![]() |
Cytuj:
Patriotyzm to milosc do Ojczyzny i do wszystkiego co z nia powiazane, a jezyk polski napewno jest na jednym z czolowych miejsc. Po czym ktos pozna ze jestes Polakiem? Po jezyku. A jak jezyk bedziesz kaleczyl na kazdym kroku, no to coz... Oczywiscie nie mowimy tu o tym, zeby za brak przecinka/literowke/czy malo powazny ortograf wieszac (za jaja?), ale jak ktos pisze tak, ze od czytania oczy bola to ja dziekuje. Nie wiem jak tam jeszcze z polskimi znakami (<w pokorze bije czolem o sciane>, niestety ja swojego problemu rozwiazac nie moge, okolicznosci nie pozwalaja :(), ale tych chyba tez powinno sie uzywac... |
namnożyło nam się nacjonalistów na forum ,dziwne tylko że daty dołączenia mają takie prędkie;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Albo napiszą w internecie , że jest koniec świata też uwierzysz ??? Ten artykuł jest napisany przez człowieka który nie ma zielonego pojęcia o czym piszę i przypisuje rzeczy które nie zrobiła Młodzież Wszechpolska bo nas tam nie było. Cytuj:
Cytuj:
http://wiadomosci.onet.pl/1345367,11,1,1,,item.html Cytuj:
Cytuj:
Troche się rozpisałem jakby były jakieś błędy językowe to proszę o wyrozumiałość. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale to chyba nie powód, żeby od razu rzucać w nich kamieniami.
|
Cytuj:
1b: taaa, już widze, jak on nie ma nic wspólnego z tą ideologią, nie licząc obozów dla gejów, right? 2a: PiS zapowiadał koal;icję z PO i co mamy? gówn0 w rządzie... Cytuj:
2) tyle ich było, że już i tak nie uwieże ;) 3) to dla czego mam wierzyć w to, co pisze o SLD na stronach MW?:baby: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
EDIT: Cytuj:
Co do adopcji: taki drobny quiz: jeśli dzieciak jako niemowlę w wyniku dziwnego zbiegu okoliczności (czytaj: Wieszok czaił się z snajperką :P) straci ojca i będzie wychowywane przez samą matkę to jest lepiej niż gdyby było wychowywane przed parę les? Zauważ, że taka matka będzie musiała oddać dziecko do żłobka bo będzie musiała zarabiac na utrzymanie rodziny, tam masz 2 kobiety, i zawsze jedna z nich będzie mogła zostać w domu. Teraz w woli wyjaśnienia: Czy jestem za adopcją 4 gej? nah, ale już dla les by mi to nie przeszkadzało, why? bo kobieta ma ten instynkt macierzyński... P.S. nie podoba mi się MW, czy z tego powodu mogę prosiś abyscie mi tu po mieście nie paradowali? |
Cytuj:
|
@Klimmek
O, jesteś taki odważny, że sobie wstawiasz "14/88" do avatara? Nie no respekt stary, młodsi koledzy już się boją. Kretyn, właściwie powinnieneś za to bana dostać... Co do waszych nacjonalistyczno-nazistowskich idei - krzyczcie dalej, wszyscy ludzie mają was głęboko, nie stanowicie realnego zagrożenia, ot rozrywka dla ludzi którym życie nie idzie. Na szczęscie Polska idzie w strone kosmopolityzmu. |
Cytuj:
|
juz w niektorym mowilem dlaczego niektorym nalezy sie szacunek .Zydom sie nalezy jak najbardziej chociazby z powodu holokaustu .homoseksualisci czuja to samo do swojej plci co hetero do przeciwnej .Kazdy narod,kultura ,wyznanie lub rodzaj okazywania uczuc rozwija nasza kulture.Nacjonalisci widac tego nie rozumieja i neguja to w okurtny sposob juz jeden z przywodcow organizacji nigdy
wiecej zostal prawie zamordoawny przez naziste .wiec trzeba sie nauczyc odrozniac partiotyzm od nacjonalizmu. mam nadzieje ,ze chociaz paru ludzi o nacjonalistycznych pogladach przekonalem swoja droga uzywacie przykladow wielu poetow pisarzy nie wiedzac o nich wiele Nietzse mial syfilis i stad napisal o nadludziach ,ktorzy wladaja tymi "podludzmi" satd sie wzial poglad hitlera o nadludziach ,a darwin mowil o przyrodzie ,a nie o spoleczenstwie wiec prosz nie mowic tekstow typu "podludzie sa slabi wiec musimy ich zniszczyc" |
Cytuj:
http://www.money.pl/archiwum/wiadomo...1,0,73071.html A odnoście tego artykułu zaware są w nim błędne informacie. Cytuj:
P.S Mi się wiele rzeczy nie podoba i jakoś żyje :) |
kazdy dobrze wie ,ze mw to organizacja faszystowska i uprzedzona wobec homoseksualistow i kogo tam jeszcze
Radze poczytac newsweek o neonazistach tam macie o nich wszystko napisane u nas na osiedlu pojawily sie plakaty wlasnie tych o ktorych zjac opowiadal znaczy sie o tych ktorych logiem jest"szczerbiec " powiesili plakaty "zakaz pedalowania" i to nazistowskie nie jest? |
Cytuj:
Oni nie próbują wyperswadować wam tego, jak macie żyć. To, że nie rajcują mnie faceci, nie znaczy, że mam od razu rzucać w gejów kamieniami. Toleruję ich obecność, niech sobie zawierają związki małżeńskie, niech adoptują dzieci - zwisa mi to i powiewa. |
a mnie wkurzaja ludzie ,ktorzy nic nie wiedza o ludziach ,a ich oceniaja negatywnie jzu napisalem skad te "poglady" bo jak dla mnie to jest faszystowski
belkot |
Cytuj:
To dlaczego nie mozesz zcierpiec gejow/les? |
Cytuj:
Cytuj:
|
wg. mnie zbanowac tych co zrobili ten temat i nacjonalistow ,ktorzy sie wypowiadaja w stylu faszystwoskim bo swoja droga po co dal te linki do fszystowskich stron?wg. mnie to sprytnie zamaskowana propaganda
|
Zając, wybacz ale bardziej wierze money.pl niz tobie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |