![]() |
Ja tam lubie AB w ogule siedziba polaków itp ale 1 moim miastem było co? Carlin a dlaczego? bo jak miałem 1 postać to miałem carlin sworda i jakoś tak wyszło
|
Ankrahnum ! Duzo expowisk i bardzo ladne =]
|
Kazzo, Kazzo, KAZZO !!!
Nigdzie nie masz tylu korytarzy, kryjowek, zagadek... duzo by jeszcze wymieniac.. |
Cytuj:
ulubion miasto - Greenshore. |
Kazo to miasto gdzie można expic do nawet 70 lvla albo wyżej. Ja czasami widze w głębokich kopalniach 100+ lvli. Choc teraz już się to tak często nie zdarza...
Może domków tam nie ma fajnych i może nieładne jest ale przecież nie o wygląd chodzi miasta... Tylko o to, żeby expic. Poza tym niedaleko kazo jest dlugaa rzeka i można łowic duużo ryybb... |
Moim zdaniem najlepsze jest Carlin poniewaz na zwyczajnych serwerach jest tam mniej PK niz w Thais lub Venore.Po za tym jest to miasto w sam raz dla knighta bo jest duzo troli do skillowania a pod miastem mozna sprobowac swoich sil na rotwormach lub slimie.
|
Brakuje Liberty Bay, Imo Ank świetne miasto do botowania
|
Moje miasto to Białystok ... zartuje CARLIN ROX !! :)
|
oczywiscie ze carlin i lb jeszcze ankh ujdzie
|
Mi się bardzo podoba Venore, nie dość że krajobraz super (w Ab za zielono, oczy bolą), piękne sale w któych można urządzać imprezy, i wydaje mi się, że jest tam mniej pk niż w innych miastach... nie wiem jak jest na innych servach... a oprócz tego po prostu mam do tego miasta sentyment.
I jeszcze nigdy podczas mojej długiej, trwającej nawet teraz kariery low lvla nie zobaczyłam pod bramą GSa. Może po prostu mam szczęście? |
Ab
Ab.
+Mało pk, ludzie nie gonią żeby zebrać loot'a z Dead'a a zabijają pk +Dużo PL(przynajmniej na Kyrze) +Dobry exp-trolle, szkielety, Zamek, elfy. +Dużo high-lvl'i -Powoli zaczyna sie robić Carlin-Dużo osób przed depo stoi i blokuje. -Brak gildii- tylko kilku NPC i czary dla druidów. |
Darashia dla low levl
Venore dla hight lvl Pozdro |
wg. mnie Carlin ;) siedzę w nim każdym nowym harem ;) NA Shiverze właśnie tam są największe rozróby 8o
Pozdrawiam ~~SzaDok~~ |
Cytuj:
@venore bo fajnie wyglada i malo naabsow jest. |
Cytuj:
@topic w wenor jezd malo nubuw i wogule:baby: |
Kazordoooon Kazordooon
dlaczego? łatwo pkować, łatwo zgubić pzta, łatwo kogoś trapnać, |
Kazordroon :)
dlaczego? siedziałem tam od wyjścia z maina i zawsze było na czym expic, pozatym fajny klimat, duzo sekretów m.in. basilisk, skarbiec kruzaka, i śróbokręt kurika i w ogole fajnie położone do każdego facc city jest blisko |
A jak dla mnie thais jest najlepsze dużo ludzi (na n-pvp a ja gram na takim servie) można szybko zarobić skupując itemy do djina poza tym na wyższym lvlu wszędzie jest szybko dojść moim zdaniem Thais wymiata.
|
Gdy zaczynałem gre w tibie kolega był w thais to chciałem wszędzie z nim być więc też poszłem do thais potem zobaczyłem veno , kazzo ,carlin i ab
ale nie przekonywało mnie to powody: -Veno - zawsze sie tam gubiłem , ale teraz mi sie podoba dużo h lvl i wielkie domki :D -kazzo - dojście do kazzo długo trwa :confused: -Carlin - Niewiem jak według was ale wg. mnie to noob town -ab brak fajnych expowisk w okolicy -thais jest superowe ten klimat i wogóle :] |
Ab' Dendriel
Dla mnie najlepsze jest AB bo nigdy nie spotkałem tam żadnego pk(przynajmniej wtedy kiedy grałem xD).I ma blisko expowisko i miejsce z czarami więc jest to raj dla drutów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |