Gufat, Pixik i cała reszta, wiecie co mnie w Was smieszny? Pewnie wiecie, choć wstyd się Wam przyznać. Głupota, wielka jak wielkim jest ocean. Wydaje mi się, że Was srednio obchodzi o czym bedzie ta grupa. Zauwazyliscie, ze osoby ktorych nie lubicie wpadli na jakiś pomysł tu musicie być na nie, a dlaczego? Dla zasady! "Nie wiem co to jest, ale ci co to zrobili są źli, więc to też jest złe" no nie? Wiecie co Wam polecam? Szkola, szkola, ksiazki, szkola, szkola i mniej internetu bo to przepala Wam juz szare komórki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Od początku myślałem, że jest to wkręt... ale jak czytam tak sobie ten temat, to myśle, że (o zgrozo!) Wy mówicie serio ;d A jeśli mówicie serio... to pora zmywać się z tego forum, bo poziom skretynienia dosięga szczytu.
|
A czy cos stoi na przeszkodzie? Nie bedziemy za Toba płakać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec
Grupa jak kazda inna. Jestem na tak.
|
I to sie nazywa zdrowe podejscie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gufat III
Nie zrozumiałeś mnie. Sam pomysł na stworzenie jakiejś grupy nie jest głupi, pod warunkiem że będzie w miarę sensowna
|
Dla Ciebie sensowne są ołowiane żołnierzyki, resoraki i wnerwianie ludzi na forum, my mamy inne priorytety. Dbanie o siebie jest bardzo ważne, chociaz pewnie nie dla Ciebie, ale coż, brudasy też muszą być na świecie.
Cytuj:
Aby na pewno tak ma wyglądać wolność słowa na forum? Tak? Ok.
|
To sie nazywa kultura wypowiedzi, coś czego Tobie brakuje.
Cytuj:
Hahahaha, nad tym to chyba najdłużej myśleliście. To jest tak żałosne, że nie może być prawdziwe. Gdyby taka grupa na prawdę powstała, to śmiał bym się najgłośniej, aż mury by popękały.
|
Powiedz mi Gufciu jak to jest, user sie smieje, bluzga i wyzywa, a na koniec płacze, powiedz mi dlaczego?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pixik
a myślałeś kiedyś jak ludzi wkręcałeś że obróci to się przeciwko tobie?nie to teraz wiesz
|
A myslales kiedys, ze jak urodziles sie xxxx to xxxx umrzesz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
Edit: Zapomnialem tego powiedziec: WIELKA "elita" -.-
|
Ta... elitha!!! Ludzie, ktorzy chca dbac o swoj wyglad i wymieniac sie doswiadczeniami, elita jak cholera, a zresztą.... turlaj dropsa, do Ciebie i Twoich kolegow nic nie dotrze.
Przepraszam Ganguś za takie ofensywne stanowisko, ale ja juz nie moge na to patrzec =p Czekam tylko aż Drom wpadnie do temu i zrobi swoje.