Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Będzie Wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71647)

Zikator 15-05-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
Up ...
POlak polaka zabije. Ok, ale tak jest na wszystkich serwach pvp, gdzie jest od groma pl =czyt.noobow, ktorzy wybijaja sie nawzajem, ale dobra...

Tutaj jest tak, do 40*50lvl padasz od zwyklych pk, a od 55*60lvl biora sie za ciebie Drottery, Relyty itp...Nie wiem, szukaja jakiegos przeciwnika, chca pvp pocwiczyc. Wymyslaja jakies bzdurne powody, a jak uda ci sie uciec do pz, najczesciej slychac ,,pay.

Do ,,highlvlnapandoriirandompekerow!!

Startujcie do rownego sobie, a nie walicie ludzi z dwa razy mniejszym lvl niz wy. Pvp na otsach sobie cwiczcie. Was, jak mieliscie takie levele, co my, nikt nie ruszal, bo to wy mieliscie wtedy najwieksze lvle. Zabijacie, my tracimy czas, aola albo itemy, skille i lvl leci w dol, tracimy czas, bo teraz z powrotem trzeba to odrobic. Jestescie zadowoleni, jak w 3 osoby trapujecie 1 osobe o dajmy na to 50lvl mniej?

Sorr za brak polskich znakow, ale klawiatura mi sie rozwalila.

May 14 2006, 22:10:21 CET Killed at Level 67 by Zikk
and by Tie Pogromca

:) ;)

Hybryda 15-05-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez freed
Na Pandorii zrobiło sie gorąco po tym jak Fenza z Drotterem zabili Kim de'Brava.. i chyba szykuje sie wojna cos o tym sądzicie proszę komentować
;)

korzystając z okazjii....mam komunikat do gonzaleza - " wyczyśc mi buty paziu"

Dark'Conqueror 15-05-2006 16:21

;/

Hybryda - ale ty jesteś zj****y bez kitu
Zikk-zwaliłes se jak zabiłeś Mithgara?

freed 15-05-2006 22:42

Zikk...

Zikk i co stanoł ci jak go zabiłeś ?? słuchaj ja wiem że musisz się dowartosciować w tibi bo w RL to twoje jedna porażka ale nie musisz aż tak tego pokazywać ja wiem że zabicie dla ciebie 65 knight to wielki wyczyn ale nie wszyscy tak sądzą przy czym biorąc fakt że biłeś go jeszcze z 113 rp to gratuluje wyczynu :] :cup:

Bloker 16-05-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez freed
Zikk i co stanoł ci jak go zabiłeś ?? słuchaj ja wiem że musisz się dowartosciować w tibi bo w RL to twoje jedna porażka ale nie musisz aż tak tego pokazywać ja wiem że zabicie dla ciebie 65 knight to wielki wyczyn ale nie wszyscy tak sądzą przy czym biorąc fakt że biłeś go jeszcze z 113 rp to gratuluje wyczynu :] :cup:

Wiadomość Zikk'a miała na celu ukazanie przeciętnego użytkownika tego noobowskiego forum, który kozaczy i wyzywa na forum natomiast w grze nie potrafi nic, większość z was należy do tej grupy ludzi.

Nie wiem czy sprawia wam przyjemność wyzywanie kogoś na forum, nawet gdy macie świadomość, że jest to bez sensu , i że nie macie racji.

My natomiast mało mówimy, dużo robimy.

Mithgar XX 16-05-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zikator
May 14 2006, 22:10:21 CET Killed at Level 67 by Zikk
and by Tie Pogromca

:) ;)

Haha, ale masz powód do dumy, gz dla ciebie, Tie i jeszcze pare osob, ktore z wami byly.
Jak zwykle prosili jakiś newbie po drodze, żeby bloczyli drogę, uniemożliwiając ucieczkę.
Combo coś też wam nie wyszlo ( o ile jakieś było ).

Może lepiej było exit dać.......................<lol>

P.S.
Zikk, ile mam płacić?
Stała opłata, Lvl x 2?
Chociaż i tak nie zamierzam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01.