![]() |
@up
O taki: http://img159.imageshack.us/img159/3...board01th9.jpg I to jest bodajże "faccowski" Pozdrawiam @edit @down ups.. tak myślałem, że mogę się pomylić, bo na "nowych babkach" to ja się nie znam ;) |
@Up
to jest paccowski :P |
Cytuj:
|
Prosiłbym o informacje na temat addona dla knighta z takimi rogami.:)
|
Chciałbym się dowiedzieć jak stoi sprawa z ubraniem paladyna (male) facc razem z dodatkami do niego (na screenie widziałem pewien kaptur). Czy wiadomo o innych dodatkach i jak je zdobyć?
|
A czy nikt nie moze skrobnac cos o addonie dla maga? Jakims latwym of course.
|
Cytuj:
@Down Hahahahha... no comment... bananaman ale sie popisales... :P Sorcerer = Mag |
zgadzam się z przedmówcą !!!! a co z sorcem ???? / poprawiam sie chodzilo mi o lorda dark'viz :P, slyszalem ze jest czacha na glowe jako addon, i że trzeba na nia dsma,meduzy i czegos tam jeszcze...to troche przegiecie.....
ps. kapelusik jest troche gejowski...wstyd chodzic w czyms takim |
Cytuj:
btw. szachu BIG THC za poedukowanie.... :P buahahaha |
Cytuj:
|
Quest na addon z czacha jest najlatwiejszy chociaz kosztowny :)
Addon do barbarzyncy ( Axe na plecy B) cos w stylu sca ) 1. Zaczyna sie go u pewnego Npc nad Carlin 2. Wymagania : 2x Royal Helmet , 50 pieces of red cloth (wypada z Hero ) , 50 piecesof the green cloth ( Djinns...chyba wiadomo jakie :D ) , 10 rolls of spider silk yarn ( Gs'y) , bottle of warrior's sweat ( hmm tego jeszcze niewiem ) @addon do stroju "orientalnego" w postaci simatara 1. Rozmawiamy z Npc Habdelem (Darashia) 2. Dostajemy misje dostarczenia grzebienia syreny...jak sie pozniej dowiadujemy znajduje sie on gdzies pod woda... 3. Wymagania? explorer quest , wysoki level... radze 100+ i dobra ekipa :D wtedy mozemy poszuka grzebienia pod woda 8o @ Kilka osob u gory Wszystkie addony sa dla Pacc |
A ja mam pytanie dotyczące addonu z czaszką na głowę...
Lugriemu trzeba przynieść dsm etc. ale czy tracimy te itemsy? Proszę o odpowiedź :). |
Cytuj:
|
hmm... Może w tym temacie mi ktoś odpowie, Z jakim Npc trzeba porozmawiać o 1 addonie dla citizena?? (ten z kapeluszem).
|
Bug?
Lol wczoraj uzbieralem 100 skor mino poszedlem do lubo po addon z plecakiem
pisze do NPC hi addon yes stracilem 100 skor i nie mam addonu co jest?:(;( |
Obsidian knife to jedno wielkie gówno trzeba znaleźć jakieś pieprzone bast skirts a z tych jebanych dworców to prawie wogóle niespada X( X(
|
@Flips za kilka godzin wroc do lubo i ci da wymazony plecaczek ;-)
Wielki Mancyz albo go kupic ;] |
Cytuj:
nabiłem ~41k expa bijąc je dsem i zlootowałem 2... pomimo że venomsniperów jest mnóstwo, ale da się zebrać i obsidian knife to ne itakie gówno, spróbuj pozbierać te 100 skór mino bez neigo @vrith jakośnei widziałem nikogo żeby sprzedawał, ba cały dzień na trade wrzeszczałem że kupie bast skirty, piór i miód(inglisz ofc) i nikt nie sprzedawał dopiero dziśmiałem szczęście że kupiłem 92 pióra |
A nie wiecie, czy dziewczyna moze mieć ten kapelusik z piórkiem i plecaczek?;)
|
Siema ! przeczytalem all ale pewnych spraw nie rozumiem.... Jestem druidem Czy moge miec outfit ten z kapeluszem i czy moge miec jakies inne , czy kazda profesja ma tylko swoje outfity ....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |