![]() |
TO FUNtim anie CIPtim zrobil grafe
|
Mam pytanie bo mi sie troche pomieszało. To jak ile juz tych nowych grafik wyszło, bo tą co mam mi się podoba i myśle że kolejna będzie na pewno nie gorsza. Tak dla ułatwienia w Tibie gram od 2,3 tygodni.
|
Wyszły dwie wersje, 1.0 i 1.2. Jeśli zamiast skinu rycerza masz skin monka to masz 1.2 a jeśli skin hero/GMa to 1.0
|
Eee... ok, czyli chyba i tak sobie ściągne chyba tą grafe, bo nie chce mi się sprawdzać, co to za wersja. A czy ktoś wie czy będą robić jakieś dzwięki także??
|
Nie jest zła ale tez rewelacyjna!
|
Grafika 1.01 jest super i tylko jej uzywam,ten update 1.11 jest do bani,
|
Ja póki co sprawdziłem i uzywałem 1.01, a updata nie widziałem, ale wątpie, żeby był gorszy.
|
Ja uzywam noej grafuki do tibi bo stara jusz mi się znudzila.mam nadzieje ze jusz nie dlugo powstanie najnowsza gragika do tibi i bendzie cool
Moi koledzy tesz uzywajom nowej grafy i tesz im sie podoba |
No cz3ść!dawno mnie tu nie było!
Nowa grafa mi się podoba ale tylko EQUIP a te nowe outfity są do bani jak widze te pastelowe kolorki to mi się zbiera na bełty:D hehe ale chyba mimo wzystko się skusze na nową grafe! |
UWAGA
Chciał bym was poinformować żę na www.tibia.de pojawiła się nowa wersja z numerkiem 1.21 !!!!! Miłego ściagania :P . UPDATE: Nieściągać zwykłym Internet Explorer tylko jakimś accelaratorem np. Dap lub Lechget itp itp . |
niezla jest ta nowa grafa juz zrobilem 1.21 tylko na isare wejsc nie moge :P
|
CIPteam spisaliscie sie na medal :D
przeciez to nie CIPowi stworzyli nowa grafe tylko gracze! grafa looz, tylko ten wyglad jak monki-_-, dwarfy tez mi jakos nie posuja:|:czar: |
Nowy hicior!
Powstał tibia.spr imitujący tibia v.5 Poznajcie jak to było grać w tibie ~2 lata temu ^^ |
Nowa Grafa Rulez
Nowa grafajest świetna jeśli chodzi o itemy ale nowe postacie to oni przesadzili!!!!!!
|
Yooo
New garfika jest super bardzo polecam :))
|
ja mam pytanie - czy moge gdzies znalezc co ze starej grafy odpowiada rysunkowi z nowej grafy?
|
wreszcie cos ruszylo, ale to i tak tylko przedsmak tego co ma byc czyli update nie moge sie juz doczekac :)
|
a ta grafa 1,21 jest najnowsza??????????? mialem kare wiecn iegralem przez 2 tygodnie w tibie nowsza od tej co pyla teraz czy ta sama?????????
|
Sa tu niedociągnięci np. ser normalnie może być tylko jeden w okienku bo jest narysowany jako cały krązek a w nowej jest jako kawałek więc czemu wchodzi tylko jeden do okienka?
|
Nowa grafa jest spoko ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |