Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Spider chain mail (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76802)

stryju 27-05-2006 22:10

A mi coś smierdzi z tymi zdjęciami, no dziwne, po gowno mu ta kasa ? hehe pewnie chcial od Old Window kupić sobie Spider Chani Mail :D:D:D

Trichondrius 28-05-2006 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miziol 666
Kolejny dowód, że to fake:
Przyjrzyjcie się dokładnie temu zdjęciu,(tu)
a dokładniej konsoli (to czarne na dole). Otóż obok nie ma paska do przewijania, to znaczy, że gość zalogował się, dostał 2 hity i zabił OW a to chyba niemożliwe w takim czasie (2 hity = 4 sek). Poza tym między hitami powinny być obrażenia od trucizny , bo hity są co 2 sek, a trucizna też :\

Dlamnie to jest wystarczający dowód że to fake , i niewiem poco jeszcze jest ten temat :confused: . Chyba już jest dość powodów żeby zamknąć ten temat :?

Serhean 28-05-2006 17:14

LOL. To nie jest zaden Fake -.-. Taka zborja wystapuje na roznych OTS-ach ale pod inna nazwa wienc nie wieze ze to fake.
Pozdro ;)

Serhean 28-05-2006 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stryju
A mi coś smierdzi z tymi zdjęciami, no dziwne, po gowno mu ta kasa ? hehe pewnie chcial od Old Window kupić sobie Spider Chani Mail :D:D:D

Ej struju Ty udajesz idiote czy nim jestes? Kasa mu po to jak chcialby go ktos zabic a on by mu zaplacil i po problemie -.-.
Nie nabijaj takich postow.

ripper 28-05-2006 18:08

Jeśli ktoś nie powinien nabijac takich postów, to ty, Serhean. Co z tego, że jest na jakimś OTSie? Po prostu wykorzystali spra i już -.- Wyjdź.

cichorek 28-05-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serhean
LOL. To nie jest zaden Fake -.-. Taka zborja wystapuje na roznych OTS-ach ale pod inna nazwa wienc nie wieze ze to fake.
Pozdro ;)

Nigdy go na OTSie nie widziałem, ale mało gram na OTS więc się nie będe kłucił (kłucić?). Wiem na pewno, że jest on w spritach Tibi...Jak ktoś ma Tibia Sprite Editor to może sprawdzić, s3389

Frapper 28-05-2006 23:09

Z jego albumu ten Karimar Chamael czy jakoś tak. TO najwiekszy lurer i złodziej na honerze. W pizdu kasy ma. Idzie na hydry siedzi 20h a shooterom pokaże jedne bohy...a potem na tarde sell 20x royal helmet etc etc

ViteQ 03-06-2006 21:27

Ale skoro ten pancerz istnieje, to czego nie ma go na tibia.pl?

Sidena Daron 03-06-2006 22:28

Bo nie istnieje.

Bacabayashi 04-06-2006 12:49

lol

Ekhm.Z tego co pamietam to w 1 poście tego tematu napisal typ ze zostal zlootowany spider chain mail na SAPHIRZE a teraz jakis ss z typem z HONERY-.- Dobrze myśle?

Zalgadis 04-06-2006 13:11

Znacie opcję Clear window?
jakby sie zalogowal i dostał 2 hity to by pisalo your last login itp.

Pawlosz 04-06-2006 13:14

Taki lvl niemialby odkrytej mapy pohu ? LoL. Po drugie 270 k nienosi sie przysobie.

@Serhean Myslisz ze ktos by sie na niego żucił i on by mu zaplacil ? LoL
Pomyśl zanim cos napiszesz.
Poza tym na ta zbroje i wiele innych rzeczy ktorych wygladu niezobaczysz
w zwykłej tibi były od dawna. Chociażby tego armora widziałem dawno temu na tibi 7.4 na otsie.

To bez watpienia fake bo pisze It weighs 172.0 oz. a powinny być dwa 00 np
12:30 You see a blue robe (Arm:11).
It weighs 22.00 oz.

Fake

DR.UTi 04-06-2006 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlosz
Taki lvl niemialby odkrytej mapy pohu ? LoL. Po drugie 270 k nienosi sie przysobie.

Fake

Jeśli nie potrzebował wychodzić dalej, niż ma odkrytą, to nie. Po drugie jak się ma AOL'a to nosi się przy sobie co Ci się podoba.

A co do tematu: Zobaczymy w niedziele o 18:00. Najlepiej, żeby kilka osób zrobiło różne screeny i filmiki, wtedy będziemy pewni czy to prawda.

Always hunted 05-06-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DR.UTi
A co do tematu: Zobaczymy w niedziele o 18:00. Najlepiej, żeby kilka osób zrobiło różne screeny i filmiki, wtedy będziemy pewni czy to prawda.

Owned. Sprawdź datę postów :P On miał to pokazać
14.05.06 , a dzisiaj jest 05.06.06 :) spóźniłeś się, chłopie.

Co do zdjęcia, są dowody na to że fake:
-literówka w "You see..." za mało 0 po kropce, jest jedno a powinny być dwa
To co wy mówicie
-wklejony demon helmet? Hah, pstro ;P
-bez paska przewijania w konsoli? Ktoś tu wspomniał już o "clear window" option
-"You are poisoned"... Wy Einsteinowie, nie domyślacie się że koleś wyczyścił okno, został zatruty(wdepnął w Poison Field) Następnie dostał kombo od Old Widow, melee+plunięcie trucizną, i znowu został otruty. W tej chwili Old Widow zdechł, a on walnął Exana Pox. Proste

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serhean
Pozdro

W OTSach na tibię 7.1 jest Djinn, Orshabaal i Faraonowie, i czy to znaczy że występowały wtedy? Tak samo jak były Serpent Spawny, tyle że pod inną nazwą.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stryju
A mi coś smierdzi z tymi zdjęciami, no dziwne, po gowno mu ta kasa ? hehe pewnie chcial od Old Window kupić sobie Spider Chani Mail

Po co tyle kasy? Nieraz widziałem jak kolesie łazili na bardzo ryzykowne Bossy z 200k+ w backpacku. Czasami BEZ Aola... A po co kasa? Koszty podróży (statki) Nagła potrzeba kupienia czegoś w sklepie, itd itp

BTW- on nie był solo, był z nim Scanjaro i jakaś babka, CHYBA Brodno Honera, niewyraźnie na zdjęciach widać

down@:
no cóż, to dziwne, ale np widziałem filmy z Old Widow.... obrażenia były od "The Old Widow" a na battle i oknie gry było samo Old Widow, więc... :P

Celesta ziom :) 05-06-2006 20:04

Fake?

Spojrzalem w ten photobucket.. i patrze a tak kieedys daaawno temu (nawet ja nie pamietam jaka wersja :p) wygladal DSM. Patrze po nastepnych screenach.. a tu "Old Widow" a nie "The Old Widow". Moja opinia jest taka: Fake w 80%

mall 10-06-2006 18:48

Cytuj:

Na sapphirze zostal zlootowany nowy rare.
Ludzie ze screena są z Secury xP

A zbroja wygląda jak połączenie chain armor i jakiejś drugiej zbroji, dwarfen albo coś ;P

Sorry że odkopuje temat, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać :P

:D

Dymek_sc 13-06-2006 02:05

lol ?

moze i to prawda ale dla autentycznosci móglbys wkoncu dac screena ...

Always hunted 13-06-2006 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dymek_sc
moze i to prawda ale dla autentycznosci móglbys wkoncu dac screena ...

ARRRRGGGGGGHHHHHHHHH

Moze byście kurwa mać czytali poprzednie posty, co? UDOWODNIONO że to był żart, a screenshoot też był kurwa mać, tyle że sfałszowany....

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU

d3m0drAss 14-06-2006 00:37

Nie czytalem wszytskich wczesniejszych wypowiedzi i nie jestem calkiem w temacie ale jesli chodzi o ten armor to ponoc go lootnal wlasnie na saphirze Nazgrel Bloodhoof +100 sorc jednak potem sam przyznal sie ze to byl tylko wkret
fotka z tym o to rarem miala pojawic sie na jednej z oficjalnych stron ale ze Nazgrel nigdy nawet takiego arma nie widzial bylo to niemozliwe najdziwniejsze jest to ze sam zartownis nie poniosl po tym zadnych konsekfencji a ban by sie przydal ;>

W sumie to co teraz napsialem uslyszalem od nie oficjalnych zrodel wiec nie bic jesli bylo zupelnie inaczej

Galeon 19-06-2006 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skryhull
...o ile wiem, wszystkie owady i robale a przynajmniej...

NIE NO TO MNIE DOBIłO!!! :D :D :D OWADY I ROBALE o.O zastanów sie 2 razy zanim cos napiszesz! :D tak samo jak " ludzie i człowieki" :D -.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03.