![]() |
Axe: Obsidian Lance - łatwe do zdobycia i przyzwoicie wali, Dwarven Axe - właśnie kupiłem mój sssssssssskarbie, Stonecutter's Axe - wiadomo czemu...
Club: War Hammer - miałem kiedyś na jego punkcie obsesję :p, i oczywiście nieśmiertelne Mace - kto by się obył bez tego wszechstronnego cudeńka? Sword: Miałem kiedyś obsesję na punkcie Spike Sworda (nie, nie SoF, zwykły, po prostu ładnie wygląda), Giant Sword - bo ogromniasty! |
Giant sworda za jego super wyglad, oraz poczucie potegi i knight axe rowniez za wyglad. Za to nie lubie grafiki dl za to, że wygląda jak jakiś patyk.
Ps. Jestem knightem, wale z aksa :D i mam fire axe (kompletne dno graficzne). |
Ulubione moje bronie:
Daramanian Mace, Dragon Hammer, Daramanian Waraxe. Ulubione za: *statystyki *Wygląd;) |
Na serwerze non-pvp stonecutter axe a na pvp ice rapier. (fajne combo ice rapier + exori :))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciez hity z broni normalnej wchodza zalosne, a czasem naprawde trzeba kogos zabic. -.- |
Cytuj:
|
No wlasnie dlatego ice rapier sie przydaje. Czasem jest taka sytuacja ze musze kogos zabic a przeciez knight ze zwyklej broni prawie hp nie zabiera czlowiekowi. :p
|
m4a1
awp : ] |
Nie wiem czy mamy tu pisac jaka broś najbardziej nam się podoba czy jaką najbardziej lubimu nośić?
Jeśli to pierwsze to Tunder Hammer. Jeśli to drugie to Fire Sword. (mam mały lvl więc nie mam zbyt dużego doświadczenia :( ) Cytuj:
Co to samego trenienia na afk: ROTFL |
Cytuj:
Trening afk zwany rowniez exitowaniem byl kiedys b.popularny jednak dzisiaj jest niemozliwy do wykonania. |
Swordy Bs Gs i 2 piekne na koniec ice rapierek za te hity i pharo sword ;)
|
Axe ! :)
Wale z axe a to oznacza ze je lubie czyli Sca Fa D lance
|
Ja pochwalam Giant Sworda
Plusy:cup: : -Dobry atak -Najlepszy mieczyk do zdobycia dla zwykłego gracza Minusy:( : -Ciężki jak cholera (ponad 180 oz.) -Troche mała obrona -Dwuręczny |
@up
A po co ci obrona? |
Kto ma słabe eq to dla niego minus;)
Na stwory np. Dragony obrona sie nie liczy bo on z czarów wali... |
ja wale z club więc uwielbiam warhammer:P. te hity...xD. jak bedzie mnie stac to kupie skull staf i vampirke:P
|
Mój kumpel wali z clubów i nie żałuje:cup:
|
Dragon lance.
zdecydowanie. |
warlord sword
z tego co widze podoba wam sie warlord sword...mowicie ze nei do zdobycia..jesnak jest on do zdobycia...ktos na aldorze go ma,widzialem filmik(niezla sieczka :P) ale gostek (polak) pisal z kims ze woli chodzic z SOV'em + mms -_^ ja bym wolal warlord sworda ^^ a tak co do tematu...mi sie podoba crown set + fire axe ! AXE RLZ ! :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |