Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Mayer 28-06-2006 12:11

Filmiku z anni nie ma.

Potempik 28-06-2006 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano
@Cerber & Potempik
Kiedy anni~~?:p

ja ide na 100lv ;]

Korzen_82 28-06-2006 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
No to Dominion sie wzielo do roboty dzis :D

4 fragi dzis zd0bybyli :

Sir Imp
Jun 27 2006, 15:56:32 CET Killed at Level 104 by Sir Zemus

Pozar
Jun 27 2006, 15:57:21 CET Killed at Level 62 by Konda
and by Lovize

Gugubo
Jun 27 2006, 20:34:16 CET Killed at Level 77 by Dzumior Dela'Vega

Najnowszy frag
Rahilli ( nasz Szkodi)
Jun 27 2006, 23:54:34 CET Killed at Level 72 by Lady Jah

hehehe oby tak dalej , Szkodi jak to sie stalo ze padles? Powiesz nam albo raczej napiszesz? :D

fragi z dzisiaj Dominion 4 : 0 Hwl
Hail Dominion!

A co z ?

Huckle'berryfin
Jun 27 2006, 15:57:21 CET Killed at Level 62 by Konda and by Lovize

on był w HWL potem wychodził i wchodził do gildii kilka jeszcze razy :p tez frag

pawlon 28-06-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
hehehe oby tak dalej , Szkodi jak to sie stalo ze padles? Powiesz nam albo raczej napiszesz? :D

odpowiedzi od szkodiego raczej na to pytanie nie otrzyamsz jako ze na 95% jestem pewien ze to dog gral wtedy rahillim a nie prawdziwy szkodi.

korzen@ specjalnie dla ciebie Huckle'berryfin = pozar bo widze ze to cie przeroslo ;)

Korzen_82 28-06-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
odpowiedzi od szkodiego raczej na to pytanie nie otrzyamsz jako ze na 95% jestem pewien ze to dog gral wtedy rahillim a nie prawdziwy szkodi.

korzen@ specjalnie dla ciebie Huckle'berryfin = pozar bo widze ze to cie przeroslo ;)

Dzięki za info =)

Fabolous 28-06-2006 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
masz linka do jakiegos filmika z tego?

Nie spodziewaj sie filmika z anni gdy go robili 4 knighci okolo 100 lvl'a.
Chyba nie musze mowic dlaczego.

Harry Xin 28-06-2006 17:19

Hmmm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous
Nie spodziewaj sie filmika z anni gdy go robili 4 knighci okolo 100 lvl'a.
Chyba nie musze mowic dlaczego.

No ja na przykład nie skumałem czemu. :p

Bilbag 28-06-2006 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
No ja na przykład nie skumałem czemu. :p

nie zamieszczają w necie, nawet jak mają, boją się o bany ;)
P.S.
knightem ok. 100 lv ciężko jest wykonać tego questa bez jakiegoś macro.

Harry Xin 28-06-2006 18:11

O lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bilbag
knightem ok. 100 lv ciężko jest wykonać tego questa bez jakiegoś macro.

Sugerujesz, że nie nadążają się uhać? To powiedz mi jaka profesja ma z tym na Anni~ mniejsze problemy bo jakoś nie mogę skojarzyć. :p

Xulorin 28-06-2006 19:53

Wkońcu Imp padł. Zawsze zgrywał cwaniaka. :)

pawlon 28-06-2006 19:56

Cytuj:

Sugerujesz, że nie nadążają się uhać? To powiedz mi jaka profesja ma z tym na Anni~ mniejsze problemy bo jakoś nie mogę skojarzyć. :p

nie ma co sugerowac, rzecza oczywista jest ze jechali na botach, dlatego nie chca publikowac ewentualnego filmiku, boja sie banow.

jastr 28-06-2006 20:28

Anni najłatwiej wykonać... nie wiem to po prostu jeden z najtrudniejszych qestów o ile nie najtrudniejszy (no paru qestów zapewne jeszcze społeczność tibijska nie zna no i demon helmet qest też do łatwych nie należy). Po prostu knight nawet na około ~~150 lvl musi się non stop uhać. Jest 6 demonów więc obliczcie sobie combo ;). 2 geby(nie 3 geby bo 2 demki stoją przed wszystkimi i po bokach każdy ma jednego) + 6 ognistych ue, dobrze że mele chociaż nie ma. Wiadomo stresik malutki lag, chwila zawachania i już leżysz. Bez bota myślę że tak na 150-160 moooogłoby to się udać (oczywiście knightem) a reszta jezdzi na boocie wogóle chyba 95% ani (za wyjątkiem ekip złożonych z sorców/drutów) to booty i tyle.

pawlon 28-06-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
Anni najłatwiej wykonać... nie wiem to po prostu jeden z najtrudniejszych qestów o ile nie najtrudniejszy (no paru qestów zapewne jeszcze społeczność tibijska nie zna no i demon helmet qest też do łatwych nie należy). Po prostu knight nawet na około ~~150 lvl musi się non stop uhać. Jest 6 demonów więc obliczcie sobie combo ;). 2 geby(nie 3 geby bo 2 demki stoją przed wszystkimi i po bokach każdy ma jednego) + 6 ognistych ue, dobrze że mele chociaż nie ma. Wiadomo stresik malutki lag, chwila zawachania i już leżysz. Bez bota myślę że tak na 150-160 moooogłoby to się udać (oczywiście knightem) a reszta jezdzi na boocie wogóle chyba 95% ani (za wyjątkiem ekip złożonych z sorców/drutów) to booty i tyle.

troche przesadziles, owszem combo byloby super, ale szanse na combo z 3 demonow czyli geb x3 i gfb x6 sa tak male ze raczej niemozliwe :D

ja uwazam ze da sie to wykonac bez bota, jedyny problem to w sumie zmiana amunicji do luku/kuszy, bo takto kazdy doswiadczony gracz jest w stanie uhac sie co 2 sekundy. oczywiscie nerwy robia swoje. no ale jak na razie 99.9% jedzie na botach i idzie na latwizne( a czasem i tak gina) :P

Tarnos 28-06-2006 23:37

Dzisiaj w ankh jak Expilem na tombie wlecial Adewaxo i wybil mi calego spawna mimo tego ze byl list i wyraznie napisane kto tu jest. Jak go z tomba wyrzucilem zaczal sie pruc i odgrazac nawrzucalem mu troche z nerwow . pozniej w ankh ubil mi kumpla 27 ed~ i jak pytalem dlaczego to znowu sapal pozniej zemus podlatuje i sie pyta co chcialem od adewaxo zaczal sapac powiedzialem mu o co chodzi i zaczal mnie klepac ucieklem do dp i pytalem sie za co mnie chce ubic to powiedzial ze za to ze go osmieszylem i wybilem spawna Adewaxo -.-

odbilem sie po hacku i znowu se nie pogram patrze....

Ametystowec 28-06-2006 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ndm_Rox
Nie przekrecaj rozmowy bo na starcie usilowalem Ci wytlumaczyc ze ja tu expie ale tylko regeneruje mane. A ty powiedziales ze nie bo juz wyszedlem na desert i stracilem kope :D :D Wiec jeszcze 2 lub 3 razy grzecznie prosilem abys opuscil jaskinie... ty nie chciales tego zrobic bo pomyslales pewnie ''a co tam jakis 20 lvl '' powtarzal Ci wielokrotnie ze bedziesz tego zalowal no ale coz

Pozdro...

ze co prosze?! rozmowa byla dokladnie taka ze zaczales odrazu q*rwoac do mnie to jest pierwsze primo, drugie primo nic nie mowiles jak stales AFK i w koncu 3 primo ANI RAZU NIE USLYSZALEM SLOWA PROSZE btw pomyslalem se ze jakis 20 level nie bedzie mi w kasze dmuchal...pisze to na for00m bo na tibii padl bym juz kilka razy ;D

bye galana hail arcana taaa dobze ze mialem tego druta tam ;p

Ndm_Rox 29-06-2006 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec
ze co prosze?! rozmowa byla dokladnie taka ze zaczales odrazu q*rwoac do mnie to jest pierwsze primo, drugie primo nic nie mowiles jak stales AFK i w koncu 3 primo ANI RAZU NIE USLYSZALEM SLOWA PROSZE btw pomyslalem se ze jakis 20 level nie bedzie mi w kasze dmuchal...pisze to na for00m bo na tibii padl bym juz kilka razy ;D

bye galana hail arcana taaa dobze ze mialem tego druta tam ;p

Poprostu ludzie tacy jak Ty doprowadzaja innych do szalu,no ale coz widze ze zegnasz tereny galany;) Zeeeegnaaaaj;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Fabolous 29-06-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ndm_Rox
Poprostu ludzie tacy jak Ty doprowadzaja innych do szalu,no ale coz widze ze zegnasz tereny galany;) Zeeeegnaaaaj;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

I po co ten post, jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz, bo takie posty ukazuja tylko jakim $%^&# jestes. :/

ProCZOP 29-06-2006 10:56

Cytuj:

palladin,

oblicz sobie to bedziesz wiedział, że leczy sie mocniej niz Knight,
co 200 seknd (3min20sek) trzeba zmienić amunicje.
Czyli w ciągu 2 sekund należy wykonać jeden ruch myszką.

Mayer 29-06-2006 11:20

Grudging w HWL...

jastr 29-06-2006 12:09

Hehe jak tak dalej pójdzie to już wkrótce wszyscy z old pats będą w hwl :P Grud~~ w HWL a ona nigdy (oczywiście jak do tej pory) nie stawała przeciwko Kondzie. W Dominion został Oen, Konda,Raa ze starego pats hehe a w Hwl mamy veccie, keekeza, rivenna, zazka, wanosa, szkodiego, grudging (oczywiście ze starego więc nie wymieniam malakasa i innych którzy tylko przez jakiś czas byli w patsach lub na wojnie tylko) langanu nie liczę oni zdradzili raz (staneli przeciwko kondzie) więc oni... albo przejdą do hwl albo ... zostaną w dominion. Może być tak że konda zpokornieje, przeprosi rivenna i razem z resztą paczki pójdą do hwl a całe dominion będzie miało hunta hehe. Bo teraz ma taki wybór albo zostaje i kontynułuje walkę z osobami z którymi się przyjaźnił przez tyle czasu (może też dalej grać być w dominion i nie brać udziału "czynnego" w war) albo... zmienić front walczyć u boku hwl przeciwko Pa i Pk (to pewnie będzie wyjaśnienie na forum) w końcu niektórym z Dominion trochę woda sodowa uderzyła do głowy :) obłowi się bo jak tylko przejdzie 50-100% dominion będzie płaciła za free od war :P. Radzę wszystkim z Dominion lepiej zrezygnujcie z tej wojny bo jeśli moje podejrzenia się ziszczą...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33.