Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Biała i czarna lista. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80369)

Micielus 21-12-2006 21:13

Czarna lista:

[CHAR]Tetris Ziom[/CHAR] z Amery. Widziałem go dosyć często, a spotkałem się z nim "oko w oko" 2 razy, za każdym razem jak skillowałem, a z daleka widać, że skillowałem, to podbierał mi stwory. Tak samo podbierał innym. W końcu zagadałem do niego (bo widać po nicku, że Polak): "Czemu podbierasz wszystkim stwory, jak noob?!", a on na to odpowiedział "Exp potrzebny" i nic więcej. Nie lubię takich ludzi. Zachowuje się, jakby zależało mu tylko na tym, żeby się znaleść na rookstat.com, albo tylko po to, żeby wbijac level i szpanować.

P.S Właściwie, to sam nie wiem jak wygląda jego sytuacja, bo w ciągu ostatniego miesiąca umarł 4 razy. Cóż.

Marcin24 21-12-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1142565)
Mnie dodaj do mhroocznej listy bo caly czas trapuje i blokuje, kradne loota i expa i nieobchodzi mnie czy zabijam nooba czy nie, poprostu kazdego zabijam, nabieram noobkow itp. nick to Przeszywacz, swiat Aldora

Ale to jest lista ROOKGAARDU...

Milan ognia 01-05-2007 17:30

Bump tematu.
Stara lista została skasowana. Zaczynamy na nowo. :)

MvD 01-05-2007 23:57

Tak wiec zaczne - kolega zrobil postac na swiecie Xerena i skierowal sie do mnie z prosba, abym mu przeszedl Rooka. Zgodzilem sie i poprosilem o pomoc gracza [char]Outsane[/char] i [char]Pell Prodigy[/char]. Oczywiscie obydwaj mi pomogli, Outsane mnie uzbroil, a Pell dal troszke pieniazków (dokladnie 2k) ^^ Zasluguja, by byc na White List =]

Tak wiec:
Gracze Outsane oraz Pell Prodigy na świecie Xerena pomgli mi ponieważ ich poprosiłem.

Hylla 02-05-2007 14:02

Gracz Aros Fireheart z Xereny, bardzo pomocny, kolezenski ;)

Sebarka 02-05-2007 17:03

White List

To on pokazał mi Tibię i robi to calemu MTK - Malemu Trojmiastu Kaszubskiemu xD

[CHAR]Paladeriona[/CHAR] from Obsidia ;)

Gdy chce dam mi Life Fluida nawet gdy jest AS i pozycza kase i sprzedaje bardzo tanio

[CHAR]Kuna rookslyer[/CHAR] from Obsidia

Black List

Juz zaczynam swietowac 23 fist'a , a nadchodzi ona i oczywiscie wybija beary :(

[CHAR]Papi of Obsidia[/CHAR] from Obsidia

Nabija sie na Trade, ze kumpel padl na 30 lvl na Bearze ( ROOK ) i powienien dostac namelocka ;)

[CHAR]Teedunio[/CHAR] from Obsidia

Agrael 05-07-2007 18:12

Banderasek zabrał mi baga z potrzebnymi mi śmieciami i wyrzucil go do wody.
Nie miał z tego żadnych korzyści tylko chciał być chamski ;/ ;/
Banderasek - Inferna

Milan ognia 05-07-2007 20:05

@up
Tylko rookstayerzy. -.-"

Zerrotyx 05-07-2007 20:44

Do czarnej listy

Gracz [CHAR]Haala Sion[/CHAR] wyrzucił krzesła, beczki, boxy i chesty do śmietnika, gdy razem z przyjacielem zabijaliśmy minosy, a także chciał mnie zablokować w ciasnym pomieszczeniu w mh poprzez wpychanie mnie do środka i wpychanie 2 mino za mną.

Tocallo 05-07-2007 22:45

[CHAR]Lady Glass[/CHAR] gdy złapałem ją na bocie, wróciłem do miasta, a ona za mną.
W drodze milczeliśmy. Potem publicznie na rynku nazywała mnie noob'em, krzyczała, że jej zazdroszczę, popychała mnie itd.. następnie zaczęła mi wybijać resp. Proszę o dodanie do bl.

Grazie.

Koper of Drawno 06-07-2007 00:13

White List:
Gracz o nicku Soru Halton i gracz o nicku Honum Rookstayer pomogli mi bardzo w zbieraniu honey combow :).

Gracz o nicku Soru Halton za bycie nadzwyczaj milym :P.

Black List:
Sunrise- Ogolne noobostwo..Niby wielka gwiazda a wybija respy potworow,grozi raportem jak mu zabije potwora/y (nawet jesli ja 1 bylem na expowisku) i ofc. kradnie looty i trapuje ludzi...

To tyle :P Pzdro Soru ^^ Go go 52 :P.

Atarus 06-07-2007 01:05

Taak, jeslibym jeszcze gral, na pewno trafilbym na czarna liste, poniewaz to, co jest jedna z najfajniejszych rzeczy na rooku, to wlasnie trapowanie, a w efekcie zabijanie. Wiem, ze pod moim postem pojawi sie duzo wyzwisk, albo prob wytlumaczenia mi, co jest najwazniejsze, ale zbytnio mnie to nie obchodzi.

Pozdrawiam.

japcous 06-07-2007 13:45

Black List

AUREA
Traperzy:
1.Aqua Pall
2.Pholtus
3.Aureanka

Pisza ze pomagaja w questach potem trapuja ;] najczesciej ich spotkacie na mino hell, katana room, Wieza wasp

Agrael 16-07-2007 12:58

Zgłoszenie do Black Listy

Xina Taleus - Inferna
Boter (Tibia Auto), chodzi na poziomie 0 i nabija coraz to następny lvl za pomocą Tibii Auto. Nie można przez niego expić na ps, wolfach, bugach itp. Koleś czeka chyba, aż mu się stamina skończy.

Bieras 18-07-2007 16:39

Thadius on Iridia mnie hacknął

Michał of Rook z iridii mi pomógł

Kiepa 19-07-2007 19:25

biała lista:
Darth-Rudy pomugł mi gdy posion mnie zabijał to podał mi life fluida nawet go oto nie prosiłem

Tamias 24-07-2007 20:25

Black list:
Wizuto Fene - noob jakich malo, klepie potwory kazdemu bez wzgledu na prosby o zostawienie. Na dodatek jego jedynym komentem jest "ssij" lub "twoja stara".

Stone-Pall 03-08-2007 17:55

Rookstayer Jack na serwerze secura,nadzwyczajnie miły ,dał mi eq!

Drudka 03-08-2007 23:29

Baczek of malinka

Hackuje

Tocallo 04-08-2007 11:01

@up
sorry za offtop, ale dlaczego Drudka masz w swoim commencie na tibia.com "Drudka jestes kurw*!!
Hacked by Baczek."

lol?...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45.