![]() |
Custela ma już hunta przez EoD i nie dajemy mu wyjść z PZ, czasem tylko pobiega przed SSem sobie. Polacy na >50 lvlu są już w większości w EoD.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taaaa.. euhaaehakheakeh Veka i Heli i dobre pvp.. XD Jak sie wywali Vege, to jestem na 3 miejscu XD Ale przyznam sie, ze ja przewaznie, jak cos to mam dobre pvp na otsach, albo jak nei gram sarevokiem.. dostane Sarevoka i mam isc nim pizgac to siedze posrany, zeby tylko nei pasc znowu i skillow nie stracic bo mi ich szkoda.. heuahaeueahae XD Na otsie to na loozie mozna biegac i pizgac, bo wisi czy sie padnie czy nie.. XD Hail Sarevok, Hail Edwin, lets fight 4 ever you and me XD Hehaueahueaeahaeu
|
Sarevok ciebie tez na otsie rozwalilem -.-
|
xD
Edit post by Adii
|
Ciebie nie ale wszystkich innych tak
|
1 Shi'rus
2 Adii Getes 3 Mial Nika 4 Sarevok 5 Cuprun 999999999999999999 Moja mama |
Edit by Adii
|
Zlikwidowany
|
-.-
Edit by Adii
|
Zlikwidowany
|
Edit by Adii
|
Adii i Mial Nika , po co ta kłótnia ? Do niczego rozsądnego to nie prowadzi.
Polacy na Xanterze przyżywają mały kryzys. Spróbujcie go jakoś rozwiązać ,a nie na forum się mięsem obrzucacie. Ps. Może większość osób mnie nie zna, ale ja was znam .. i to od dawna ;) Pozdrawiam Al'M~ |
Zliwidowany
|
Edit by Adii
|
Zliwkwidowany
|
Zlikwidowany
|
xD
Edit by Adii
|
Piękna wizytówka Xantery..moj synuś i najlepszy frend wrr jakbyscie mało mieli komunikatorów..weście to wyedytujcie.. bosze..
Nie robi się tak na oficjalnym forum, poza tym rozmawianie o pvp na otsach też jest z deczka nie na miejscu.. Też tęsknię za Malardianem , ale mam nadzieje że odbiło Wam nie z tego powodu ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |