![]() |
Mnie się na firefox'ie nie wyświetlają emoty tylko napisy emotek
A wczoraj widzialem fora grupy siatkarzy [nie jestem zaproszony] :/ |
|
Mi rowniez. Pewnie jakas awaria bazy danych, bo czesc userow ma widoczne avatary, a czesc nie. Upload i zmiana avatara w opcjach profilu nie pomaga.
|
ja niewidze avatara, albo nie moge go uploadować, pisze tylko Miko's avatar i nie ma obrazka, co się z tym dzieje?
|
@up
Ja też nie widze połowy avatarków na forum. Czasami nawet swojego nie widze. |
Ale wy macie problemy z tymi avatarami...mi się w ogóle żadne grafiki na forum nie wyświetlają i nie marudze :P
|
Cytuj:
|
Też mam ten sam problem z avatarem:(
|
Strefa czasowa
Nie wiem czy inni maja taki problem, ale ja mam :P
Gdy ustawiam w PKU strefe czasowa na GMT 0, to wyswietla mi poprawnie "Wszystkie czasy podano w strefie GMT. Teraz jest 18:13.". Jak wiadomo w polsce obowiazauje GMT +1. Gdy zmieniam na taka wyswietlaja mi sie czasy w GMT +2 "Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15.". Gdy zmienie w PKU na GMT +2, to rowniez jest GMT +2. Czyli nie ma strefy czasowej GMT +1 - taki jest moj problem ;) |
Po ostatniej aktualizacji tematu "Zwiedzaj z Cichym" zmiany został wprowadzone. Odświerzam strone, sprawdzam link downloadu. Działa. Wchodze za parenaście minut - cały temat został obciety do jakiegoś 30 filmu. Wiem, że post jest trochę duży (:P ), ale nie wyświetliło informacji, że został przekroczony limit znaków. Zresztą, jak napisałem - zmiany się zapisały, i za chwile znikło 2/3 posta.
|
Forum pokazuje zły czas
|
Warny nie znikają po określonym terminie a właściwie w ogóle.
|
Cytuj:
Bo trzeba przestawic w opcjach Nie weim czy to tuaj ale ja w Nowej skórce w PA w opcjahc konta mam opisy funkcji ale checkboxow do ich wlacznaia wylaczania juz nie mam :/ |
Nie mogę zobaczyć mojego posta w temacie flora- rookgardu... pokazu się ,że jest jeszcze jedna strona a gdy na nią klikam wchodzi mi na pierwszą.
|
Klikam sobie na mój profil, tam pisze "warnings:warnings:3" to już samo w sobie chyba jest błędem bo albo samo warnings albo warning level pownno być. Oprócz tego koło mojego postu jest przycisk "view your warnings" gdy na to klikam wyskakuje mi coś takiego : "An error has occured, the following message has been left below: : You do not have permissions to view warnings information". Byłbym bardzo zadowolony gdybym mógł objerzeć za co mam warny.
|
Witam.
Przepraszam, napisałem tego posta chyba nie w tym temacie co trzeba (tutaj) - ale może dzięki temu będzie to lepiej widoczne. W razie potrzeby proszę jeden z postów usunąć. Po wczorajszych pracach na forum, obecnie jest taki jeden utrudniający jego przeglądanie błąd, polegający na tym, że jeśli przy tytule wątku do przeczytania kliknie się na ten obrazeczek (trójkąt) prowadzący do ostatniego posta w tym wątku, to wyświetla się coś takiego: Cytuj:
"mailto:$vboptions[webmasteremail]". Przesyłam pozdrowienia. |
Wiem, że forum zostało zaktualizowane do nowej wersji i jeszcze nie wszytsko może działać tak jak powinno. Jednak już przez dośc długi okres czasu nie działają avatary. Nie da się zmienić na nowy i wyskakuje taki komunikat
Cytuj:
Cytuj:
|
Się tak spytam - czy tylko u mnie na forum nie wyświetlają się żadne obrazki ? Tzn. nie ma żadnych emotek, nie ma obrazka reprezentującego "Nowy Temat" etc. ? Jeżeli tylko u mnie to jak to naprawić ?
@Edit: Działa...bynajmniej u mnie. |
@up
U mnie jest tak samo. z obrazków tylko avatary działają. Tak to żaden obrazek się nie pokazuje. Niech ktoś powie o co chodzi??? |
A ja myślałem, że to tylko u mnie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |