wybralem paladyna ale znudzil mi sie (12 lvl skille 69/48 wienc nie było zle)
Wogóle knightem to jakies emocje są idzesz na blok, expisz , trenisz itp
teraz tylko moje marzenie miec knighta z 100/100 skillem ale na to z 2 lata poczekam ;]

Dead'paprykarz 29-06-2004 16:31

wybralem knighta od poczatku i nim gram,przejrzalem prawie wszystkie mozliwosci i twierdze ze knight jest ponad wszystkie inne profesje ale tylko troszeczke tak odrobinke,bo kazda profesja jest bardzo dobra to zalezy od przygotowania do walki.jesli chcecie wiecej to w dziale gdzie sie trzeba zastanowic nad profesjami zamieszcze posta.

Bowwy 01-07-2004 15:01

Najlepiej gra mi sie palkiem choc sorcem tez nie zle .:))

Klusek07 02-07-2004 15:37

moj pierwszy to byl najt - teraz dlej nim gram :))
potem pall - stay na dole - efekt ferii zimowych
a teraz gram druidkiem (runki:)) ) i najtem
dobijam skile do 60 i ide na cos lepshego 8) mozne na cave rata :baby:

Dead'paprykarz 02-07-2004 23:08

knight jest najlepszy :)

Warloczek 03-07-2004 16:14

Najperw wziolem druida szło na początku fajnie ale potem kicha
teraz mam palla i jest całkiem nieźle...

Master Of Dragon 12-07-2004 21:24

Hmmmm.....
Ja wybrałem pierw jako Newbie Palladyna i kompletnie mi to nie wyszło... Zaczełem grać od nowa.. Knightem...szlo mi nawed spox ale do 14 lv mialem slabe Skille i nie chcialo mi sie ich trennowac... Jestem troche niezadowolony z Knighta , aha , i tym next "-" że Knight to postać wyjątkowow "Niemagiczna":P

Teraz kupiłem sobie Druid'a i tylko czekam az kolesiowi kasa dojdzie i mi da Pass'a i Number... 8o

Villen 12-07-2004 23:17

Nie uważam że wybrałem dobrej profesji.Wybrałem zaj*****a profesje.Mialem kazdego voc.Kazdy sie znudzil dosc szybko,mam teraz swojego druida i zyje nim dobrze.Teraz spylam 2 Bp Uh i ide po promo.Dla mnie niajsilniejszym vox jest knight,sporo hp duzo cap ale nei zmienie wole druida!

sir abaddon 16-07-2004 11:06

ja wiem ze wybralem dobrze chcialem grac druidkiem i gram :D

Ghost Nieudany 16-07-2004 11:59

Najpierw grałem jako czarodziej, ale liczba deadów na moim koncie mnie dobiła, a i do robienia runek nie miałem cierpliwości.

Stworzyłem nową postać i gram palantynem (hehe), teraz idzie mi świetnie. Nie żałuję drugiego wyboru, więc zagłosowałem na "Tak" :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05.