![]() |
up: A matka by cie razem z tym kibcem z dom wykopala hahaha :d
co do tego ze real jest cienki to nie ma watpliwosci odbila im kasa zaczeli sprowadzan najelpszych to maja przegrane ps: ciekawe kto wymyslil tak durna taktyke sprowadzania najlepszych zawodnikow ARSENAL RULEZ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wszystko jasne? aha jednosezonowi kibice dla mnie to szmaty przepraszam :) druga sprawa jaka rewolucja?zagrali dobrze z Barceloną:-)Real potrzebuje zastępców dla starszych zawodników:-)chociaż Milan gra z emerytami i wygrywa |
Cytuj:
Albo czy van Bommel jest uwazany za taka gwiazde jak Carlos,Zidane,(kiedys Figo)? (Co nie znaczy ze jest od nich o 100 razy lepszy) Miedzy innymi dlatego jestem kibicem Arsenalu nie maja duzo gwiazd a praktycznie tylko Henrego a i tak pokazuje klase. 2.Gdy druzyna sobie nie radzi lepiej miec jedna gwiazde w skaldzie niz 10 przyklad mecz z Realem, Thierry "sam wygral ten mecz" Barca bez Ronaldinho,Deco,Eto daleko by nie zaszla |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A Arsenal bez Reyesa, Henry'ego, Fabregasa i Ljungberga też by daleko nie zaszedł. Tak więc więcej można znaleźć tych gwiazd w Arsenalu. Ludzie zobaczcie, że Real nie jest jedynym klubem z tyloma gwiazdami, prawie każdy liczący się klub teraz ma taki skład. Cytuj:
Sezonowi kibice to najgorsze co może być. Od tego roku nagle wzrosła liczba fanów Barcelony i Chelsea, a zmalała Realu, Manchesteru, czy Arsenalu. Jednak na szczęście wciąż są wśród nas prawdziwi kibice. |
Kibicuje Barcelonie, lecz prawda jest taka, że Ronaldinho jest ich siłą napędową..
Bez niego Barca by tak daleko nie zaszła. Tak samo było w Realu: Zidane był tą siłą napędową zespołu, teraz już tak nie kreuje gry, i cały zespół się sypie.. Takie jest moje zdanie. I gratuluje Vira~ za dotarcie tak wysoko w rozgrywkach. |
Kibicuje Realowi od wielu lat i czekam aż poprawi sie ich gra :). Mam nadzieję, że za niedługo to nastąpi. Liczę na sprzedanie Zidana, R. Carlosa, Raula i na kupienie jakiegoś pomocnika młodego i dobrego np. Gerrarda, czy Lamparda. Na dokładkę może Fabregasa z Arsenalu by ściągnęli :). Słyszałem, że chcą kupić również Ibrahimovicia, ale tego bym chyba nie przeżył... Zlatan trzymaj się z dala od Realu :P (albo wpierdol :D).
Teraz myślę, że LM wygra Barca, choć Arsenal może być "czarnym koniem" jak Liverpool i odebrac im tytuł. |
mysle ze zidana nikt nie bedzie chcial kupic... on ma juz swoje lata i za niedlugo zakonczy kariere. jezeli by sprzedali carlosa to pewnie na jego miejsce chcieli by wsunac Ashley'a Cole.
Co do sezonowych kibicow : heh to pewnie dzieci majace 10-12lat (ja mam juz 14 :D) ktorzy tak jak mowicie sa za ta druzyna ktora prowadzi w swojej lidze lub jest blisko zdobycia tytulu LM.... Ja pozostane wierny INTEROWI !! For Ever :) Barcelone rowzniez lubie i nie obrazil bym sie gdyby to ona wygrala lige mistrzow |
@up
Co do sezonowych kibiców imho większy wpływ ma mentalność niż wiek. |
Milan MUSI wygrac i oczywiscie wygra. Nie ma szans zeby zabraklo Milanu w finale ;- )))
Teraz obstawiamy na final: Oczywiscie Milan vs ??? hmm... chcialbym zeby villareal, ale to malo prawdopodobne chyba. PS. zalozylem sie z kumplem o piataka kto wyjdzie zwyciesko z dwumeczu w polfinale Milan vs Barca. |
To się raczej pożegnaj z piątakiem :P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hm.. tak jakbym czytal swoje słowa. Jednak wpływam na Twoją opinię koleżko, ale to nieźle:). No dobra, IMO Arsenal ma sporą szanse na triumf w LM, chociaż patrząc na obecną formę i skład będącej bożyszczem młodziaków Barcy, nachodzą człowieka wątpliowści. Ale jako że kibicuje tej drużynie od 4 lat, liczę na jej powodzenie. Jakby nie było finału jestem pewien: Milan odpada, Barca wchodzi, Arsenal eliminuej niedoświadczony Villareal i jest pojedynek hiszpańsko-anglosaski:). PoSdRo SzEjSeeeeeetT. OPS; Mam fazucze więc moje słowa mogą być nie do końca sensownawe. PS2: nie gram w Tibie, bo to narkotyk, a od takowych stronię. PS3: witam wszystkich forumowych ziomków. PS4: nie jestem dresem. |
Jestem za Milanem i chce zeby byl w finale, lecz patrzac obiektywnie widze final Barca vs. Arsenal :}
Cya |
Oczywiscie że Arsenal, po nieudanym sezonie w premiership musza powetować niepowdzenia w LM, chociaż by popatrzyc na dwumecz z Juventusem są chyba w Obecnie najlepszej dyspozycji na przebiegu sezonu 2005/06.
Go Go Gunners! |
Milan 0-1 Barcelona
Dzisiaj wieczorem odbedzie sie mecz Arsena Vs Villarreal, ciekawe kto wygra, pewnie Arsenal, ale kto wie ;) Co do meczy Milan vs Barca to ciekawe widowisko, Giuly ładnie strzelil po podaniu oczywiscie Ronaldinho, ktory zreszta pokazal klase w tym spotkaniu;] teraz pozostaje czekac do wieczora na porazne Villarreal :P |
I widzisz Ryba , widzisz... spojrzyj na swoje pierwsze posty kiedy polemizowalem z toba na temat Man U . Ty mówiles zeby juz o nich zapomniec a ja ... spojrzyj na Man U teraz , 9 zwyciestw z rzedu w lidze , miedzy innymi Man U 2:0 Arsenal Liverpool itd :D ( teraz delikatna wpadka z Sunderlandem ale caly mecz cisli :D )Mam nadzieje ze Man U w przyszlym sezonie nareszcie zdabedzie LM bo zdobyl ja tylko 2x :)
P.S Temat co jak co bardzo fajny :P Gz pomyslu :) , dzisiaj o 20:30 w TVP 2 LM , oby bylo widowisko :) |
Cytuj:
Gratulacje Barca;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |