Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [FURORA] [Taifun Devilry] Najwiekszy loot w historii Tibii??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83634)

SpAyKeR 12-07-2006 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Texterus
up
Mow co chcesz mi to wyglada na zazdrosc.
Zauwaz tez ze chlopak wczesniej nie gral jakies 2-3 miesiace, ale nie bede go bronil. Wedlug mnie chlopak nie sharuje ale rl life nie ma kolorowego.

Zrozum, że tego pewnie nikt nie wie na forum (pewnie nie liczni wiedzą i osoby z gildii) ile osób na koncie Taifun Devilry, może grać... To nie jest żadna zazdrość, ale pomyśl troche dzieciaku, że on musi też sie przecież uczyć, chodzić do szkoły, pomagać starym i w ogóle rozerwać się troche od komputera. Powiem Ci szczerze, że jedna osoba gra 3h inna 3h i tak wychodzi że ciagle siedzi...
Niestety, ale Cipsoft jest głupi i nie sprawdzi tego, że on sharuje to konto.. Chociaż wiem jak można to sprawedzić...

~o~o~ TeH MastaH ~o~o~ 12-07-2006 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR
Zrozum, że tego pewnie nikt nie wie na forum (pewnie nie liczni wiedzą i osoby z gildii) ile osób na koncie Taifun Devilry, może grać... To nie jest żadna zazdrość, ale pomyśl troche dzieciaku, że on musi też sie przecież uczyć, chodzić do szkoły, pomagać starym i w ogóle rozerwać się troche od komputera. Powiem Ci szczerze, że jedna osoba gra 3h inna 3h i tak wychodzi że ciagle siedzi...
Niestety, ale Cipsoft jest głupi i nie sprawdzi tego, że on sharuje to konto.. Chociaż wiem jak można to sprawedzić...

A skad wiesz, ze sie uczy? Moze wagaruje, a rodzicom nie pomaga bo jak zaczna cos gadac to zacznie krzeslem matke okladac...

sowa1117 24-07-2006 22:56

tajfun dawaj wiencej ssów zaluz swojom strone taki jak ty to powinienes udostępniac reszcie all ;/ nobujesz sie

Razorekor 25-07-2006 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR

No cwaniak napisz...

Aathrata 25-07-2006 09:20

http://i2.photobucket.com/albums/y14...6hydraloot.jpg

patrz na ten loocik xDDD

Seni 25-07-2006 09:33

zajefajne xD

Seindan 25-07-2006 09:49

Tego nie moznabyloby nie pogratulowac.

Masa 25-07-2006 12:30

gz!!!!!

ja poprostu nie mam słów... to jest prawie niemozliwe... naprawde wielkie uznanie. Chyle czoła... a do tego jak on expi... i po deadzie sie nie zalamal jak niektórzy...

Diamonic 25-07-2006 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek
Lepiej sie(powiem to 1st raz w zyciu!) pouczyc i moze za kilka lat zdacie sobie sprawe ze postac rozwijana przez kilkanasicie tysiecy godzin jest niczym (kilka tys. dolarow).

Kilka tysięcy dolarów, które osoba wykształcona zarobi w miesiąc za granicą... bo w polsce raczej nie. :D

Merfi 25-07-2006 13:04

to jest chyba jeszcze jak mial 150+

popatrzcie ktos stoji przed domkiem <spoxter> xD

black jack 25-07-2006 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio
hmm wiec policzmy
za miesiac roboty dostajemy tak okolo tysiac zl (no moze 600 zl zalezy od roboty)
tutaj mamy takiego tajfuna ktory zalozmy ze sprzeda chara i dostanie za niego przykladowe 10 tys zl.

to ty chyba nie wiesz ile mu szwedzi za chara proponowali jak mial 210~ -.-

Jwitos 25-07-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sowa1117
tajfun dawaj wiencej ssów zaluz swojom strone taki jak ty to powinienes udostępniac reszcie all ;/ nobujesz sie

LuL, nuublet, taif ma swoj photobucket x;
@topic:
omagad, tosz to szok, jak mozna tyle wyciagac loota? :D
ktos tam pytal ile z evisa ciagnie, na filmie 'furora - banuta quest' widzialem jak siekal 250-300+, teraz pewnie 300 na luzie /btw, dragi mu na 1 sd ida, demony na 5-6 :D /

Anjja 25-07-2006 14:51

Grtx lootu:D temacik fajny oprczo 90% dziecinnego gadania o pierdolach:/ z 100+ postow o share i ciekawe ktory z was nigdy nie sharowal nie uzywal bota czy nie sprzedal/kupil postaci nie schakowal kumpla nie dostal bana czy kihuj wie jeszcze:D 10h grania dziennie to jest normalny poziom i niektorzy przed kompem siedza od 6 rano wracaja o 14/16 z praca wlaczaja kompa i siedza do 22 :D pomiedzy tym wpadnie do nich dupeczka gadka szmatka winko sex i siedza dalej !!!kurde co wy myslicie ze informatycy pracuja po 8h dziennie przy kompie:D koles ma wakacje byl retired przez jakis czas moze mial mature etc...wiec sry jak sharuje gm go dorwa narazie widac ze nie dorwaly a uwierzcie ze takie chary sa pod ladna obserwacja:D i sry ale jak 70% postow jest pisana przez graczy ktorzy dziennie robia po 50 k expa przez 7h to wasze mozgi nie moga pojac przyjemnosci czerpanej z grania przez godzin zrobienia loota nabicia 2kk expa i jeszce wyjscia na piwko,skuna czy wyjsc z dupa:D 6+10=16 dupeczka/piwko/kumple=18 do 23 24 spanie do 6 i na okraglo:D a powiedzcie mi co chcecie robic od 5 rano do 16..??isc na piwo=rosna z was alkocholicy jak byscie od rana pili...isc z dupeczka..??co bedziesz robil wieczorem sex przed obiadem powoduje niestrawnosc...zjarac jointa..??Lepiej pograc w tibie 24h i masz podobny efekt:D
Tyle...
Teraz sie pakuje i spieprzam na WOODSTOCK:D
a wy gnijscie przed klawiaturkami i bijscie kapucynka po kasku:D

