![]() |
Czarna lista:
[CHAR]Tetris Ziom[/CHAR] z Amery. Widziałem go dosyć często, a spotkałem się z nim "oko w oko" 2 razy, za każdym razem jak skillowałem, a z daleka widać, że skillowałem, to podbierał mi stwory. Tak samo podbierał innym. W końcu zagadałem do niego (bo widać po nicku, że Polak): "Czemu podbierasz wszystkim stwory, jak noob?!", a on na to odpowiedział "Exp potrzebny" i nic więcej. Nie lubię takich ludzi. Zachowuje się, jakby zależało mu tylko na tym, żeby się znaleść na rookstat.com, albo tylko po to, żeby wbijac level i szpanować. P.S Właściwie, to sam nie wiem jak wygląda jego sytuacja, bo w ciągu ostatniego miesiąca umarł 4 razy. Cóż. |
Cytuj:
|
Bump tematu.
Stara lista została skasowana. Zaczynamy na nowo. :) |
Tak wiec zaczne - kolega zrobil postac na swiecie Xerena i skierowal sie do mnie z prosba, abym mu przeszedl Rooka. Zgodzilem sie i poprosilem o pomoc gracza [char]Outsane[/char] i [char]Pell Prodigy[/char]. Oczywiscie obydwaj mi pomogli, Outsane mnie uzbroil, a Pell dal troszke pieniazków (dokladnie 2k) ^^ Zasluguja, by byc na White List =]
Tak wiec: Gracze Outsane oraz Pell Prodigy na świecie Xerena pomgli mi ponieważ ich poprosiłem. |
Gracz Aros Fireheart z Xereny, bardzo pomocny, kolezenski ;)
|
White List
To on pokazał mi Tibię i robi to calemu MTK - Malemu Trojmiastu Kaszubskiemu xD [CHAR]Paladeriona[/CHAR] from Obsidia ;) Gdy chce dam mi Life Fluida nawet gdy jest AS i pozycza kase i sprzedaje bardzo tanio [CHAR]Kuna rookslyer[/CHAR] from Obsidia Black List Juz zaczynam swietowac 23 fist'a , a nadchodzi ona i oczywiscie wybija beary :( [CHAR]Papi of Obsidia[/CHAR] from Obsidia Nabija sie na Trade, ze kumpel padl na 30 lvl na Bearze ( ROOK ) i powienien dostac namelocka ;) [CHAR]Teedunio[/CHAR] from Obsidia |
Banderasek zabrał mi baga z potrzebnymi mi śmieciami i wyrzucil go do wody.
Nie miał z tego żadnych korzyści tylko chciał być chamski ;/ ;/ Banderasek - Inferna |
@up
Tylko rookstayerzy. -.-" |
Do czarnej listy
Gracz [CHAR]Haala Sion[/CHAR] wyrzucił krzesła, beczki, boxy i chesty do śmietnika, gdy razem z przyjacielem zabijaliśmy minosy, a także chciał mnie zablokować w ciasnym pomieszczeniu w mh poprzez wpychanie mnie do środka i wpychanie 2 mino za mną. |
[CHAR]Lady Glass[/CHAR] gdy złapałem ją na bocie, wróciłem do miasta, a ona za mną.
W drodze milczeliśmy. Potem publicznie na rynku nazywała mnie noob'em, krzyczała, że jej zazdroszczę, popychała mnie itd.. następnie zaczęła mi wybijać resp. Proszę o dodanie do bl. Grazie. |
White List:
Gracz o nicku Soru Halton i gracz o nicku Honum Rookstayer pomogli mi bardzo w zbieraniu honey combow :). Gracz o nicku Soru Halton za bycie nadzwyczaj milym :P. Black List: Sunrise- Ogolne noobostwo..Niby wielka gwiazda a wybija respy potworow,grozi raportem jak mu zabije potwora/y (nawet jesli ja 1 bylem na expowisku) i ofc. kradnie looty i trapuje ludzi... To tyle :P Pzdro Soru ^^ Go go 52 :P. |
Taak, jeslibym jeszcze gral, na pewno trafilbym na czarna liste, poniewaz to, co jest jedna z najfajniejszych rzeczy na rooku, to wlasnie trapowanie, a w efekcie zabijanie. Wiem, ze pod moim postem pojawi sie duzo wyzwisk, albo prob wytlumaczenia mi, co jest najwazniejsze, ale zbytnio mnie to nie obchodzi.
Pozdrawiam. |
Black List
AUREA Traperzy: 1.Aqua Pall 2.Pholtus 3.Aureanka Pisza ze pomagaja w questach potem trapuja ;] najczesciej ich spotkacie na mino hell, katana room, Wieza wasp |
Zgłoszenie do Black Listy
Xina Taleus - Inferna
Boter (Tibia Auto), chodzi na poziomie 0 i nabija coraz to następny lvl za pomocą Tibii Auto. Nie można przez niego expić na ps, wolfach, bugach itp. Koleś czeka chyba, aż mu się stamina skończy. |
Thadius on Iridia mnie hacknął
Michał of Rook z iridii mi pomógł |
biała lista:
Darth-Rudy pomugł mi gdy posion mnie zabijał to podał mi life fluida nawet go oto nie prosiłem |
Black list:
Wizuto Fene - noob jakich malo, klepie potwory kazdemu bez wzgledu na prosby o zostawienie. Na dodatek jego jedynym komentem jest "ssij" lub "twoja stara". |
Rookstayer Jack na serwerze secura,nadzwyczajnie miły ,dał mi eq!
|
Baczek of malinka
Hackuje |
@up
sorry za offtop, ale dlaczego Drudka masz w swoim commencie na tibia.com "Drudka jestes kurw*!! Hacked by Baczek." lol?... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45. |