![]() |
Pomocy
pliss wiem ze ot nie ten temat ale kliknalem w tibii options test server login i nie umiem wejsc teraz na swoje konto....:( powiedzcie mi jak mam zrobic zebym mogl wchodzic na swoje konto plissss
|
pomocy
powiedzccie mi jak mam wejsc na swoje konto bo wlaczylem test server login powiedccie plisssssss
|
Prawdziwe noobki to zawsze sępią itemki. Niedługo zaczną mówic <daj mi tego mieca bo poskarże się GM-owi > ale to by było banalne i noobskie.
Ja to bym chciał aby noobków w tibi wcale nie było . |
Cytuj:
|
Fajny Poradnik:)
Niech Nooby sie strzega:) Gz Dla ciebie;p |
ja dzis uslyszalem na mainie jak to 10 lvl sprzedawal boots of speed
a i jeszcze inny w cavie wyzwal mnie od nopa jednakze nie wiem co by sie stalo gdyby ich nagle zabraklo. Zycie byloby znacznie smutniejsze.. |
Cytuj:
|
:D jenzyk nobuw to cos nowego a razem starego poniewarz noby były juz od poczontku tibi :D
|
@up no co ty... wiesz co ci powiem? sam nim jestes! mozliwe ze z gramatyki ;) w ilu slowach nie popelniles bledu? 1 ? moze 2... żal.pl ^^
@topic nie ma co gratulowac, tekst z przed 2 lat oraz przepisany B) |
Hehe smieszny ten język
ale jakos bylem tyle razy na rooku nikt go nieużywał. |
Hehe
Troche głupi ten język nOObów:p
|
o no co ty serio? hahaha ja jeszcze nie widzialem zeby ktos tak gadał :D nom moze wy Na tym Forum to tak :] kto na Items mowi Itans?? LOL , Nikt tak nie gada ! -.-' tylko z niektorymi sie zgadzam :PP
|
Ubaw,ale ja i wy też z pewnoscią uzywacie skrutów :)
|
A może dodaj:
Cytuj:
|
Fajne...Ale po co to komu??
B) Jest to bardzo fajny "temat".Fajnie by było jakby ktoś napisał opowiadanie z "noobish-język n00bów" ;) Można by było dodać również więcej tych słów bo troszke mało jest ale ogólnie spox ! :) :] 3maj sie !!:baby:
|
Ja widzlem taki jak:
"hcesz deda" Lub romowa "Ja: Chcesz Hunted On:Hunted, co to takiego? On:Daj mi to. Chce to dasz mi to? Ja:Nie ma sprawy" "Das my fri itemki? Mam 200 llv sorka. Jk my ne dasz to mas Dad" (na pyhterze jakis rok temu, wtedy nie bylo 200 lvl co dopiero sorca Buah) 8 lvl Knight do 45 lvl sorca K: Mam skile po 110/120 S:Jasne, a ja mam mlvl 100. K:Serio? A ile wszli z ue? S:za 20k K:aha, ale mnie nie zabijesz. S:Serio? K:Tak mam 25k życia. S:Mozesz już iść? K: Zabije cie! Wtedy knighcik włącza skulla i walnol sorca za 1 lub 2 S:Nudzi ci sie? K:Zabijesz mnie i przydzje po ciebie 100 lvl Pal S:Serio? :] K:Pisze do niego. TO jest Crnel Gren S:serio? myslalem że on ma 140 lvl? i sie zaywa Coronel Green i jest Royal Palladyn? K: TWOJA STAR Puch dostał z SD za 185. i koniec rozmowy. |
Można też dodać, że w środowisku noobów wykształciły się nowe postacie wyrazu "please" a mianowicie "plx", "plax", "plxior" etc.:p
|
Mnie sie najbardziej podobalo jak na swiecie Non-PvP gostka do mojego kumpla na rookgardzie:
Gostka: Gif mi itanz or hanted. Kumpel: PL?? G: Tak K: Jak chcesz mnie zabic to jest NoN-PvP G: Zdziwsz sie ja mam kumpla na mainie i on ma 250 poziom. On cie z huntuje. K: LoL Świat to MENERA jeden z nowszych :P |
Beznadzieja !
Poza tym ze obrazasz wielu ludziX( to poradnik spoko ale tak pozatym to teraz WCALE TAK NIEJEST myslisz ze kazdy tak mowi a moze sam jestes noob ??
|
Jak zauważyłem tego języka używają głównie br na niskich lvl. To co mnie w nich wkorza to fakt, że choć wiedzą, że jestem pl to i tak po swojemu gadają.
A to co jest moim zdaniem największym przejawem noobowstwa to wcale nie te głupie teksty ale np. Ide se expić. Przychodzi noob i mówi "leave" no to ja "no" a on się zatrzymuje i stoi... aż tu nagle wiadomość od śliniejszego gościa, że mam dać expić samemu lol to już jest szczyt głupoty i tacy gracze zginą w przyszłości (jeżeli do niej dożyją :p ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |