Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Impalex 25-06-2006 17:20

@Sifu M.S.
w.sumie.masz.troche.racji...Eon.odszedl...Tetro.ni e.expi.i.selluje.chara..Moothonost.expi..w.sumie.w iele.sie.zmieni.jak.tylko.mooth~wyprzedzi.w.lvlu.t etra :)
ale.napewno.potrzeba.wiele.czasu.aby.ten.server.si e.odbudowal...zobaczymy.jak.bedzie...my.zabijalism y.glownie.z.powodu.Tetra.i.Eona....a.teraz.oni.odc hodza.wiec.zycze.powodzenia.w.odbudowywaniu.Kyry :)

@Arte
a.czy.ja.napisalem.cokolwiek.na.temat.ze.na.new.id a.tylko.ludzie.z.Kyry ? :|
niech.idzie.kto.chce...po.prostu.ciekawilo.mnie.kt o.idzie.akurat.z.tego.servera :P

Sifu M.S. 25-06-2006 18:48

@up
no nie powiem, tez przysluzyliscie sie do zrujnowania kyry, ale mi osobiscie bardzo podobalo sie wasze podejscie do tematu :D gdybym jeszcze gral w Tibie to na 100% chcialbym do was dolaczyc, ale tibia to juz przeszlosc... jest zabardzo czasochlonna, pozatym jak dla mnie to Guild War w 100% rzadi i wymiata, tam odnalazlem wszystko to czego szukalem w porzadnym MMORPG :)

@topic
W sumie to temat jest o sytuacji na kyrze, wiec czas do niej troche nawiazac ;) co sie stalo ze Tetro i Month~ sa w jednej gildii, czyzby sie przeproslili, zy to tylko z tego powodu ze tetro sprzedaje chara, i juz nie nie bedzie gral?

Pozatym co teraz dzieje sie z AIE, widzialem ze rekrutuja, beda jeszcze walczyc, czy poczekaja az Tetro i reszta "uchodzcow" odejda z serwera i naturalna koleja rzeczy Aie przejmie go we wladanie.

paior 25-06-2006 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
Pewne osoby to Syranus, Gib'on i Vistian. Tamci na 80%. I uwierz mi miśku ale o kyrze wiem więcej niż Ty z całym szacunkiem dla Twojej wiedzy :*

Syranus idze na 100 % bo sie z nim na gg zmawialem a tetro na 100 % nie idze

Łolek 25-06-2006 19:40

Moze to taka sciema ]:> i w rzeczywistosci Tetro idzie tylko z pewnych powdow niechce zeby inni sie o tym dowiedzieli :>

szwagiereczek 25-06-2006 22:04

@ Sifu~
Wojna się skończyła.
@Awer Fast
Przecież napisałem, że Syranus idzie młocie... Jeszcze idzie Pati Rac'er. A co do Tetra to idzie bo z nim rozmawiałem, może powiedział Ci, że nie idzie bo uznał, że lizodupowi nie trzeba mówić prawdy? Z resztą wyjdzie new serv to sie przekonamy jeszcze wiele osób pewnych na 100% może zmienić zdanie :p

Lord Pablo el Gordo 25-06-2006 22:20

tralalalalala
Bezio na new idzie? (tzn. racer) Oo
On nie ma takiego zamiaru, z tego co wiem. xd
tralalala Kakos tak dziwnie, że wakacje. Oo

szwagiereczek 25-06-2006 22:32

Syranus mi mówił, że on idzie :p

Rosus 25-06-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blackdott
Witam! :D Wlaśnie w tym momencie przeglądalem aukcje internetowe i ujrzałem coś :) interesującego otóż na allegro jest wystawiony account tetra do sprzedania za 4tyś zł;p. Jak myślicie on serio chce sprzedać tego chara czy być może chce sie oderwać od kłopotów na kyrze!!!8o

Hrumm, czeka na nowy serw by się wybić w górę? Bo nie każdy ma zdolności żeby po 10h dziennie siedzieć przy kompie.

Impalex 25-06-2006 23:54

@Sifu M.S.
heh.bo.przeciez.nam.chodzilo.o.zrujnowanie.serva :P to.byl.najbolesniejszy.cios.dla.high.lvlow.jaki.mo glismy.zadac:P odludnic.server..zeby.nie.mieli.komu.sellowac.item s.itp :)
Guild.wars.sa.wypas...ale.my.na.kyrze.nie.bylismy. w.stanie.walczyc.z.innymi.guildiami.poniewasz,wszy scy.byli.hunted.przez.Tetro~.i.jego.crew:P
(chociaz.patrzac.na.fragi.to.z.wieloma.guildiamy.w ygrywalismy ;p )

Ivul Pikito 26-06-2006 00:38

Witam wszystkich mieszkancow Kyry.
Zaczynam wlasnie gre na tym servie i szukam pomocy. Szukam kogos, kto moglby mi zalatwic jakiegos p seta, bo latam w rook eq. Gralem juz wczesniej na Azurze, 73 Elderem, teraz wybralem knighta, wiec jesli moglby mi ktos pomoc to prosze o odpisanie tu lub msg in game. Z gory dzieki.

Pozdrawiam,
Evero~

Impalex 26-06-2006 04:17

@Ivul Pikito
jabym.tylko.byl.w.stanie.jakos.Ci.pomoc.to.bym.to. uczynil ;p ale.niestety.wszystko.co.mialem.rozdalem.lub.strac ilem :) ale.mysle.ze.znajdzie.sie.ktos.kto.pomoze.Ci.zacza c.grac.na.swiecie.Kyra...jest.tu.wiele.uprzejmych. graczy.tak.mysle :> hehe

@do.wszystkich...
wie.ktos.z.was.gdzie.moge.znalezc.jakis.program.dz ieki.ktoremu.bede.mogl.zamienic.plik*****.na.RMVB?? nie.bardzo.orientuje.sie.wtych.programach :P prosze.o.pomoc !! :(

Volderius 26-06-2006 09:22

@Impalex, spróboj może znaleść jakiś konwerter plików WMV > RMVB na Googlach.

Seele 26-06-2006 09:23

http://www.idilis.ro/downloads/file/cepsetup*****

to niejest pełna wersja...

a ta aukcja tetra niewyjdzie moim zdaniem..ktoś zalicytował za 4000 zł a mógł wybrać "kup teraz" po tej właśnie cenie..ktoś sobie jaja robi :)

lord_athrek 26-06-2006 10:34

Ten sam użytkownik co sprzedawal tetra sprzedaje teraz 106knighta tez na kyrze to jakis oszust by ja nie slyszalem ze tetro mial dwa chary na 100 +++ lvl na kyrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(

http://www.allegro.pl/item112285849_...l_knight_.html 8o

:p ;) :) B) :] :D :o 8o

Ten char to Glaxu

Sifu M.S. 26-06-2006 14:14

To nie musi byc sciema, wystarczy ze ktorys z nich nie ma kata na allegro, i dlatego z jednego sprzedaja dwie postacie.

Volderius 26-06-2006 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord_athrek
Ten sam użytkownik co sprzedawal tetra sprzedaje teraz 106knighta tez na kyrze to jakis oszust by ja nie slyszalem ze tetro mial dwa chary na 100 +++ lvl na kyrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(

http://www.allegro.pl/item112285849_...l_knight_.html 8o

:p ;) :) B) :] :D :o 8o

Ten char to Glaxu

Jakis faker.
Ja widziałem jak jakis debil bez aktywacji z -2 negatywnymi komentarzami zalicytował za Stonecutter Axe za 10 miliardów, i tylko psuje aukcje sprzedającemu.

Sifu M.S. 26-06-2006 22:57

lolz typek ma poprostu humorek :D Dla mnie to chore zeby sprzedawac przedmioty z gry za prawdziwa kaske... boze naprawde trzba byc ograniczonym typem, i to jescze za tyle kasy... masakra!!

Gedd 26-06-2006 23:14

ten typ co wystawia glaxu to na 100% ten co nim gra ;]

ssa zrobil jak siedzial w templu potym jak padl odemnie 2x i kampilem na zewnatrz czekajac na 3 okazje ;p

nawet bpka niema :D

Azeris 27-06-2006 09:38

Glaxu na Allegro:
WYKUPIONE WYSZTKIE BLESSY I CZARY DOSTEPNE DLA RYCKA.Skile oraz eq widoczne na zdjeciu. Postac posiada 15 dni paca w dniu wystawienia aukcji. Postac NIGDY nie byla ani NIE JEST przez nikogo huntowana..dodam tylko ze zna i przyjazni sie z wiloma h lvlami i wplywowymi ludzmi na serwiexD

Troche bym się z tym kłucił :P blessy może kupił ale hunta to raczej ma xD

Stanek 27-06-2006 13:32

lol :P na Glaxu teraz gra jakis nowy owner ;) heh ladny noobek z niego, pytal sie mnie co to znaczy PA itd..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.