![]() |
Co nie zmienia faktu, że ktoś kto pisał ten poradnik zrobił błąd i nikt na to wcześniej nie zwrócił uwagi. Różnica pomiędzy 6 miesięcy a 2miesiące (lub dłużej) chyba jest WIDOCZNA? Czepiacie się jak zwykle szczegółów, a nie samego błędu...
|
Cytuj:
|
Wiem, że został napisany w 2004,co nie zmienia faktu, że jest ważnym poradnikiem i nikt nawet nie sprawdza błędów w tym, co ktoś kiedyś napisał...
Proszę, żeby ktoś kto ma taką możliwość, zmienił ten błąd na poprawną wersje i tyle. EOT. |
Nie nazwałbym tego błędem, tylko po prostu nieuaktualnioną informacją.
|
nie czytalem wszystkich stron tego temau ale ktos na 1 lub 2 stronie napisal
"zeeby spersonalizowac konto trzeba miec pacc" BZDURAA !!;) pozdrawiam (byc moze ktos juz to napisale ale mowie nie czytalem calego tematu :D) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Brawo Raul Że też chciało Ci się to tłumaczyć...
Mi osobiście bardzo pomógł ten artykuł bo gram już długo i nie raz zastanawiałem się nad zgłoszeniem na Tutora i spróbowania swoich szans Mam tylko jedno pytanko, mianowicie Czy żeby zostać tutorem trzeba mieć PACC ? (w punkcie 2.1 d pisze że nie można mieć "Invaild Paymentów" czyli chyba trzeba mieć PACC) Tak więc pytam się dla pewności |
Cytuj:
Invalid Payment to coś innego. |
-.-
Cytuj:
Kiedyś TRZEBA było mieć PACC żeby spersonalizować konto(chodziło o to że dopiero wtedy masz chronione konto przez rec key) teraz jest inaczej. . . ja bez PACC'a spersonalizowałem konto. . .:baby::baby: wiem ze o tym pisaliście ale nikt nie raczy przeczytac 3 czy 4 strony. . . żeby zostać tutorem trzeba spełnić warunki : MIAŁEŚ/AŚ PACC LUB GO MASZ TERAZ ZDAĆ TEST NOI JESZCZE PARĘ WARUNKÓW które zobaczycie jak przeczytacie CAŁOŚĆ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Takie tylko krótkie sprostowanie :) |
#Up
Ok, ale żeby być tutorem nie wolno mieć ani jednego bana ;] |
Raul wspaniała robota :]
Mi by się nie chciało tyle tłumaczyć :p Nie którym się przyda Ja narazie nie chce być tutorem ;) |
Dobre ;]
ale tutor to lipna fucha xD |
Cytuj:
|
Dzięki wielkie za poradnik ^^ niedługo będę na tutora zdawał ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |