![]() |
Hee mieszkam 70 klocków od Olecka, czyli mnie tez sie bojcie ;)
|
Cytuj:
|
Olecko to wioska pedałow i nolifów
|
Lord_Arktikuz z kąd jesteś? (mów bo itak się dowiem ;)
A tak dla tych co niewiedzą Zecik miał kilka charów wymienie kilka : Nemtor (236MS) Mevar (120RP) Vata~ (jakoś tak sie pisze;p) Sekator (100+EK) coś słyszałem ,że jeszcze do 120lev gral Giant Pandą i do 100lev Angry Pandą Teraz jest wojna na Aldorze więc gra na Danubi (ma tam 200lev+ niepowiem nicka bo mnie zabiją) |
Hail Olecko!
Hail Ełk! Hail Płock! Hail Ostrzeszów! Hail Białystok! :evul: |
Nikt nie wspomniał o tym ze olecko rządzi nebulą i nikt nie jest w stanie chociazby ich sfragować wyniki openow przeciwko innym polakom, szwedom mowią same za siebie 21:1 czy 16~:5.
Na nebuli Celandia 200+ ms Hespios 150+ rp Kepso 110+ ms Finix 130+ ms Riverato 130+ rp (char zrobiony w 1.5 miesiąca) Znalazł by się nie jeden jeszcze. |
Te Olecko to jakie popier...lency.
Ciekawe jakie lvle. Ja mieszkam na wsi ( okolo 100 domów ) i mam ziomków w niej 150 + i 100+ a te Olecko takie kozaki. zal mi Olecka |
Cytuj:
Konin pozdrawia Olecko :) |
Ja tam ich nie pozdrawiam :<
|
.
@Kochan - niektore z tych charow nalezaly do innych ownerow, nie tylko do zecioka.
Przykre jest to, ze grupa outsiderow zyciowych, ktorych jedyny,celem w zyciu jest tibia( ze wsi olecko ) utrudnia gre innym. Zastanawia mnie jedno - dlaczego gmowie tak poblazliwie traktuja ten masowy sharing wiesniakow z olecka ;/ |
Cytuj:
I fakt Celandie też znam z widzenia :D |
wiem ze w olecku sa 4x 300lv+ moze i wiecej: pierwszy ma 300-320 nie znam name, drugi Nemtor 325 ms,3 Celandia 344 ms i jest jakis 350lv+
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |