Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Annihilator z baaardzo nietypowym zakończeniem. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69218)

Seku 26-03-2006 12:54

xD....

Koleś sie trosze wzbogacil ale hunt 4ever
chociaz......moze lepsza gildia... kto wie;) xD

Etoric 26-03-2006 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seku
Koleś sie trosze wzbogacil ale hunt 4ever
chociaz......moze lepsza gildia... kto wie;) xD

sa 2 wyjscia;p
albo konczy gre i chce na rl trosszku sie wzbogacic bo to bedzie z 500euro;p
albo nowa postac..i MASA gp;p

Mission Arz 26-03-2006 13:53

Jak oglądałem to nie mogłem uwierzyć. Jeśli kiedykolwiek bedę robił annii to tylko z zaufanymi kumplami.

rasti 26-03-2006 19:44

Ten gracz musi mieć cieżko w realu

xnex 27-03-2006 19:58

No gosc wymiata :D pare ladnych kk zarobil :D

Fervi 31-03-2006 23:56

Filmik genialny ;-)

Mam wielka prosbe... moglby ktos podac tytuł pierwszej i ostatniej nutki ??? :) z gory THX

Sir sharkpl 01-04-2006 12:06

Boshe jak on ich przygasił :D

.B2. 01-04-2006 13:03

Najs :D

Nieźle nieźle, z tym że ma po grze już...
No chyba że mała wojna? ^^
Albo nowy char, Albo stary na sell, i dość sporo rl kasy :D

PharadoX 01-04-2006 13:20

Tak , full wypas , bardzo mi się podobał anni.
Zacytuje wypowiedz z tibia.de na polski :

Cytuj:

Ten co padł podczas annihilatora to powinien się cieszyć czy smucić?

Avalanche 01-04-2006 13:26

Hehe. Jak bym ja robił anninhilatora to pewnie też bym tak zrobił. Szkoda, że pod koniec trochę źle sobie poszedł, bo miałby jeszcze sznase uciec. Ale to nic. Loocik wyjeba*y w kosmos :D Pewnie nie długo będzie postać sprzedawał. Nieźle się gość wzbogaci xD

Wizzard Master 01-04-2006 17:13

OMG! Jaka świnia :D :D :D
Ja bym rozpaczał gdyby mnie ktoś po dezercie spekował ^^
Trochę szkoda, że zmarnował sobie chara na 105 lvlu, ale loocik wypasiony :D

Arcydemon 02-04-2006 11:12

Nie no ludzie (DO TYCH CO PISALI "OMG ALE N00BAS MOGL DAC LOGA" CZY COS W TYM STYLU) blagam nie piszcie wiecej czegos takiego ! to poprostu kretynstwo zasmiecac Forum takimi postami.... a mianowicie czemu nie pisac ze mial dac loga ? Pomyslcie przez minute,....

Jak minuta minela i nie wiecie to czytajcie dalej...

A wiec sa 2 oczywiste powody czemu nie mogl dac loga.
1. Po pierwsze Demony i FE (Fire Elementar jak by ktos nie wiedzial...) chcialy go zabic tzn. jak by ktos nie rozumial to ciagle go atakowaly (przynajmniej "chcialy" to zrobic) wiec mial miecze.... i dalej.... by musial sie odsunnac dalej by potwory zmienily cel do ubicia. Wiec to bylby najwazniejszy powod czemu nie dal loga.
2. Jak by juz zabral te itemki z qestu i zaczal uciekac i czekaz az miecze znikna a sami widzieliscie (przynajmniej polowa powinna) ze ludzie co chcieli go ubic nie tylko z qestu ale i z miasta to robili tylko Exive by wiedziec gdzie jest i jak by soe zatrzymal czekajac na miecze to by czekal jak na smierc bo by go zlapali i zabili wiec loga dac zabardzo nie mogl.... ale i tak dobrze ze nikt nie napisal "jak nie mogl dac loga przez miecze to Exita dac" no napewno.... jak sie nie mule (a chyba tak ) to jak sie da Exit to trzeba czekac minute chyba wiec i tak by padl....

Ale nie dobra konie punktow bo i tak ludzie co mowili "Akcja dobra ale mogl dac Loga" to beda sie trzymac swojej "wersji" i bede mieli tylko podniecenie z tego ze jakis thief na 14 czy tam 105lvl zabral komus itemy.... a do tego jeszcze mowicie ze to sa n00by a wiec teraz jak tak na nich mowicie to wytlumaczcie mi kto/co (jak kto woli) to jest n00b....

Shewach 02-04-2006 17:06

Zalezy kiedy to bylo, jezeli w okolicach wczesno porannych, mogl zostac w roomie i czekac ;pp (2 knightow by go nie ubilo, a i nikt z pomoca by nie przyszedl) A jezeli to bylo po ss, to mogl im wkrecic ze chce tylko je ponosic do edron, i da je im w dp. Ogolnie, to ich wina, po kij wystawiali? :]

Nigdy nie ufaj ynternetowym psyjacielom.

Teleri 02-04-2006 17:23

moglbys uzyc pz lock zamiast "mieczyki"

Cytuj:

Demony i FE (Fire Elementar jak by ktos nie wiedzial...)
Fire Elemental a nie Elementar

# czyn nie godny pochwalenia

Radosny~ 02-04-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcydemon
Nie no ludzie (DO TYCH CO PISALI "OMG ALE N00BAS MOGL DAC LOGA" CZY COS W TYM STYLU) blagam nie piszcie wiecej czegos takiego ! to poprostu kretynstwo zasmiecac Forum takimi postami.... a mianowicie czemu nie pisac ze mial dac loga ? Pomyslcie przez minute,....

Jak minuta minela i nie wiecie to czytajcie dalej...

A wiec sa 2 oczywiste powody czemu nie mogl dac loga.
1. Po pierwsze Demony i FE (Fire Elementar jak by ktos nie wiedzial...) chcialy go zabic tzn. jak by ktos nie rozumial to ciagle go atakowaly (przynajmniej "chcialy" to zrobic) wiec mial miecze.... i dalej.... by musial sie odsunnac dalej by potwory zmienily cel do ubicia. Wiec to bylby najwazniejszy powod czemu nie dal loga.
2. Jak by juz zabral te itemki z qestu i zaczal uciekac i czekaz az miecze znikna a sami widzieliscie (przynajmniej polowa powinna) ze ludzie co chcieli go ubic nie tylko z qestu ale i z miasta to robili tylko Exive by wiedziec gdzie jest i jak by soe zatrzymal czekajac na miecze to by czekal jak na smierc bo by go zlapali i zabili wiec loga dac zabardzo nie mogl.... ale i tak dobrze ze nikt nie napisal "jak nie mogl dac loga przez miecze to Exita dac" no napewno.... jak sie nie mule (a chyba tak ) to jak sie da Exit to trzeba czekac minute chyba wiec i tak by padl....

Ale nie dobra konie punktow bo i tak ludzie co mowili "Akcja dobra ale mogl dac Loga" to beda sie trzymac swojej "wersji" i bede mieli tylko podniecenie z tego ze jakis thief na 14 czy tam 105lvl zabral komus itemy.... a do tego jeszcze mowicie ze to sa n00by a wiec teraz jak tak na nich mowicie to wytlumaczcie mi kto/co (jak kto woli) to jest n00b....

pff ale znawca....obejrzyj sobie film...i zobacz ze koles przez 2minuty nie mial battle x)tych twoich "mieczykow"
a z to z exiva~ i battle to chyba wymysliles x)

Szelton 02-04-2006 20:00

Mar 12 2006, 23:56:14 CET Killed at Level 105 by Chadin
and by Kitiara

Stego co przed chwilą widziałem deadnął tylko raz!:P
Ciekawe czemu...

Account Status: Free Account
?? ;|

Linux 02-04-2006 20:52

Heh praktycznie i tak ma na plusie bo faktycznie postac juz do kosza
ale za tom kase co sprzeda te itemy moze kupic drugiego high lvl'a .

up : Dednoł raz bo pewnie nie wychodzi z depo i świątyni :P

Wampi 02-04-2006 22:58

filmik byl fajny a koncówka czyste szalenstwo acz kolwiek ma sie teraz fajnie zrobi se nowego hara podskiluje i ma wypo o jakim moze mazyc jaki kolwiek 8lvl a nawed 100 i wyszy bo kto ma 2 magic sword i stone cuter axe na jednym koncie a jak by ten kolo nie dednol to moze i by mial jeszcze cos naprzyklad demon armor???

filmik fajny ale nierubcie tego co on bo to nic niedaje

Kanion 03-04-2006 15:58

prze klient z goscia w sumie tez bym tak zrobil potem sprzedal na rl kase :p
no mmm moze cos kolo 1 tys zl bym zarobil a moze wiecej ;]
w sumie to byl szwed oni tylko kombinuja zeby zthiefowac kogos a plecow zabardzo raczej nie mial.
FILMIK spox

allah 03-04-2006 16:51

Omfg ale z was napy jest pare spraw o których wiedzieć powinniscie:
Ti I Tagetji ( chyba tak sie pisze) znają sie w RL i Ti zrobił to ponieważ wynikło pare spraw w rl.
Ti NIE odda i nie zamierza oddac skradzionych itemkow.
Nie zaliczy wiecej dedów bo skonczyl z tibia, nie zalozy chara na 8 lvl i nie bedzie huntowal Frost Trolli z SoVem.
Niby jest retired ale ostatnio sie logowal :p
Zrobił to w ostatni dzien pacca a wiec nie piszcie ze sobie zepsuł chara bo zamierzał już nie grac.

PS: Gratz dla tego typa co zdechł ;D Bystrzaq :D

@ edit
Znalazłem linka, tu macie na końcu jak TI sie tłumaczy na forum
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=69471

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12.