Magnus Arthur 25-07-2006 15:10

@up

Spadłem z krzesła jak to przeczytałem :D

Loop Troop 25-07-2006 15:19

No cos nieprawdopodobnego :D:D wescie se policzcie ile to kasy :P

WIELKIE GZ :D

Anjja ale tekst Hahahahahahahahahhaha smiac mi sie chcialo ze nie wiem :D

mistrz kylu 25-07-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
A skad wiesz, ze sie uczy? Moze wagaruje, a rodzicom nie pomaga bo jak zaczna cos gadac to zacznie krzeslem matke okladac...

a łosiu skąd wiesz ze chodzi do szkoły ile ma lat moze jest pełnoletni bądź gra z bratem na jednym kompie tak jak full moich kumpli "tibijczyków" lul
a tak wogule jak mozna w tibie grac;D cya pozdro

Anjja 25-07-2006 15:23

juz spakowany:D a mi moj wujek od strony ciotecznego brata ktory jest babcia mojej siostry powiedzial ze Taifun expi na bocie a jaks sie juz w loguje i to chyba juz kazdy wie jest Malpa testowa by pokazac ze malpy potrafia dorownac czlowiekowi inteligencja:DMuhahahaha

Roo$olek 25-07-2006 17:29

Eee mi wyszło że tam jest 68 golden armorow.
@Topic.
Gz lotta.
@Sharing.
Ludzie co wy piszecie co was obchodzi czy Sharuje czy nie. To temat poświęcony lootowi nie sharingu. Jak sharuje niech se sharuje według mnie niema przyjemności z siedzenia 15h przed monitorem ale to już inna sprawa. A tak pozatym tibia SUXX i radze w nią nie grac bo to big shiit:cup:

WielkiSorc 25-07-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Kałach~
W innych krajach np:Szwecja,Holandia,Dania żyjesz z zasiłku miesięcznego który wynosi 10 tyś zł + masz mieszkanie i wystarczy raz na jakiś czas dorywczą pracę znaleźć żeby pokazać że starasz się sam utrzymać więc tam sie da rade expić ile wlezie ;].

LOL!!! 10 tys. na miesiąc i mieszkanie za darmo? Sorry, ale śmieszny jesteś... Jest napewno lepiej niż w Polsce, ale nie przesadzajmy! Stawka bezrobotnego tam nie jest z pewnością taka sama jak jakiegoś dyrektora tu...

Miodojad 25-07-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anjja
Grtx lootu:D temacik fajny oprczo 90% dziecinnego gadania o rzodkiewka jest superach:/ z 100+ postow o share i ciekawe ktory z was nigdy nie sharowal nie uzywal bota czy nie sprzedal/kupil postaci nie schakowal kumpla nie dostal bana czy kimęski narząd płciowy wie jeszcze:D 10h grania dziennie to jest normalny poziom i niektorzy przed kompem siedza od 6 rano wracaja o 14/16 z praca wlaczaja kompa i siedza do 22 :D pomiedzy tym wpadnie do nich dupeczka gadka szmatka winko sex i siedza dalej !!!kurde co wy myslicie ze informatycy pracuja po 8h dziennie przy kompie:D koles ma wakacje byl retired przez jakis czas moze mial mature etc...wiec sry jak sharuje gm go dorwa narazie widac ze nie dorwaly a uwierzcie ze takie chary sa pod ladna obserwacja:D i sry ale jak 70% postow jest pisana przez graczy ktorzy dziennie robia po 50 k expa przez 7h to wasze mozgi nie moga pojac przyjemnosci czerpanej z grania przez godzin zrobienia loota nabicia 2kk expa i jeszce wyjscia na piwko,skuna czy wyjsc z dupa:D 6+10=16 dupeczka/piwko/kumple=18 do 23 24 spanie do 6 i na okraglo:D a powiedzcie mi co chcecie robic od 5 rano do 16..??isc na piwo=rosna z was alkocholicy jak byscie od rana pili...isc z dupeczka..??co bedziesz robil wieczorem sex przed obiadem powoduje niestrawnosc...zjarac jointa..??Lepiej pograc w tibie 24h i masz podobny efekt:D
Tyle...
Teraz sie pakuje i spieprzam na WOODSTOCK:D
a wy gnijscie przed klawiaturkami i bijscie kapucynka po kasku:D

Nie mam słów, boshe...
@Razorekor
Zmień podpis, bo nim właśnie widać, kto jest noobem... Ty. Bo taka osoba, którą widać na zdjęciu nazywamy Newbie, jeśli wiesz co to znaczy.
Topic@ Taifun? Hmm... Szkoda, że nie Tsunami, bo bardziej by pasowało.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58.