![]() |
Cytuj:
Niestety, ale Cipsoft jest głupi i nie sprawdzi tego, że on sharuje to konto.. Chociaż wiem jak można to sprawedzić... |
Cytuj:
|
tajfun dawaj wiencej ssów zaluz swojom strone taki jak ty to powinienes udostępniac reszcie all ;/ nobujesz sie
|
Cytuj:
|
|
zajefajne xD
|
Tego nie moznabyloby nie pogratulowac.
|
gz!!!!!
ja poprostu nie mam słów... to jest prawie niemozliwe... naprawde wielkie uznanie. Chyle czoła... a do tego jak on expi... i po deadzie sie nie zalamal jak niektórzy...
|
Cytuj:
|
to jest chyba jeszcze jak mial 150+
popatrzcie ktos stoji przed domkiem <spoxter> xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: omagad, tosz to szok, jak mozna tyle wyciagac loota? :D ktos tam pytal ile z evisa ciagnie, na filmie 'furora - banuta quest' widzialem jak siekal 250-300+, teraz pewnie 300 na luzie /btw, dragi mu na 1 sd ida, demony na 5-6 :D / |
Grtx lootu:D temacik fajny oprczo 90% dziecinnego gadania o pierdolach:/ z 100+ postow o share i ciekawe ktory z was nigdy nie sharowal nie uzywal bota czy nie sprzedal/kupil postaci nie schakowal kumpla nie dostal bana czy kihuj wie jeszcze:D 10h grania dziennie to jest normalny poziom i niektorzy przed kompem siedza od 6 rano wracaja o 14/16 z praca wlaczaja kompa i siedza do 22 :D pomiedzy tym wpadnie do nich dupeczka gadka szmatka winko sex i siedza dalej !!!kurde co wy myslicie ze informatycy pracuja po 8h dziennie przy kompie:D koles ma wakacje byl retired przez jakis czas moze mial mature etc...wiec sry jak sharuje gm go dorwa narazie widac ze nie dorwaly a uwierzcie ze takie chary sa pod ladna obserwacja:D i sry ale jak 70% postow jest pisana przez graczy ktorzy dziennie robia po 50 k expa przez 7h to wasze mozgi nie moga pojac przyjemnosci czerpanej z grania przez godzin zrobienia loota nabicia 2kk expa i jeszce wyjscia na piwko,skuna czy wyjsc z dupa:D 6+10=16 dupeczka/piwko/kumple=18 do 23 24 spanie do 6 i na okraglo:D a powiedzcie mi co chcecie robic od 5 rano do 16..??isc na piwo=rosna z was alkocholicy jak byscie od rana pili...isc z dupeczka..??co bedziesz robil wieczorem sex przed obiadem powoduje niestrawnosc...zjarac jointa..??Lepiej pograc w tibie 24h i masz podobny efekt:D
Tyle... Teraz sie pakuje i spieprzam na WOODSTOCK:D a wy gnijscie przed klawiaturkami i bijscie kapucynka po kasku:D |
@up
Spadłem z krzesła jak to przeczytałem :D |
No cos nieprawdopodobnego :D:D wescie se policzcie ile to kasy :P
WIELKIE GZ :D Anjja ale tekst Hahahahahahahahahhaha smiac mi sie chcialo ze nie wiem :D |
Cytuj:
a tak wogule jak mozna w tibie grac;D cya pozdro |
juz spakowany:D a mi moj wujek od strony ciotecznego brata ktory jest babcia mojej siostry powiedzial ze Taifun expi na bocie a jaks sie juz w loguje i to chyba juz kazdy wie jest Malpa testowa by pokazac ze malpy potrafia dorownac czlowiekowi inteligencja:DMuhahahaha
|
Eee mi wyszło że tam jest 68 golden armorow.
@Topic. Gz lotta. @Sharing. Ludzie co wy piszecie co was obchodzi czy Sharuje czy nie. To temat poświęcony lootowi nie sharingu. Jak sharuje niech se sharuje według mnie niema przyjemności z siedzenia 15h przed monitorem ale to już inna sprawa. A tak pozatym tibia SUXX i radze w nią nie grac bo to big shiit:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Razorekor Zmień podpis, bo nim właśnie widać, kto jest noobem... Ty. Bo taka osoba, którą widać na zdjęciu nazywamy Newbie, jeśli wiesz co to znaczy. Topic@ Taifun? Hmm... Szkoda, że nie Tsunami, bo bardziej by pasowało. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |