![]() |
Cytuj:
|
**** z tym nie będę tłumaczył wam co to jest dyslekcja
To temat o moim fake a nie dyslekcji jeszcze jakiś oftop lub spam to idzie raport do moda nie będziecie mi zaśmiecać tematu bo z tego co zauważyłem to Misza dał 4 posty i niepodał oceny(tylko od niechcenia"średni fake") A pozatym sprawa z Avagerem to moja sprawa i do faieka wstawiam kogo chce jak widać to według ciebie "lizustwo" niemiało żadnego skutku (bo nie miało mieć) gdyż Avager nawet nie dał komantarzu |
No mi sie fake podoba tylko sie go nieczepiajce od ortow... Dyslekcja to jest taka choroba ze sie nieidzie wykuc ortografii na blache -.- jak to tam jakis kolo napisal -.-
najprawdopodobniej bedzie tak jeszcze dlugo pisac, wiec nieoceniajcie jego ortografii :( |
Cytuj:
Ocena: Fabuła:8/10 Grafika:8/10(pare przyciętych komentarzy) Ocena koncowa:7/10(używaj słownika!!!) |
@up: kur... pomyślałeś o tym że on może nie mieć worda? bo ja np. nie mam a mam XP profesional'a i jakoś worda nie ma, pomyślałeś o tym blogasq? Nie.X(
Fake spoxik ale za długo czekam na next part:( |
koleś ma racje worda można nie mieć
bo ja nie mam pozatym jak bys był dyslektykiem to byś wiedział że przy tej chorobienie da sie wykuć na blache zasad ortografi Ale jak jeszcze raz ktoś poruszy temat ortografi to wyśle raport do moda/admina |
Początek dupa, końcówka (ostani odcinek) - pół dupy (motyw super ivul hiroł).
Graficznie ok, z fabułą już ciut gorzej. Ale myśle że nie będzie źle ^^ |
Cytuj:
|
WTF??!!??!!??!!
KOMENT PLAAAAAAAAAX!! dziś lub jutro nowa część! |
Rób qrde next part! nie mam czasu na czekanie! łi łont next part!:faceoff:
|
robie robie cały czas 8o
:P |
ej no stary minelo 5 godz od twojego posta i co? nic! nie ma next partX( wiec dawaj ta czesc dzis albo chociaz napisz ze bedzie jutro ok??X(:cygaro:
|
powiem jedno bedzie dziś lub jutro
przedłużyło się troszke bo brat mi kompa zabrał 2 godziny temu ;/ teraz jestem na chwile zostało mi tylko jakieś 6 scen puki mam czas biore sie do roboty i dziś dam fake(jak nie to jutro) |
Wszyscy się niecierpliwią (lol?) i ja też :D Dawaj ten next part!
|
Przemcio Zencio wedlug mnie ten fake jest lepszy od twojego ^^ a tobie daje ocenke 10/10 ZEJEBASZCZO :D:D
|
Fajne, fajne ale w 10 obrazku ten shrein gada sam do siebie :D
@UP Ty, szybki jestes :D |
No ta fake oczywiście fajny daje 9.5/10 (Zabrakło ci połowy za to, że ta nowa postać gadała sama do siebie :/)
Chociaż ten koleś na ostatnim orazku co powiedzieł: Chuk Norris to grzyb. Lerzał po 10 sekundach martwy <lol2> Cya GuYs |
Co do fake Najzz W porównaniu do pierwszego odcinka jest gites
Jak morza nieporużaci tematu ortografji tego nieda siem czytaci ... Jak chcesz cos napisać Dajmu np. Slowo "Krótko" Oczywyscie napisalbys przez "u" wiec zawsze sobie zamień i zamiast "u" w tym wypadku daj "ó" xP A "rz" Pisze się po: P B K G T D J W /\ Po tych literkach zazwyczaj pisz "rz" Albo odmień sobie "rz" na "r" Bo głównie zostałeś ZJARANY PRZEZ ORTY |
10/10 Dobre było nie oglądajcie za dużo kamieni śmierci:)Ej zrobiłem fake i nie moge wkleic na forum pomozcie plx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |