Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Dosyć PA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71332)

Thomasi 06-05-2006 14:33

no a juz myslalem ze nic nie napisze w tym topicu(cos czuje ze to bedzi emoj ulubiony^^) bo zapomnailem hasla do tego b.fajnego forum^^

hi can i play here
no you are hunted
ok cya
cya

arcania to arcania i to wlasnie jest tam najfajniejsze:D ale co do samego servera to jest to jeden z najszybciej sie rozwijajacych(chodzi mi tu o expienie) serverow:]tylko ze niektorym (tak jak mi) nie dane juz chyba bedzie tam grac:Dbo przeciez zlapalem zasluzonego hunta(jak kazdy inny:D) ale nawet moze i dobrze:Dwkoncu sa tez inne ciekawsze rzeczy(np gra na innym servie^^)a na arcani postac sie napewno nie zmarnuje:D

a jeszcze chcialem tylko dodac ze ja nie zauwazylem zadnego PA na arcani^^

Arcania->>prawie jak non pvp:]

Medivh Shady 06-05-2006 15:09

ajaj co sie narobilo -.-

Prezent 06-05-2006 16:00

Cytuj:

bo przeciez zlapalem zasluzonego hunta
Za co?
Cytuj:

(tak jak mi) nie dane juz chyba bedzie tam grac
Porozmawiaj z nimi ^^
Cytuj:

Arcania->>prawie jak non pvp
PRAWIE robi wielką różnicę
Cytuj:

ajaj co sie narobilo -.-
Co masz na myśli?

Thomasi 06-05-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezent
Za co?

za nic^^wpadli zabili i nawet powodu nie potrafia podac od 3 dni jak nie wiecej:D

Cytuj:

Porozmawiaj z nimi ^^

jako tako na poczatku nawet chcialem ale widac ze nikt sie tym nie przejmuje^^a placic bym napewno nie zaplacil^^bo nic zrobic nie zrobilem:D

ale arcanie i tak bede milo wspominal^^

Krzysko 06-05-2006 16:10

Thomasi może za to że za Legią jesteś ?? ;]

Thomasi 06-05-2006 16:13

haha^^to raczej bedek by mial cos przeciwko^^nie kazdy mnie lubi i tyle:Da raczej prawie nikt^^:Dno ale coz wcale im sie nie dziwie:]

Grubasek 06-05-2006 16:49

Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje :D:D Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania :)

Cichy Ziomek 06-05-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grubasek
Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje :D:D Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania :)

:D ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go. :] Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest :D

B) Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli.

Ahh kiedys tez mialem hunta za to ze zalozylem gildie "Czerwona Armia Widzew" :D :D ale h*uj tam. Po jakims czasie znowu zrobilem (nieco silniejnieszą już) to nikt sie nie czepiał.
Aż do czasu kiedy jakis gupi noob z mojej guild podpad jakiemus kolesiowi z Affairs mala gildia ale same hlvl do**uwielbiam jeść bananyali nam mocno ja w sumie tylko raz padlem przez totalna glupote bo tak oduwielbiam jeść bananyalem ze ch**uj :P Z tego co wiem to teraz osoby z Affairs połączyli sie z kims tam i powstawała guild Ruthless Legend. Po pewnym czasie pogodzilem sie z kolesiami z Affairs, wzieli mnie do gildi Rutless Legend ale okazalo sie ze bylem frajerem bo niby na zebraniu gildi przy gh strapowali mnie :P i 20 osob sie na mnie rzucilo :D no i odrazu mnie wyj**ebali :D i sie wku**rwilem mowie h*uj nie gram :D :D no i tak sobie narazie odpoczywam...

Thomasi 06-05-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy Ziomek

B) Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli.

nie ma czego wspolczuc:Dteraz gra duzo ciekawsza sie staje^^

Cichy Ziomek 06-05-2006 23:58

Nieno jasne :D pamietam jak kiedys przez tydzien siedziałem w depo bo była wojna między moja gildia i affairs :D suuperowo :D

Doom Terror 07-05-2006 00:11

ee ja uwazam tak jak wielu was ze Arcania jest stracona , bo zostalem zabity przez arowix'a za nic opisze wam wlasnie cala sytuacje:

stoje pod dp thais i REGENERUJE(:P) mane , na chwile sie odwrocilem aby nalac sobie picia patrze na monitor i widze ze ktos mnie atakuje , podchodze no i zostalem zabity 5-6 uderzeniami w tym jedno za 104(pierwsze) gdy po dead poszedlem pod dp i sie pytalem o reason to mi napisal "missclick" po czym zaatakowal mnie bykuu mawr z beltow wszedlem do dp no i powiedzialem im co o nich mysle , kase (prawie 40k) podzielilem miedzy dwoch kupli ale nickow nie podam bo znajac dpft bede mieli hunta ja uwazam ze dpft sklada sie glownie z niedowartosciowanych dzieciakow ktorzy staraja sie dowratsociowac w tibi nawet nie probuje sobie wyobrazic jak wyglada w realu koles co przed tibia spedza pol dnia i ci grozi dam rade wam graczom z arcani ktorzy maja dosyc dpft i tego wszytskiego , czekajcie az powstanie nowy server i grajcie tam , ja tak zrobie i uwazam ze jest to najlepsze rozwiaznie tego problemu

Thomasi 07-05-2006 00:49

many nie da sie robic^^przynajmniej ja nie umiem^^

Doom Terror 07-05-2006 01:05

no wiesz o co chodzi :PP - regenerowalem mane - pasi xD ?

notop 07-05-2006 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror

stoje pod dp thais i robie mane ,

chchesz fast pasc,kamp pod dp

jakbys chcial szybsze medody jak stracic lvlv to sie polecam dobra rada

Prezent 07-05-2006 12:44

Hmm.. to ,że DPFT wywalają silnych/ wysoko lvlowych graczy z servera świadczy o tym, iż czują się zagrożeni i nie są do końca ustabilizowani. Z pewnością nie chcą by ktoś odebrał im władzę. Moim zdaniem lepiej dla nich byłoby prowadzić ''przyjazną politykę'' , wtedy mieliby więcej zwolenników.
Bieg ich myśli (^^) można tak zapisać :
WYSOKI LVL+[zły outfit, zabicie prowokującego noob chara]=NIEBEZPIECZNY
NIEBEZPIECZNY=trzeba zabić, wykopać z serv itp.

Nie wiem czy ta teoria jest dobra , ale na pewno jest w tym ziarenko prawdy.

notop 07-05-2006 14:00

taki offtopic;p

70% polskiej mlodzierzy jest zadowolona z zycia
30% mlodzierzy niestac na narkotyki

Krzysko 07-05-2006 17:35

A mi się wydaje że na Arcanii jest coraz mniej pk ( chyba że to ja mam fart ;) ).... jak zaczynałem gre prawie codziennie mnie ktoś lał, a teraz już chyba od dwóch tygodni mam spokój...

Cichy Ziomek 07-05-2006 23:28

Cytuj:

Hmm.. to ,że DPFT wywalają silnych/ wysoko lvlowych graczy z servera świadczy o tym, iż czują się zagrożeni i nie są do końca ustabilizowani. Z pewnością nie chcą by ktoś odebrał im władzę. Moim zdaniem lepiej dla nich byłoby prowadzić ''przyjazną politykę'' , wtedy mieliby więcej zwolenników.
Bieg ich myśli (^^) można tak zapisać :
WYSOKI LVL+[zły outfit, zabicie prowokującego noob chara]=NIEBEZPIECZNY
NIEBEZPIECZNY=trzeba zabić, wykopać z serv itp.

Nie wiem czy ta teoria jest dobra , ale na pewno jest w tym ziarenko prawdy.

To jest pewnie. Turtlesi sraja sie ze straca wladze. Gdy tylko pojawia sie gildia ktora laczac sie jeszcze z kims mogla by im dorownac od razu wymyslaja jakis glupi, nieistniejacy w rzeczywistosci powod do huncenia owej gildi - rozwiazania jej.
Tak bylo np. w przypadku gilidi Coffe ktorej liderem byl Polo Enmo (elo) potem zakazali mu wogole bycia w gildi. Teraz juz chyba nie gra nawet.

Thomasi 08-05-2006 15:21

arcania to arcania i tyle^^

Prezent 08-05-2006 17:47

A jak idzie na tym Test serv? Podobno DPFT górują nad NG...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.