Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Yeti - przypadek czy zrządzenie losu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65929)

Wiedźmin 04-03-2006 11:41

@ Tethi
Może z beczką i wgą racja, ale nie o to tylko oskarżali więc takie 5-cio letnie dzieci w stylu "To nie fejk MAM DOWODY wszyscy są głupi co tak nie myślą!!!!1111oneoneone" dziękujemy.

Wiedźmin 04-03-2006 11:42

sry za double post

Koter 04-03-2006 12:03

Waga pojawia się tylko jeżeli stoisz obok wię mogłeś kliknąć na Rota który był daleko (Leży tam jeden), A co do beczki to wystarczyło kliknąć na nią podejść i zrobić skrina. Proste?
Sory za orty w tym poście ale mi się już niechce :/

arklas 04-03-2006 15:18

Ale wy ciemniaki! Diziwicie się że nie widać ile waży yeti? A zabijcie rota, stańcie koło niego i look? Co wam pokaże? You see a dead rotworm (Vol:10)? Świeże roty i inne rzeczy mogą nie pokazywać wagi, więc jak spróbujesz go przenieść to ci wyskoczy You cannot take this object. I wywal skrzynkę na brzeg, nawet jak będzie dziwniw daleko wysunięta to nie utonie! Kartofle jedne!

A po co Tetheon zaklejał imię? ;]

Kejw Rat 04-03-2006 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez arklas
Ale wy ciemniaki! Diziwicie się że nie widać ile waży yeti? A zabijcie rota, stańcie koło niego i look? Co wam pokaże? You see a dead rotworm (Vol:10)? Świeże roty i inne rzeczy mogą nie pokazywać wagi, więc jak spróbujesz go przenieść to ci wyskoczy You cannot take this object. I wywal skrzynkę na brzeg, nawet jak będzie dziwniw daleko wysunięta to nie utonie! Kartofle jedne!

A po co Tetheon zaklejał imię? ;]

a mi sie po zabiciu rotworma wyswietla to samo co tobie tylko bez ded
mam cos takiego "you see a rotworm"

Goofy 06-03-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejw Rat
To nie jest fake poniewaz ja wtedy sterowalem tym yeti

WEź SIę SCHOWAJ!! JAKI IDIOTA!!!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

@topic
przypadek czy zrzadzenie losu? przeciez to to samo... :P

Wiedźmin 08-03-2006 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goofy
WEź SIę SCHOWAJ!! JAKI IDIOTA!!!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

@topic
przypadek czy zrzadzenie losu? przeciez to to samo... :P

na moje zawierało to "odrobine" ironi, ale jak widać niektórzy sądzą że mówił serio-pomyśl troche:P

Krizz 08-03-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejw Rat
To nie jest fake poniewaz ja wtedy sterowalem tym yeti

OMG!
<zwija się ze śmiechu>
<spada z krzesła>
<wstaje>
<zwija się ze śmiechu>
<spada z krzesła>
<wstaje>
<patrzy na datę dołączenia i nick tego gościa>
<przestaje się dziwić>

Lukaszb15 09-03-2006 09:50

Yeti

Ja mysle ze to fake
:cygaro: Ahh ten nalog:)

adrius 11-03-2006 19:46

Moim zdaniem to nie fake,co z tego ze nie pisze wagi pokonajcie sobie kiesdys beholdera i nigdy nie napisze ci wagi bo jak bys chcial wlozyc beha do bp??

poisoner 12-03-2006 22:52

omg ale te fejki sa amatorski wykonany no comments moja babcia by lepiej fejka zrobila -.- przeciez to 3 letnie dziecko widzi golym okiem bledy w grafice -.-

RaHak 13-03-2006 13:15

to nie fake :) a wage widac tylko wtedy gdy staniemy bezpsrednio obok trupa :) i odwalcie sie od niego wszystko ma dobrze nic nie jest fakowane ! chyba ze osoby ktore twierdza ze to jest fake

sealorr 13-03-2006 13:33

sory ale gdy stoisz obok swiezo zabitego cyklopa nie podaje wagi - tak samo przy yeti
ludzie ktorzy mowia ze to fake poprostu zazdroszcza i nie ma nic wiecej do dodania

poisoner 13-03-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sealorr
sory ale gdy stoisz obok swiezo zabitego cyklopa nie podaje wagi - tak samo przy yeti
ludzie ktorzy mowia ze to fake poprostu zazdroszcza i nie ma nic wiecej do dodania

tak, zazdroszcze, bo ja solo tylko dragon lorda zabilem a ten zabil yeti łał och i ach -.-
Jak ktos nie widzi w tych screenach elementarnych bledow w grafice (juz nawet mi nie chodzi o szczegoly jak np waga) to chyba potrzebuje sie udac do okulisty w trybie pilnym -.-

General Bloker 16-03-2006 05:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badek1910
Nie chciałbym podwazac autentyczności tych screenów, ale cos mi to na fake wyglada xDD

Sam jesteś fake! X( Dlaczego zawsze jak jest jakiś screen to każdy "to pewnie fake,to pewnie fake" -.- Ja kiedy bylem newbie spotkalem na lodowych wyspach Yeti.W najta mi hitnoł(11lvl 32/30 :p ) ok.200.

MS_nake 16-03-2006 12:56

;p

Ja tam nie wiem fake czy nie fake jeden powie że odrazu widać że to i to nie pasuje a ktoś inny że to normalne zdjęcie, gość chciał sie pochwalić i albo na prawde zabił yeti albo nie.Jak nie to ma satysfakcje że jego fake działa jak miał działać i połowa forum sie w jego temacie wypowiada a jeśli tak to ma również satysfakcje że go zabił. Czy tak czy tak źle mu nie jest , cóż załóżmy że zabił więc gratz gościu a zakładając że nie zabił to gratz za fake'a. Tyle .Nie widze żadnego powodu żeby wykłucać sie o to czy to jest prawda czy nie.. co wam to da ?:faceoff:

iron aepir 16-03-2006 13:11

dziwi mnie to ze na jednym zdjeci pasek default i inne sa kzywo a na tym co podal prosto fake

Blusik 02-04-2006 19:13

Szczeze mowiąc teraz boję sie przychodzic na lodowe wyspy. A ja tam trenuje na bearach trollach i wolfach. :zimno: Wogóle o 16.00 na celescie na foldzie zobaczylem trupa yetiego i ludzi. Dedów bylo z 10 conajmniej a yetiego zabil knight 70 lvl. Niby dostal slaby loot ale z zabitych ludzi to mial sporo;)

bakusek 04-04-2006 21:44

Mam pytanie, a to co ??
http://img.photobucket.com/albums/v733/Bochen/sss.jpg

Gilu90 04-04-2006 22:09

Powiem jedno: FAKE gram w Tibie z 3 lata i dobrze wiem, nawet jak ubijesz swiezego np cyklopa i jak staniesz koło niego to pokaże ci ile waży. W Faki baie się od może roku, i jak bedziesz nastepnm razem robił faki to popatrz najpierw w rl tibia i popatrz na wszystko dokładnie bo w twojim faku widze chyba z 6 błędy. Aha miałem też doczynienie z Yetim, i mam pytanie. Jakimi kulami żeucał? Dobrze wiem bo widziałem chyba z 3 filmiki jak bili Yetiego i sam pomagałem ubijać go, wiem jak bije. LOL Yeti nie bije hitów po 500 hp, mojemu koledze góra zabrał 79 hp. Ma Yeti dużą zalete ma dużo hp i czesto sie leczy (exura)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26.