![]() |
Ostatni post Dark Svena:
Zgadzam sie w 200%... |
Cytuj:
Co za n00b! Przeczytaj jeszcze raz poradnik! C:Program files/Tibia/tibia.spr Zapewne to ten plik musisz wsadzić do folderu z Tibia sprite editor'em... -.- Pisałem o tym z 20 razy... Ludzie! Dajcie że spokój i czytajcie uważnie! |
Sytuacja OPANOWANA ale pod jakim numerem jest ded human??? Plz pomozcie... :)
|
Nawet Ci to dobrze idzie :D
Ale to jest dla bardziej pokapowanych odemnie |
Gimp Mi Nie Dziala
Jak ściągam GIMP'a z tego linku Nr3 to mam go winrarze i jak rozpakowujeto nie ma zadnej instalki tylko od h*** plików :( Co mam zrobić pomurzcie...
Jak coś to pisać na GG:6997728.... |
Kurwa jak sobie z gimpem nie radzicie to nie zrobicie fake!!
IMHO temat trzeba zamknąć a wszystkie posty poza pierwszym wypierdolić jest przyklejony to nie zginie!! |
- czyścimy.
|
Ja mam problem z conwerterem. Robie wszystko tak jak w punktcie 5., plik fake***** pojawia mi sie na liscie sciagania ale mi sie nie sciaga ;(
p.s. pod jakim numerem sa krzaczki, drzewa? w poradniku hegemonta nie ma tych rzeczy |
up@: Ja w moim 1 fake'u (patrz nasze pierwsze fake) użyłem krzaczków z tego poradnika (równa się jak Crowal pokazywał go):P.
EDIT@: Skąd zassać gimpa? Z jakiego programu? I jak? down@:Aha, ale ja wcześniej zassałem z innej strony;), ale nie mogę się popłapać jak włączyć drugie okno gimpa ;(. |
Ja gimpa sciaglem z bearshare. Na torencie czy Emule tez mozesz sprobowac :]
|
Wszystko dobrze tylko powiedzcie mi czy da sie zrobic przezroczystosc w gimpie ?
|
Dzięki poradnikowi Miszy przy kolorowaniu outfitów zaraz pokaże mój 1 outfit.
EDIT@: O, już: http://img141.imageshack.us/img141/958/brsb7.png |
ee wzuccie fake conventer na megaupload bo mi sie limit w reapshide skonczyl prosze bardzo.
|
Może to NooBowskie pytanie ale : co to jest Tibia.spr ew. skąd ściągnąć?
|
up@: Ten plik masz w folderze z tibią. Szukaj.
|
Thx, już mam
|
Super poradnik, Crowal! Dzięki tobie kończę Fake'a!
|
Cytuj:
|
Kolejne pytanie.Po ściągnięciu gimpa (z trzeciego linku) jak go można uruchomić?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |