![]() |
Cytuj:
Ps. Teraz sie podoba jak napisałam? już oczka nie bolą?:) Mam nadzieje że nie;] |
Pacc , Pacc , Pacc... Hmmmm , załórzmy że go NIEMA. Co teraz? - Wszyscy są równi , CIPy chodzą po rynkach i żebrają o kase żeby utrzymać Tibie :D
A tak na serio , załórzmy że niema pacc , no fajnie - git tylko że co teraz? jak utrzymać tą tibie? CIP by powiedział : P2P!!! - Mamy dużego farta że tak niejest i możemy cieszyć oczy tą grą. No to wpadli na pomysł że zrobią pacc. Taka jest filozofia , to jest ich praca , muszą przecierz z czegoś żyć :] A teraz zadaj se pytanie : Co lepsze? P2P - płacenie 5-15zl/mieh za granie. Pacc - Premium account czyli niemałe bonusy ( 30zł/mieh ) , lub Free account. |
;]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
eKhm?
Cytuj:
Czemu same 6? jak najwiecej;] konto na fotce też mam;] i nie jestem oburzona jak nie dostane 10! ale powiedz mi co Ci nie odpowiada w tym że założyłam taki temat? |
hmm ogólnie to nie wiem o co Wam chodzi... jak ktoś chce to kupuje pacca a jak nie to nie. I nie widze w tym żadnego problemu. OWSZEM pacce są faworyzowani ale to normalne przecierz jakby dostawali tylko np. to ubranko to nikt by go nie kupił. I przecież zresztą można powiedzieć że pacce nas facców utrzymują bo gdyby nie oni to pewnie my facce byśmy nie istnieli i Tibia by nie istniała... owszem nie powinno być tego, że pacce się uważają za najważniejszych i żebyśmy im wszystko dawali, opuszczali expowiska. Spotkałem się z takimi zachowaniami ale są one żadkością w świecie Tibi i mam nadzieje że tak pozostanie.
|
he?
rzadkością?? ja zauważyłam inaczej, no ale twoja sprawaa
|
ok może nie gram za dużo w tibie ale żadko spotykam się z zachowniami typu:
"odejdź z ta ja mam pacca a ty nie..."itd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rolling On The Floor Laughing |
=//
no właśnie=// Dziecko?? jakoś narazie ty zachowujesz się jak dziecko!! Lokalizacja "biórko"? Masz "lepsze" pomysły niż moja dwunastoletnia siostra:) i nie sądzisz...ze pisze się "biurko" a nie "biórko" ...?? jak myślisz? popatrz najpierw na to a potem mów kto jest dzieckiem a kto nie:)) bo narazie to ty jako jedyny nim jesteś:)) Pozdro dla Dzieckaa:)8o :D
|
Cytuj:
|
Naprawde to są sumy dla biznesmenów -.-. Przecież PACC na 90 dni to jest tak jak 1 złotówka dziennie. Na dzień na bank zarobisz zete, jak Cie niestać odrazu to możesz sobie zaoszczędzić a nie myśleć, nie kupić czy kupić, mama mi pozwoli a może i nie. Zeta dziennie to niejest jakiś super zajedwabisty podatek. Ale troche racja, że jakby zmniejszyli sumy pacc to by więcej ludu kupiło. ;)
|
@te posty tam wyżej :evul:
prosiłabym grzecznie wszystkie dzieci :evul: o nie bicie się wiaderkiem do piasku to jest temat założony z myślą o tym 'czy mieć tego pacca, czy też nie i za jaką cenę' z tego co pamiętam, a tu autorka o tym zapomina i ci, którzy tu piszą B) dobrze? dzieci :p d.Taube |
Cipp odrazu wiedzieli ze Tibia nie moze byc w 100% platna gra. Bo dopoki ktos nie sprobuje i nie poczuje jej klimatow to przeciesz nei kupi "kota w worku".
Pacc daje duze mozliwosci trzeba to przyznac, nowe czary, szybsze wzrosty manny, zycia jak i chyba przedewszystkim nowe tereny itp. Ale przyznac trzeba ze 90% nowych graczy nawet jak by mialo pacc zaczynalo by expic na terenach fac gdyz one sa stworzone dla nowych graczy ktore pierwszy raz odpalaja tibie, i nie maja skad przelozyc sobie eq itp. Marudzicie ze ceny sa drogie za pacc. Pacc mozna kupic na kilka sposobo. Za rl cash, ceny wachaja sie od 90zl-legalnie , do nawet 60zl-przez graczy(dajesz mu 60zl a on w tibi za np 100k gp kupuje ci pacc u jakiegos kolesia). Potem mozna kupic samemu za gp w Tibi-ceny od 75-125k gp za 3 miechy, i nie mowcie ze nie mozecie miec PACC, bo w tym wariancie kazdy moze go miec, na kazdym swiecie jest bynajmniej 1 osoba ktora tak zalatwia ludzia pacc. Mozna tez kupic pacc za eq, np.2x DSM. Sposobow na zakup pacc bardziej lub mniej legalnie jest tyle ile graczy w tibie. Na terenie FACC i tak expi 75% graczy servera, a w tym polowa to gracze z PACC. OF, Dragon Lair, Minitwalin, itp. Malo wam tego ?? Cipp mogli wprowadzic w 100% platna gre i co by z tego wyszlo ?? Tak samo jak by byla 100% darmowa... za co oni by oplacali wydatki zwiazane z tibia ?? To czysta kalkulacja zyskow i strat oraz wkladu. Nic na swiecie nie dostaje sie za darmo. Chyba ze w Mord-de... Ale to juz inna bajka. Osobiscie bez pacc doszedlem do 65 lev potem kupilem z ciekawosci na 7 miesiecy i tak juz zostalo do dzis ... Pacc to dodatek do calej gry , patch ;d |
Cytuj:
|
Pamelka, może jestem trzy lata młodsza ale iloraz inteligencji na pewno mam wyższy :/
@topic Pacc jest ok, bo: 1. Bez pacców nie byłoby facców 2. Może go kupić KAŻDY, wystarczy tylko chcieć 3. Jest fajny :) Dlatego nie ma po co na niego narzekać. Co do Szwedów i Brazylijczyków, ja tam ich bardzo lubię :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak sama zauwazyłaś Twoi poprzednicy Ci już wszystko zdążyli wytłumaczyc. To po co dalej wałkujesz ten temat? I właśnie takimi bezsensownymi postami w których chcesz udowodnić kim to ty nie jesteś zaśmiecasz forum, ona napisała swoje zdanie tylko raz. A ty nabijasz bezsensowne i nic nie wnoszące posty /w tym Topicu/ a Co do tego: Cytuj:
I szczerze to jakoś nie widze żebyś świeciła swoja inteligencją -.-' Cytuj:
@Topic: Pare postów wczesniej napisałem swoje zdanie ;) |
Cytuj:
Tak, bardzo mi sie podobało za komuny:) Niestety nie zrozumiałeś o co mi wogóle chodziło w tym temacie:) a jesli nie zrozumiałes to się nie wypowiadaj! To by byłó na tyle;] Piszcie sobie na mój temet co chcecie, no ale po części również mam racje! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |