Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna na aldorze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80385)

Khazul 27-06-2006 21:01

Taifun Devilry w szeregach EM. Wystarczy poszukac ;)

JMJ 27-06-2006 21:14

Zobaczcie druga postac gracza o nicku votheri z em ;)

Vuxiu 27-06-2006 22:33

co w zwiazku z nim? tu nie ma 200+ lvla i nie widzialem go w walce :) w zasadzie w walce widzialem go tylko uciekajacego przed spoxterem :)

Eleik 28-06-2006 09:17

8o
A ja w każdym battle widze ciebie uciekajacego :D

Vuxiu 28-06-2006 10:00

chyba nie myslisz ze bede w miejscu stal lol

-.- 28-06-2006 10:52

@Vu'xiu
Tak wszystko aktualizujesz dodajesz nowe filmiki, wszystko co najnowsze a moze zaczniesz z zaktualizowania swoich danych na tibia.pl masz 1lvl mniej i 1mlvl mniej niz podajesz, KLAMCA, btw on sie nazywal spoxSter a nie spoxter ^^

JMJ 28-06-2006 13:53

@Vuxiu
Mowisz ze tylko widzalas jak uciekal przed spoxsterem, zobacz kto w tatmtej wojnie na furrorze mial najwiecej fragow ;], praktycznie na kazdym czlonku sunblade mial fraga ;]

Vuxiu 28-06-2006 14:57

nie interesowalem sie specjalnie wojna tam, widzialem tylko pare filmow - jak pasterz z anabolem zabili cos 3-4 gosci z "sunblade" i walke na anh gdzie spoxster gonil taifuna. zaraz potem taifun "do matury sie zaczal uczyc" i wrocil krotko po shakowaniu spoxstera

Chemik50 28-06-2006 17:10

@Vuxiu
Moze teraz Suchego uklepiecie?:>

Mayer 28-06-2006 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu
nie interesowalem sie specjalnie wojna tam, widzialem tylko pare filmow - jak pasterz z anabolem zabili cos 3-4 gosci z "sunblade" i walke na anh gdzie spoxster gonil taifuna. zaraz potem taifun "do matury sie zaczal uczyc" i wrocil krotko po shakowaniu spoxstera

22:02 Taifun Devilry: ale bota ma spoxster
22:02 Taifun Devilry: czarne i uh

I to Spoxsterowi wychodzilo z tego "gonienia" taifuna ; p

Layde Meni 28-06-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mayer
22:02 Taifun Devilry: ale bota ma spoxster
22:02 Taifun Devilry: czarne i uh

I to Spoxsterowi wychodzilo z tego "gonienia" taifuna ; p

Ej ale to chyba nie jest temat o furorze i o tajfunie X(

Siromic 29-06-2006 00:31

:D :D :D Nemtor ma dobre pvp tak ? A kto myslicie sharingowal Spoxstera ?? No zgadnijcie ... nikt inny jak nemtor ... A z tego co slyszalem to taifun ma strasznie slabe pvp ... Spoxster byl zagrozeniem dla niego wiec sie go pozbyli :) Taifun to taki noobek ;p:D :D :D

scorp 29-06-2006 07:56

@up up
a ty oczywiscie wierzysz dla taifocopa ..

HaLaS 29-06-2006 22:00

Szczerze mówiąc niewiem jakie pvp ma Taifun ale ponoć ma bardzo słabe a co do tego bota Spoxstera to Taifun to też jeden wielki bociarze niewieże że on przynajmniej raz niejechał na bocie przez noc :) znam gramara z rl i powiedział że jak go taifun gonił to ponoć Makro było :) ja tam osobiście typka nielubie :D:) A właśnie co do hacka Spoxstera to on sam sie zrookował mam kumpla w szkole który go zna w rl i on skończył z tibią i zaczoł grać w noge :) SYA ALL :)

Stefan Wichura 29-06-2006 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HaLaS
Szczerze mówiąc niewiem jakie pvp ma Taifun ale ponoć ma bardzo słabe a co do tego bota Spoxstera to Taifun to też jeden wielki bociarze niewieże że on przynajmniej raz niejechał na bocie przez noc :) znam gramara z rl i powiedział że jak go taifun gonił to ponoć Makro było :) ja tam osobiście typka nielubie :D:) A właśnie co do hacka Spoxstera to on sam sie zrookował mam kumpla w szkole który go zna w rl i on skończył z tibią i zaczoł grać w noge :) SYA ALL :)

pie***enie takie kto by zjechal takiego sorca <lol> mial hacka a teraz gada glupoty zeby mu nie bylo glupio bo pewnie hakneli go po noobowsku bo sciagal jakiegos bota ktory mial haczyk :D i pyk nima spoxstera :)

HaLaS 30-06-2006 00:25

Ja tam niewiem dokładnie co było z tym spoxsterem bo osobiście go nieznam :P też tak sądze że ściągnoł jakiegoś tępego bota i bach po accoundzie :) a mówiąc szczerze Taifun to jeden wielki bociaż :D papatki :*:*

scorp 30-06-2006 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HaLaS

yhym... tak spoxster w noge, a kto gra na aldorce? >.<

War Sorc 30-06-2006 09:22

Buheehehehe jakie nooby buhehehe najbardziej noobowa wojna jaka widzialem :)

Gloin 30-06-2006 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez War Sorc
Buheehehehe jakie nooby buhehehe najbardziej noobowa wojna jaka widzialem :)

Masz tu racje podczas jednej z grubszych bitew Anima VS. EM Lider Animy stał w dp bo bał sie wyjść gdy jego kumple nieźle dostawali. Wystawiają same filmiki z fragami Animy których jest zdecydowanie mniej niż fragów w EM. Jak narazie w tej wojnie przewagę ma EM.

Stefan Wichura 30-06-2006 10:07

no wlasnie vu'xiu napewno amsz filmy z dluzszych walk pokaz je, czy boisz sie ze was skrytykuja osto wlasnie za to co napisal ziomek wyzej ze nie walczycie wszyscy tylko walczy 5 osob np a reszta siedzi w pz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58.