![]() |
noooo :)
To mi sie podoba! Nareszcie tibia.pl wygląda jak strona o tibii , a nie o gwiezdnych wojnach :D Tylko jeszcze layout do tego forum i rządzicie. Powodzenia w rozwoju i kandydaturze na najlepszą strone o Tibii na świecie! :)
|
Ja bylem pierwszy!
a ja widziałem nowy "oufit" tibii.pl dzień wcześniej bo jakiś modek dał link to oufit-u z nowym wyglądem tibii.pl . Myslełem że tem mod dla jaj dał ten link bo było tam napisane "piiipichachu" hehe
|
Holera!!!!!!!
Ile razy mam wam mówic,że jest do dupy!!!!!
PROSZĘ NIE DAJCIE MI ZA TO UPOMNIENIA!!!!!!!:-)PLZ |
Cytuj:
|
Naczym najlepiej trenowsć ???????
Na jakim potworze >????????????????????? 8o
|
nowy wizerunek tibi jest super po prostu bomba :] gratuluje człowiekowi lub ekipie ktora to stworzyla
|
Nom mi tez sie podoba nawet bardzo, dobra robota obyscie jeszcze wyglad forum zrobili i bedzie najlepsza stronka o tibii ( z reszta i tak jest najlepsza :P )
|
Wypas
Wypas 100% światna strona mi się bardzo a to bardzo podoba ........ ... .. :]
|
A coś ty myślał?
|
4 światy
Elo ziomy powstały 4 nowe światy a zwą one sie Dolera ; Elysia ; Inferna ; Xsantera. mam nadzije że nie zapuźno to napisałem ??
|
Lord Aragorn najlepiej trenować na 2 potworach zależne to jest od poźiomu Druida bądź Sorca.
Na 27lvl druid i mag mogą przywołać ghula bądź monka ponieważ oba potwory same sie leczą i są najbardziej popularne do treningu to wiemy wszyscy i prosze was niekomentujćie mnie plx :( :axeman: :berserk: |
extra pomysly ale to i tak nuda ?(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |