![]() |
xD....
Koleś sie trosze wzbogacil ale hunt 4ever
chociaz......moze lepsza gildia... kto wie;) xD |
Cytuj:
albo konczy gre i chce na rl trosszku sie wzbogacic bo to bedzie z 500euro;p albo nowa postac..i MASA gp;p |
Jak oglądałem to nie mogłem uwierzyć. Jeśli kiedykolwiek bedę robił annii to tylko z zaufanymi kumplami.
|
Ten gracz musi mieć cieżko w realu
|
No gosc wymiata :D pare ladnych kk zarobil :D
|
Filmik genialny ;-)
Mam wielka prosbe... moglby ktos podac tytuł pierwszej i ostatniej nutki ??? :) z gory THX |
Boshe jak on ich przygasił :D
|
Najs :D
Nieźle nieźle, z tym że ma po grze już...
No chyba że mała wojna? ^^ Albo nowy char, Albo stary na sell, i dość sporo rl kasy :D |
Tak , full wypas , bardzo mi się podobał anni.
Zacytuje wypowiedz z tibia.de na polski : Cytuj:
|
Hehe. Jak bym ja robił anninhilatora to pewnie też bym tak zrobił. Szkoda, że pod koniec trochę źle sobie poszedł, bo miałby jeszcze sznase uciec. Ale to nic. Loocik wyjeba*y w kosmos :D Pewnie nie długo będzie postać sprzedawał. Nieźle się gość wzbogaci xD
|
OMG! Jaka świnia :D :D :D
Ja bym rozpaczał gdyby mnie ktoś po dezercie spekował ^^ Trochę szkoda, że zmarnował sobie chara na 105 lvlu, ale loocik wypasiony :D |
Nie no ludzie (DO TYCH CO PISALI "OMG ALE N00BAS MOGL DAC LOGA" CZY COS W TYM STYLU) blagam nie piszcie wiecej czegos takiego ! to poprostu kretynstwo zasmiecac Forum takimi postami.... a mianowicie czemu nie pisac ze mial dac loga ? Pomyslcie przez minute,....
Jak minuta minela i nie wiecie to czytajcie dalej... A wiec sa 2 oczywiste powody czemu nie mogl dac loga. 1. Po pierwsze Demony i FE (Fire Elementar jak by ktos nie wiedzial...) chcialy go zabic tzn. jak by ktos nie rozumial to ciagle go atakowaly (przynajmniej "chcialy" to zrobic) wiec mial miecze.... i dalej.... by musial sie odsunnac dalej by potwory zmienily cel do ubicia. Wiec to bylby najwazniejszy powod czemu nie dal loga. 2. Jak by juz zabral te itemki z qestu i zaczal uciekac i czekaz az miecze znikna a sami widzieliscie (przynajmniej polowa powinna) ze ludzie co chcieli go ubic nie tylko z qestu ale i z miasta to robili tylko Exive by wiedziec gdzie jest i jak by soe zatrzymal czekajac na miecze to by czekal jak na smierc bo by go zlapali i zabili wiec loga dac zabardzo nie mogl.... ale i tak dobrze ze nikt nie napisal "jak nie mogl dac loga przez miecze to Exita dac" no napewno.... jak sie nie mule (a chyba tak ) to jak sie da Exit to trzeba czekac minute chyba wiec i tak by padl.... Ale nie dobra konie punktow bo i tak ludzie co mowili "Akcja dobra ale mogl dac Loga" to beda sie trzymac swojej "wersji" i bede mieli tylko podniecenie z tego ze jakis thief na 14 czy tam 105lvl zabral komus itemy.... a do tego jeszcze mowicie ze to sa n00by a wiec teraz jak tak na nich mowicie to wytlumaczcie mi kto/co (jak kto woli) to jest n00b.... |
Zalezy kiedy to bylo, jezeli w okolicach wczesno porannych, mogl zostac w roomie i czekac ;pp (2 knightow by go nie ubilo, a i nikt z pomoca by nie przyszedl) A jezeli to bylo po ss, to mogl im wkrecic ze chce tylko je ponosic do edron, i da je im w dp. Ogolnie, to ich wina, po kij wystawiali? :]
Nigdy nie ufaj ynternetowym psyjacielom. |
moglbys uzyc pz lock zamiast "mieczyki"
Cytuj:
# czyn nie godny pochwalenia |
Cytuj:
a z to z exiva~ i battle to chyba wymysliles x) |
Mar 12 2006, 23:56:14 CET Killed at Level 105 by Chadin
and by Kitiara Stego co przed chwilą widziałem deadnął tylko raz!:P Ciekawe czemu... Account Status: Free Account ?? ;| |
Heh praktycznie i tak ma na plusie bo faktycznie postac juz do kosza
ale za tom kase co sprzeda te itemy moze kupic drugiego high lvl'a . up : Dednoł raz bo pewnie nie wychodzi z depo i świątyni :P |
filmik byl fajny a koncówka czyste szalenstwo acz kolwiek ma sie teraz fajnie zrobi se nowego hara podskiluje i ma wypo o jakim moze mazyc jaki kolwiek 8lvl a nawed 100 i wyszy bo kto ma 2 magic sword i stone cuter axe na jednym koncie a jak by ten kolo nie dednol to moze i by mial jeszcze cos naprzyklad demon armor???
filmik fajny ale nierubcie tego co on bo to nic niedaje |
prze klient z goscia w sumie tez bym tak zrobil potem sprzedal na rl kase :p
no mmm moze cos kolo 1 tys zl bym zarobil a moze wiecej ;] w sumie to byl szwed oni tylko kombinuja zeby zthiefowac kogos a plecow zabardzo raczej nie mial. FILMIK spox |
Omfg ale z was napy jest pare spraw o których wiedzieć powinniscie:
Ti I Tagetji ( chyba tak sie pisze) znają sie w RL i Ti zrobił to ponieważ wynikło pare spraw w rl. Ti NIE odda i nie zamierza oddac skradzionych itemkow. Nie zaliczy wiecej dedów bo skonczyl z tibia, nie zalozy chara na 8 lvl i nie bedzie huntowal Frost Trolli z SoVem. Niby jest retired ale ostatnio sie logowal :p Zrobił to w ostatni dzien pacca a wiec nie piszcie ze sobie zepsuł chara bo zamierzał już nie grac. PS: Gratz dla tego typa co zdechł ;D Bystrzaq :D @ edit Znalazłem linka, tu macie na końcu jak TI sie tłumaczy na forum http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=69471 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |