![]() |
Najlepszy fake jaki dotychczas widzialem;)
Pomysł jest wrecz wspanialy! :p @edit zapomnialem o ocenie :p 9.5/10 |
Zaniedlugo mam egzamin i dopiero po egzaminie zaczne robic 7 czesc :(
badzcie cierpilwi :P ty za komenty |
Zajefajny
Super!!!Zencio oby tak dalej.Podoba mi sie bardzo daje 10/10:o
|
określę to jednym słowem: FAJNE! XD
9/10 czekam na kolejną część. i jeśli by było wolne miejsce to chciałbym mieć jakąś rólkę w tym fake'u |
Do modkow niezamykajcie tego tematu bo ja wlasnie dzisiaj bede robil druga czesc...
@Down Nowlasnie czemu go niechwalicie :( Farmera tez bo on tez robil :P) |
Eee...sorry nie chwalcie tylko Przemcia Zencia.
Ja też tam coś robie...(wszystkie grafiki) -.- Grrr... |
szybko
koncz szybko bo robi sie coraz lepsze mniejwincej kidy bedz 7 czensc 50/
10 |
hehe
Cytuj:
Dobrze jest gluty nie teges są ale całośc się prezentuje nawet fajnie , fabuła dziwna ale jest , ten Demon Zombie ładnie wygląda podłoga w złotym pokoju nie za fajna i nie wiem dlaczego kolo się podniecał na złoto jak mu się nie przyda hmm 7.5/10 i dokończ to :D |
hehe ;) to z bomba atomowa fajne :p
|
hehehe xD Gz pomysłu dawaj dalej
|
ale macie zapłon ten fake jest już dawno nieaktualizowany <lol2>
|
Fake nawet nawet ale rób nast. część -.-
|
wajny fejk bez snu troszke ale wajny =]
Nie widzalem na 11 stronie czesci czemu? Na 7 sronie nie pokazlay mi siie 2 obraski :( Ja daje 8/10 :] A jak sie dodaje te jaja do podpisu chce miec zwizontka ;((te na dole zle zrobilem ;( |
Odrazu wszedłem do topicu, ponieważ kocham bomby atomowe. Of koz, nie zastałem świetnego realnego fucka tylko jakieś g*wno! Po pierwsze autor sprzecza się z Avagerem na temat tego o czym nie ma pojęcia. Człowieku. Pooglądaj sobie filmy na YouTube.com o bombie atomowej w Hiroszimie. Bomba atomowa pozostawia gruzy, ponieważ są silne i słabe. Zresztą skąd ci ludzie? Powinni być garstką popiołu. Fabuła kiepawa, grafiki też. (GIMP lub Photoshop). Twój wybuch to jedyne co to reaktor atomowy jak w Czarnobylu. To by była 1% realności.
|
:p
To bylo fajne :D
|
My tu się domagamy next części a on ich nie robi .. dawaj więcej chłopie ... PUBLIKA CZEKA!! A tak ocena to 9/10.
|
Cytuj:
po drugie: w wyrazie fake nie ma "i" i do autora po trzecie: wracając do trzeciej części jakieś to miasto dziwne...przed wybuchem są sami faceci, po wybuchu jest jeden babski trup. nie wiem co to za miasto jak jest w nim tylko jedna baba. skąd inni mieszcańcy? i skąd ta baba jak przedtem były same chłopy. |
Cytuj:
Wybuch reaktora w elektrowni Atomowej jest o wiele silniejszy ... niz wybuch przecietnej bomby atomowej... nie pamietam ile ma jednostek (i jednoski zapomnialem... Kilo Tony ? Nie pamietam) przecietna, ale reaktor elektrowni jest silniejszy gdy eksploduje. A w Czarnobylu to chyba glownie reakcja chemiczna byla... wyciek itp... bo takich glownych znisczen to tam nie ma , ale ogromne pronieniowanie jest... Reaktor jest zalany w 90% woda... i takie tam. |
WoW całkiem niezłe;) .
|
Mi sie podoba jeden z lepszych kture ogladalem
daje 9/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |