![]() |
Cytuj:
Zobaczymy co tam sobie ugadali.:o |
Cytuj:
|
Onlly
Apr 05 2006, 23:16:52 CET Killed at Level 98 by Minavand Minavand on forum: Minavand vs dof.. Wanted stays neutral! znów azura robi sie ciekawa B) |
taa, ciekawe jak dlugo pozabija dof solo.
|
Cytuj:
Jak zacznie go lać kilka osób od nas na 100% dołączy do niego Draz i reszta hail_/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pasńska sprawa chlopu nic do tego:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szkoda mi Ciebie Gammblerku.... :baby: |
Nosso chodzilo mi o Ciebie ...
|
Dalipi
Apr 06 2006, 18:07:06 CET Killed at Level 118 by Cors Ent and by Tetra Striker Filmik http://rapidshare.de/files/17352786/Dalipi.rec.html |
Cytuj:
graty dla Vision!zgrana akcja i ladniutki trap :) |
Taa, raz wam się udało, wielkie mi co .. ; p
Szwedzi i tak po tyłku dostaną ... Owszem, Wanted zostało zaskoczone tym ich "wejściem kurka smoczka", ale wystarczy pare szybkich mass logów, i szwedzi znów będą uciekać ... Jak zawsze.. Pozdrawiam ... |
rehost plx;-)
|
Ise~
powtarzaj to sobie to moze uwierzysz raz wygralismy z wanted, do dzis mam gdzies logi jak drazharm plakal ze jest skonczony i chyba chara sprzeda. zrobilismy to raz, zrobimy i drugi Hail Vision _/ |
Cytuj:
_/ Wanted |
Jejejejejejeje
Gratz dla all z Vision:dance: :dance: :dance: .Hahaha mam nadzieje że już z Wanted Academy nie beda sie tak unosic po azurze:baby:
|
Cytuj:
Udało wam się to tylko dlatego, że Wanted zostało zaskoczone, ale szybko się podniosą .. Ile to już razy szwedzi odchodzili z serva, tylko po to, żeby potem wrócić, i znów wdupic (coś jak karaluchy, ciężko się ich pozbyć..) ? I tym razem tak będzie ... Może i to wy raz szybciej zrobiliście mass loga, i Wanted siedziało w pz'cie (zbierali się ...), ale to raz. ; ) I ile to razy szwedzi musieli robić nową gilldię, ponieważ tamta została rozniesiona w pył ? ; ) No powiedz, bo ja już straciłem rachubę. And by the way: CORSAKKE BUKAKKE ! ]xD Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Ise~ twój lider ma nieco wiecej oleju w głowie zeby nie lekcewazyc tych swe i ich " wejscia kurna smuczka "
jak myslisz czego sie el drazito obawia ze przy sytuacji kiedy Vision 2 dzien z rzedu prowokuje open battle to draz z spółka 2 dzien siedza w pz? i nie po to wrócilismy po 2 miesiacach retired zeby poprzestac na 1 mass. tak ze dla własnego bezpieczenstwa radze tym wszystkim wantedo academowym madralom nie robic pz locka pod depo w venorce [ patrz dalipi ] i na expie exivowac "od czasu do czasu" cors ent ^^ cya on the battlefield gl & hf |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |