Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czego wam brakuje w tibi? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75541)

Masterek Danio 16-06-2006 15:37

Wiecie co mnie brakuje w tibi.......??

Brakuje mi....... normalnych ludzi :/
@down: hehe jezeli boty i macra mozna nazwac ludzmi to tak
Ale sa tez uczciwi gracze i takich powinno byc jak najwiecej

Avager 16-06-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masterek Danio

A tam wogole sa jacys ludzie o.O ?

Jarassimus 17-06-2006 03:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masterek Danio

@down: hehe jezeli boty i macra mozna nazwac ludzmi to tak
Ale sa tez uczciwi gracze i takich powinno byc jak najwiecej

Przyznaję całkowitą rację. Bowiem...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager

...tak, człowiek spodziewa się, że to ludzie będą sterować tymi "ludzikami" widocznymi na ekranie, a nie jakieś boty :-/.

Kiedy, dla przykładu, stoję i łowię ryby, i wiem, z jakim nieraz trudem to przychodzi, to aż mnie skręca ze złości, kiedy widzę, że przychodzi sobie jakiś cwaniaczek, włącza bota, a na wodzie pojawia się cała masa kręgów, zaś po jego odejściu na obszarze, na którym łowił, prawie nie ma już ryb. :-/

Powtarzam więc: przyznaję całkowitą rację. :-/

Sir legolas Palladyn 17-06-2006 10:25

Szczerze?
Mi BARDZO brakuje Tibia 7.4
Tylko te durne cipy musiału spier... gierke
A najbardziej mi w tej tibi brakuje możeliwość robienia SD na 15 lv...
Uh na 11.
Normalneo treina mlv, bo teraz rosnie jak nic...
Ogulnie, tibia niestety schodzi na PSY!;(;(

Ununul 22-07-2006 10:26

Mi brakuje mlvl/-a ma dopiero 3 skillów, runek ih, jeśli chodzi o co inne brakuje mi przyborów geometrycznych, pomysłów na nowe tematy i odpowiednich kwalifikacji żeby uczyć chemii klasach gimnazjanlnych i i ....;(
i wszystko

Ununul 22-07-2006 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager

trzasnac cie w łep...!
pewnie że ich nie ma
tysiąc razy powtarzam tibia = gierka
kiedyś i tak się nam znudzi i wrócimy spowrotem do swoich np. u mnie strategii historycznych a wy...

FellanK 22-07-2006 10:31

W tibii brakuje:
1.Sa niby wszystkie zywioly Ogien,Trucizna,Energia...a gdzie woda potwory maja...czary wodne jednak Sorc i druid Nie maja czarow wodnych.
2.Mogliby zrobic rozdawanie punktow tak jak w mu-online prawie w kazdym mmorpg tak jest!!

Merrend 22-07-2006 10:33

Czego mi brakuje? Zeby nasza postac potrafiła pływać i inne zeczy zwiazane z woda. Przy daly by sie tagrze jakies slabsze potworki tak gdziesz od 12 lvl zeby na nich expic i w tedy bedzie looz B)

Celoz 22-07-2006 10:56

czego mi brakuje w tibii? legalizacji TBI :)

lukaszlukasz 22-07-2006 15:33

Czego brakuje? wg. mnie jak już ktoś inny mówił (pisał) normalnych ludzi. Wkurzają mnie noobki w wieku <11, albo nie wiem niektórzy grają w tibie dlatego chyba bo w rl są nikim a tam myślą, że rządzą -.-
Ogólnie brakuje normalności, uprzejmości, współpracy z innymi graczami :)
Brakuje mi też tego klimatu spred update z różdżkami, w ogóle różdżki powinny być od 20+ lvl a nie przychodiz mi taki 8lvl he is a sorcerer i 'expi' na moich dwarfach do skilowania -.-
I jeszcze czego brakuje hmm może przydało by się więcej przedmiotów i questów, ale jakichś opłacalnych a nie np. Triange tower czy spike sword (draconia, dwarf quest, barbarian axe itp) idzie nie wiadomo jakie koszty a nagroda marna :)

To chyba tyle

PS ale ja wybredny, nie? xD

Lord Lol 22-07-2006 21:34

mnie brakuje tylko 2 rzeczy REALIZMU takiego jak np. w gta oraz tego upragnionego KLIMATU ale raczej tego never nie będzie X(

Alamco 23-07-2006 13:04

Mi brakuje miejsc do trenowania. Niech zrobia jakies iejsce do skilenia dla palków i knightow

noobowaty mistrz 23-07-2006 13:38

Brakuje duzych sal z pomieszczeniami gdzie sa 2 train monki i moze wejsc tylko 1 gracz i nikt go zabic nie moze. Knight i paladyn sa obecnie o wiele slabszymi profesjami od sorca i druta wiec tez im sie cos nalezy.

Sir Sire 23-07-2006 21:49

mi w tibii brakuje klimatu, niby chodzi o odkrywanie questow, poznawanie swiata itd. ale gdzie się nie ruszysz to jakieś nOOby, na PVP Cię zabiją a na non-pvp zajebią ci lootbaga...a to wszystko przez CIPY B)

Hunter Of Mystery 23-07-2006 22:00

A mi brakuje tibii 7.4...Magiem mozna bylo se fajnie expic(kto umial zabic huntera na 9lvl?)mlvl i summony...

Diego'Odin 23-07-2006 22:04

mi nie tyle brakuje co chcialbym zeby atmosfera na serverach wszystkich przypominala ta z premi (marzenia)

Garden 24-07-2006 09:16

Mi w tibi brakuje tego że jak masz eq to go na tobie nie widać .:( Fajnie by było jak by wszyscy gracze widzilei twoje eq ,a nie jak wiele loli mówi w dp "pokaż eq na trade" albo "wyłuż swoje eq na dp"

Vision 24-07-2006 09:21

Up@

Masz na sobie dsm/c legi/aola/fa/dl/rh/boh na 35 lv (sa tacy :P). Jakis typ zobaczy ze nosisz takie eq i mozesz sie liczyc z tym ze zaraz na ciebie napadnie 100+ lv lub banda noobow z 20 lv xp ...padniesz a wtedy siedzisz w swiatyni po wsze czasy xD. Bo jak wyjdziesz znow padniesz a wtedy nie bedzie tak milo :>.

jedrolek 08-07-2007 23:26

cóż mi brakuje małego ulepszenia terenów FACC.
A tak dla odmiany: Czego mi nie brakuje? Mi nie brakuje nadzierania sie przed depo " FRI ITANZ PLAXPLAXPLAX!!!11" To by było na tyle

Avallach 08-07-2007 23:31

a mi brakuje malej harcereczki wandy i 3 niebieskich chochlikow, no i oczywiscie tez rozowej kołderki jak spie w domku, bo sie slabo soul odnawia ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17.