![]() |
Skile ( Knight )
No to ja powiem jedno ... Moim zdaniem najlepszym potworem do trenowania skili jest dwarf ( Kazzardon ). :p
|
ludzie! tak dawno pisalem to pytanie, a nikt mi nie powiedzial jak to jest z tym fist fightingiem! pomozcie
|
thx ziom ze ci sie chcialo pisac bardzo mi pomogles :) dzieki jeszcze raz ! :P ok ide expic :) moim sorcerem :mag:
|
@Matbla
Fist fighting jest jak każdy inny skill, rośnie tak samo jak inne. Ale trening fista knightem to strata czasu, chyba że masz go za dużo ;) Walczy się bronią więc fist sie nie przydaje np: z fistem 50 walniesz za tyle co daggerem na 30 swordzie... @Teletobis O ile wiem to ilość stworków liczy się do shieldinga ale nie chodzi tu tylko o 1 czy 2 bo mimo że nie możesz blokować więcej uderzeń niż 2 to skill szybciej rośnie. A więc czym więcej tym lepiej. :D @~Bartez~ 1 nie. Każdy atak na ciebie zwiększa twój shielding (chyba że blokada działa) nie ważne czy atakuje człowiek czy stworek. 2 każdy atak to atak nie ważne kto cie atakuje skill rośnie tak samo. |
Dobry poradnik dziekówa
|
Mam pytanko, jeśli skiluje na sloider dwarfie to skile rosnom szybciej niż na zwyklym dwarfie ???
|
Gdzie knight moglby se poskilowac??Skile 24/22 na co moglbym isc zeby skilowac ale nie zabija potworow i zeby one mnie nie zabily.??
|
Ranking
Według mnie (i mojego kumpla) zrobiłem ranking najlepszych potworów oto on:
pierwsze miejsce : Rotworm :cup: drugie : Dwarf :) a na szarym końcu ;( coś dla paladynów :lucznik: : Goul. Uwaga!!!To ranking potworów do trenowania!! Pozdrawiam ekipe forum tibia.pl:flaga_pl: |
Elo all
Mój sposób na dobrego knighta to taki : ... 1.Kiedy wyszedłem z rookgardu i zostałem knightem odrazu biorę się za skilowanie robie skile po 50 minimum ( jeśli ktoś jest napaleniec to może robić lepsze). 2.Kiedy skończe robić skile po 50 zabieram się do expienia robie 20lvl kiedy zrobie 20lvl MUSZĘ mieć 4mlvl by móc używać uh , robie skile na 20lvl po 60. 3. Kiedy skończe robieć skile po 60 na 20lvl znów zabieram się za expienie robie 30lvl na 30lvl skile po 70 i znów expie do 60lvl a na 60lvl musza być skile po 85min. Według mnie żeby mieć dobrego knighta trzeba zrobić tak jak jest napisane /\ aha pozdro dla hendrego kornela garego nievila itp. (Mythera). |
Pomóżcie !!
Witajcie!
Mam lvl 21, skile 65/64. EQ: Crusader Helmet, Crown Armor, P-Legs, Skull Staff, Tower Shield, BOH ! W tym rzecz, że dokładnie nie wiem gdzie expić, nie mam pacca, ale zamierzam kupić w środę :). Proszę pomóżcie mi, jak na razie chodzę z kolegą na dragi. Oczywiście, że nie hordę, ale jednego. Mogę rozwalić trzy cyce na raz. Best hit 134. Best solo... tu nic ciekawego do pisana... Mino Mage, Mino Guard, Cyce... i w dwójkę drag. |
Bk
yo5, pytanko do kogos kto blokował juz Black Knighta< i mu to wyszło:P > Czy na skillach 76/75 blokne go bez problemu?
|
pytanko
czy zeby skill w fightingu rosl trzeba bic do krwi (blood hit) ?
bo czytalem ze za uderzenia "chmurki" tez skill leci. prawda to czy nie ? oczywiscie wiem ze co 30 uderzen trzeba do krwi prosze o odpowiedz |
u mnie jak np. musze walić daramian mace żeby hity leciały . A jak wale macą i hit jest sparowany to skill rośnie ale wolniej .
|
Bardzo fajny i bardzo ważny artykuł. Dziękuję autorom:D
|
Ano, aartykuł b. dobry :) tylko pogratulować :)
Skąd można wziąć skill calculator? :) |
Nie zły temet
Ten temat jest znakomity...
Dużo mi pomógł :) Myślę, że po przeczytaniu tego jak na mój lvl to skile mam dobre, teraz skiluje cały czas :) :) :). To by było na tyle. C ya |
Najlepiej Jest Skillowac I Mniec Wszystko W Dupie ...!:d
|
Witam. mam problem, poniewaz wlasnie zaczalem grac knightem, wyszlem na maina i cwicze skile. mam dopiero 24/24 i strasznie wolne one ida!!! czy jest to mozliwe ze wolniej mi ida skile? aha, ide w cluby, prosze powiedzcie jakiego mam cluba uzyc i trybu aby wydajniej trenowac, ps. trenuje na trolach w ab. prosze o odpowiedz!
|
Mam pytanko...
Od czego zalezy szybkosc nabijania skill? Czy zalezy od levelu postaci, czy od wysokosci danego skilla??? Bardzo prosze o szybka odpowiedz. |
Help Me !!!!
Otóż mam knighta na 17 lvlu, ze skillami 55/55. Teraz jeden skill wchodzi mi w 3 godziny !!!!!! Czemu tak długo??? dodam że walę dwarfy na balance z sickle:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |