![]() |
Cytuj:
|
2Up zdjec nie cytujemy
|
nie mogę sie doczekać tego update! może niedugo bede miał pacca ^^
zaciekawiła mnie ta zagadka... orsh? no nie wiem... |
Nowe qesty, outfity... nowe możliwości... coraz bardziej podoba mi się ten update. Oby szybko dali chociaż test server =]
Oby tylko nie przedobrzyli z tymi ulepszeniami ;) Jak na razie zapowiada się suuuuper. Co do zagadni to może Demodras, Orshabaal albo któryś z Faraonów? Jakie potworki kiedyś były, które wycofano? Pozdro! |
Cytuj:
A co do tematu to outfity jakies takie koślawe :P Questy jak zwykle będą trudne i low lvle raczej niebeda mogli sie pochwalic ze jako pierwsi je wykonali. Co do zagadki to myslę że moze byc to jak napisal Golempol, Hugo,Ferumbras lub Apocalypse (potwor z test servera)no ale pożyjemy zobaczymy. |
Cytuj:
|
Ciekawie sie zapowiada może kupie pacca ......................
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:p Małe pytanie czy to dla pacc czy facc:p
|
@ ivan~
no ja napisalem, zeby on NIE byl npc tylko sterowany. Tak jak niby kiedys bylo, przez jakiegos z cipsoftu. |
Jakiś gosciu powiedział że uhy bedą 3runowe albo jak to sie tam gada :p
|
Cytuj:
Po 2: Ferumbras z tego co widać na screenie Hmm zagadka ciekawa i mozna by sie dlugo domyslac. Ale z tego co wiem jedynego ktorego pokonali i byl potezny to fer~. :D Cya |
te outfity to wygladaja jak outfity bardzo starej tibi amagad dramat a co do tych questow sie zobaczy ;]
|
Może poprostu jak piraci to Kapitan Hack wróci ? B)
|
Update
No ciekawie się zapowiada questy,potwory....itd :) ale lipa jak bedzię ten licznik zmęczenia.:(
|
Nove outffity!!<jupi>
Wreszcie Nove outffity!! Niemoglem sie tego doczekac, a jednak:evul: !!!
_____________________ Moim zdaniem bedzie fazowo i potwory beda moze inaczej wygladac :D _____________________ A rozwiazanie tej zagadki to moim zdaniem ten Ferumbas |
Troche się boję tego Fermbrassa (?) , ale znając życie będzie na serwie raz na rok i pewnie na terenach dla pacców... Chyba , że Cipy przypomną sobie good old times :]
|
Cytuj:
|
i tak update jest do dupy zwlaszcza przez ten jebany battle z tymi runami
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |