![]() |
Cytuj:
8o 8o 8o 500*8o 8o 8o |
Cytuj:
:cup: 536 + 10 invite :P gratzz postaralas sie :P wczoraj wg eriga bylo "tylko" 464 members :P Guild Name Mbrs Min XP Av XP Av Lvl Tot Lvl Created Friitanzplax (*) 464 45,378,900 97,799 16 7,245 2006-01-11 |
Cytuj:
2. niedawno, 3 miesiace temu., padlem bo nie wiedzialem ze jest wojna. 3. stone skin amulet 4. wojna nie polega tylko na urzadzaniu open battle, polegajacych na sprawdzeniu kto ma wiecej uhow. |
@Zikk, ty ostatnio, z miech temu temu chyba padłeś, bo zabił cie Fenza.
Nie lubicie sie? |
Cytuj:
A ty bys lubil kogos kto osmieszyl cie ~6 razy, próbując go zabić? W końcu im się udało, Thaldus, Thor i Fenza zabili mnie w hero cave po pół godzinnej walce, ale to bylo prawie 2 miechy temu, zaraz po tym jak wbilem 100lvl. Zabili mnie dlatego ze zrobilem DHq na własną ręke, nie płacąc im za to. Padłem ofiarą PA, ale nie zakładam o tym postów na forum nie płacze i nie wyzywam, teraz thaldus jest już o wiele grzeczniejszy, chyba czuje że coś sie kroi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby była war między TK vs T, kto by wygrał? Co się takiego kroi?8o |
Cytuj:
|
Zikk
POwiedz coś sie kroji czyżby na Pandorii wreszcie przeciwstaną TK :p
|
Pandoria jest nietypowym swiatem w którym jak nie masz Pleców nie Pograsz !!!
Nie tylko Zikk czy Tie Pekuja . Jestem starym graczem na tym Swiecie i jak dlamnie najwiekszymi Pa są Relyt Ca , kiedys Sir doll , Drotter. Zrobisz 50 + lev bez znajmosci Padniesz bardzo szybko :D Pay Or Hunted . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Obecnie gram troche na kyrze . |
najlepszym sposobem na przeżycie na tym servie jest posiadać bezpieczny level taki jak mój:D
|
lol
Zikk jak rzucicie się na Tala Khan to życze ci powodzenia ;/
niezapominaj że Gonzalez ,Carismo , Bill itp mogą pomóc TK a wtedy to będziecie mieli pojechane |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pożyjemy zobaczymy, szanse są mniej więcej wyrównane więc jak coś bedzie się liczyło pvp.
|
Cytuj:
On z botem na rl tibii lata :) |
Nie nie widziałem go na Tsie
Cytuj:
|
Hehe, Zikk, czemu już nie jesteś w Tuath? Jakiś rozłam? A może cię wylali :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |