![]() |
moj nick Sprzedawca Ziemniakow
|
Nie płaczcie tak bo pvp prędko nie dostaniecie. na swiatach pvp jest 200-600 osób, czyli luz, więc cipsoft nie bedzie robil nowych takich swiatow. Z nonpvp sprawa ma sie już gorzej, bo servery są ciągle przepełnione, było jasne że nowe servery będą właśnie nonpvp.
|
CipSoft sux. Powinni zrobic nowe e-pvp. Takie moje zdanie oczywiscie ; )
|
Nie mogę się dostać na tą Candie... jakiś dziwny serwer...
Jestem pierwszy w kolejce... znowu pierwszy... i znowu... i disc... i znowu pierwszy... i tak przez 20 min... W końcu restartowałem clienta i jadę od nowa... I jak się dostać? heh ,lol... (Pacc oczywiście mam :P) |
jestem 1 w kolejce od 30 minut, mialem kilka razy disconnect from server, ale klikalem ok, znowu log postacia i dalej 1 i tak dalej czekam, jakis bug, czy mam czekac dalej, czy zaczac od nowa?
edit: i zaczalem od nowa, 74, poczekam sobie troche........ |
Dabek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ty to jesteś normalnie zawsze dobre wiadomisci przynosisz... NOWY CHAR KOSUKALE ale na thori bende gral!! |
yeaaaaaaaaaaaa nareszće tyle na to czekałem już sie ładuje 54 osoby jeszcze
|
po Huj nam te non-pvp...
a normal type bedzie dopiero po update albo w ogole nie bedzie... |
no to beka :)
|
Jak na razie mamy jedną osobę na mainie (mówię o Candii). Jest to knight Mortesiu ;]
|
44 w kolejce.. Szkoda ze tylko ze charem kolegi:>
A tak na temat: napewno nastepnym razem (w sierpniu?) zrobia jakies normalne pvp, bedzie fajnie. |
Non-pvp se moga w (wiadamo co) wsadzic
ekhm ide se rski zabijac na Antice CU ;/ |
Coraz mniej ludzi gra w tibię...a oni ono pvp dają Tibia jeszcze troszkę będzie prosperowała ale za pół roku zobaczycie jak to wszystko się załamie i nie będzie komu grać...oni będą istnieć bo na to zbiorą forsę żeby to utrzymać i coś zarabiać ale serwy będą świeciły pustkami...
|
@Iluk
To dobrze, może znów odnajdzie się ten klimat sprzed lat ;] |
W zasadzie zrobilem postac ale nie wiem czy tam grac ;P wlogowalem sie pobiegalem zrobilem questy i log out... Kazdy non pvp konczy sie tak samo-.-
ceny leca na leb na szyje bo nie ma h lvl zabijajacych frajerow obnizajacych je ;/ |
miejmy nadzieje że na tych servach bedzie jak najmniej noobów ;)
|
NooB PvP
:CCCCCCCCCC |
I dobrze, ze inne niz PvP... Mogliby jeszcze zrobic jakies PVP-Enfo i Premium.
|
wow juz wole 2 swiaty nonpvp niz wogole wybralem ten na "m" Menaria czy jakos tak jeszcze nie przyswoilem sobie nazwy i z czego sie ciesze ze to USA serw bo na harmoni (niemiecki) lagsyy mamy w polsce a z USA juz tak nie jest :D ok to co teraz czekamy 2 tyg na 1 100 lvl ? br pewnie siadzie w 5 :Ld mam nadzieje ze GM beda panowac nad sytuacja :D cya noob :)
|
No wreszcie...
od bardzo dawna czekam na nowy świat non-pvp i CipSoft chyba "widzi" moje myśli :):):) postaram się tam być jednym z wyższych lvli :):):):):cup: :cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |