![]() |
No wreszcie sie doczekałem :]
ten odcinek jest Długi ^^ ale interesujący i bardzo wciąga :P żadnych graficznych wad niezauważyłęm ale jest mała nieścisłość bo wojownicy którzy mają miecze w rękach mają też miecze u boku (te z outfitu) na następny raz usuń je to będzie lepiej wyglądać :D |
Najleprzy Fake
JEst to najleprzy Według mnie fake na tej stronie:D
PRosze Cie pisz dalej!!:evul: |
Mam do dupy dzień, więc się przywale(Nie sobie of course :P ).
-Mało "tibijskie" tek katapulty, trebusze i armaty. Ale wiem że trudno więc Ci to podaruję. -Brzydkie te "fioletowe" włosy. -Mało krwi -Pare innych bzdetów... Chociażby czarna obwódka, której w paru miejscach nie ma, a powinna być... Fabuła przyjemna w czytaniu... Szkoda tylko że się mało przyłożyłeś... Jak się zastanawiam... To widzę ile dobrych pomysłów mogłeś wykorzystać, a ich nie ma. Ale zobaczymy... :]. Po za tym... Nie masz innych żeczy w życiu, że tak często wystawiasz nowe części? :| Ciekawe czy masz jakieś zajęcia poza komputerem :P. Ale jest ładnie i przejrzyście. Pozdro i tak dalej! |
Cytuj:
|
jak by to były pochwy to by chyba nie były białę
no ale dobra neich ci będzie :D |
A ja raczej nie mam się czego przyczepić :P Może dlatego, że nie robiłem raczej fake'ów żadnych albo nie jest to moja konkurencja ;)
Fabuła: 9/10 Jakość: 9/10 Ortografia: Wszystkich prac nie widziałem tak więc tego pkt. nie ocenie Ocena: 9/10 Czekam na dalesze prace ;) Jakbyś mógł - msg mnie na PM jak dodasz nowe odcinki :D :baby: |
Zajefajna częsc, a powiesz jak kolorowac outfity i PIXI? :)
|
WspaniaŁe!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej powiem 2 zecy ze ocena: 10/10 i to najlepszy fake na calym forum B) B) B) B) B) :P :P :P :P :P :P :P
|
HEEJ JA TEŻ POWIEM DWIE ŻECZY!!!:cup:
@up JAK SIE NIE ZNASZ TO NIE PIER... NIE GADAJ GŁUPOT bo my tu nielubimy takich nobowskich/DNowych postów, jeśli jesteś nowy to poprostu powiedz ŻE NAJLEPSZY JAKI WIDZIAŁEŚ!!!!!8o @topic Ten fake jest naprawde Badrdzodobry ale nie najlepszy więc nie przesadzajmy :D |
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Tez bym chcial takie robic:(
|
Jak juz mówiłem cały fake jest bardzo dobry a ta cześć niezła katapulty całkiem całkiem szkoda tylko Virtona ale zginał jak bochater wiec chwała mu za to
|
Cytuj:
|
Najlepszy fake!!!!!!!!!!
Super fake czekam na następną część!!!!!!!!!
|
Ładne wykonanie...fabuła też niczego sobie... jest kilka buraków i ortów...
Ale Fake'i bardzo ładny ;] |
COOOOOOOOOOOOOL z malym bledem
Ale jazdaa!!! Lecz sie Glaves troszuleczke pomilil, troszke bo jak ten smok zial ogniem to zamiast Czarny Smok bylo Czarnt Smok. :/
|
Gratz pomysła, bardzo mi się podoba...
czekam na next części, rób dalej:D |
Bardzo fajny fake. Nie ma się do czego przyczepić. I tak trzymaj! :)
|
Świetne poprostu , bardzo wciągnęła mnie ta historia :).Daje 10/10 za fabułę , 9,5/10 za grafike , 8,5/10 za itemy żywiołów i 9/10 za potworki. Ogólnie rzecz biorąc gratuluje Ci tej pracy.
|
odlotowa czesc na to czekalm plx zrob 6,7,8,9,10 czesc plx plx plx plx plx plx plx plx plx plx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |