Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Furora open battle darashia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89990)

hide 16-09-2006 04:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 988536)
tylko ze w tibi padniesz i tracisz odrazu to na co sie meczyles przez np 2 dni non stop. i dlatego tak jest.
w takich grach typu strzelanki odrodzisz sie i dalej napeirdalasz a w tibi nie da sie cofnac ;)

Niedokońca. W Tibii padniesz i odrobisz to w 2 dni, a w SoF2 nie możesz poprosić o powtórke walki o (nieoficjalne) 1 miejsce w polsce :S (szkoda ze odpadlismy :P )
No, więc kto ma więcej do stracenia.. :)
Tyle że mając wtedy 15 lat (2 lata temu) byłem najmłodszy w drużynie..
inni: 19,21,51,25 lat..
W tym nagraniu odzywają się głównie osoby w wieku 10-14 lat z takim śmiesznym piskliwym głosem :) (moze Taifun ma z 17-19 lat).

@Poprzedni post Zembol91
"to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??"
No można grać np. z 5 godzin dziennie, ale 12 to lekka przesada. To jakaś maszyna (BOT? :P ) albo warzywo siedzace przed kompem :)

-----------------To pisał Gesior!

Jwitos 16-09-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jwitos (Post 988066)
owneeeeeeeeeeed :D
ale kiedy team speak dziala?
bo mi
[15:21:55] Connecting to tethys.piasta.pl:8002
[15:21:58] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it

ponawiam pytanie

Zembol91 16-09-2006 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 989049)
Po 1. Panu się chyba by słownik przydał,
Po 2. Skoro rzucasz już mięsem, to albo rzucaj nim do końca albo to ocenzuruj.
To czy jest szwedem czy br, czy polakiem to nie ma znaczenia, szwedzi i br to też są ludzie, i do nich trzeba mieć szacunek, ale najpierw ktoś musi zrobić 1 krok w dziejach Polski, bo niestety Polacy, są tacy, że nie popuszczą tylko albo walną w morde za nic albo Cie wyzwą. A Tibia jest bardzo dobrym przykładem tego.
@topic
Tak czy tak, ja swojego zdania nie zmienie, po prostu dzieciarnia i tyle, która jest napalona na taką gre i musi sie popisać przed tym co robi.

lol. mowisz dzieciarnia a nigdy nawet nie byles na takich wojnach wiec nie wiesz jak to jest

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide (Post 989094)
Niedokońca. W Tibii padniesz i odrobisz to w 2 dni, a w SoF2 nie możesz poprosić o powtórke walki o (nieoficjalne) 1 miejsce w polsce :S (szkoda ze odpadlismy :P )
No, więc kto ma więcej do stracenia.. :)
Tyle że mając wtedy 15 lat (2 lata temu) byłem najmłodszy w drużynie..
inni: 19,21,51,25 lat..
W tym nagraniu odzywają się głównie osoby w wieku 10-14 lat z takim śmiesznym piskliwym głosem :) (moze Taifun ma z 17-19 lat).

@Poprzedni post Zembol91
"to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??"
No można grać np. z 5 godzin dziennie, ale 12 to lekka przesada. To jakaś maszyna (BOT? :P ) albo warzywo siedzace przed kompem :)

-----------------To pisał Gesior!

nie wiem jak jest z SoF 2 ale czesto jak nie gram w tibie bo np exp zajety albo cos to se gram w CoD2 no i tam to sie odradzasz i dalej latasz a czy bedziesz pierwszy czy drugi to tam wiesz ;p

Madreth 16-09-2006 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 988533)
to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??
ja gram w tibie kiedy tylko moge wiec jak ty myslisz ze jak ktos duzo gra to pojebany to nie wiem co ty tu kurwa robisz na tym forum.
wy*******aj stad grac w gry typu : Nie lubie tibi a nie.
i czytac ty sie naucz bo narazie to tu sa ludzie ktorzy umia czytac (no oprocz ciebie)
kurwa chlopie.
krytykujesz polaka. rozumiem krytykowac szweda czy br ale nie swoich ziomkow ......
to ze jest smieszne to jest bo ja sam sie usmialem ;)
ale nie trzeba zaraz krytykowac typu: ale dzieci , ale maja glos itp.
ci co tak krytykuja to pewnie nawet nie wiedza co to znaczy miec PZa albo rzucac SOULFIRE jakby wiedzieli to wiedzieli by ze jest adrenalina w huj.
i sie kurwa ledwo oddycha ;p

Ehhh, nadal nie rozumiesz;] Nie chodzi mi oto ze sobie lubi koles pograc dlugo w tibie, bo kazdy robi to co lubi, chodzi mi ogolnie ze koles poprostu jest psychicznie chory w wielu momentach to jest pokazane jak mowi "gremorka uaa uaaa ujaa Gremorkaaaaaaa", przeciez to dla niego jest wszystko jakby troche sie opanowal to wszystko bylo by Ok.
A jezeli twierdzisz ze powinienem oczerniac swe lub br to tez masz cos z glowa, co mnie to obchodzi ze to polak? Mam stac przed jego domem czekac zeby dostac autograf jak wyjdzie z domu? Chyba bym sie nie doczekal bo on nie wychodzi z domu w ogole.
To jest gra wiadomo ze jest jakis poziom adrenaliny ale nie trzeba sie wydzierac i tak podniecac wiec kurwa mam prawo ocenic go po tym jak przesluchalem to bo jednak duzo to pokazuje jaki ten koles jest, ale dobra widze ze mylisz pojecia jestes pro, brales udzial w kazdej wojnie na servie i w ogole Imagram to twoj idol i chcialbys jego autograf ale kogo to teraz obchodzi ;)

SpAyKeR 21-09-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 989428)
lol. mowisz dzieciarnia a nigdy nawet nie byles na takich wojnach wiec nie wiesz jak to jest

To że nie wiem jak jest na wojnach, to nie znaczy, żeby sie tak podniecać z powodu głupiej gry, która ma na celu zabić nude.

Huragano 21-09-2006 20:51

"pchaj go w dół, pchaj go w dół, kurde :("
"TAAAAAAAAJFUN W PRAWO"
"UHUJCIE"
"3 2 1 one"
TO JEST ZAJEBISTE, ja bym się 3 razy udusił gdybym miał tak na*******ać xD.

Stiwenson 02-01-2007 11:34

Prośba

Może ktoś jeszzce raz to zuploadować? stary link już jest nie aktywny a plik gdzieś zgubiłem a posłuchałbym sobie tego jeszcze raz :P Z góry dzięki

XDamian 02-01-2007 13:07

nie,nie ja zrobie kombo odliczajcie moczykija uhuj moczykija :D

Kooowal 02-01-2007 13:50

kurw.... myslalem ze sobie ich poslucham, bo z tego co w postach widze to jest dosyc smieszne.... klikam link "file is deleted" lukam na date napisania posta... a tu sierpień, omg.. co za debile odświeżają tak stare tematy?

MagField 02-01-2007 14:48

Stop Archeologom!

Dudek098 02-01-2007 14:52

:d

Dajcie Link Do Filmiku Plaxxxxxxxxxxxx8o

Stiwenson 02-01-2007 15:03

Dlatego właśnie niech ktoś zrobi rehosta

Dudek098 02-01-2007 15:07

;p

Masz tu--> http://www.megaupload.com/?d=49H6V7PJ

Jeszcze bym prosil o link do filmiku z tych rozmow bo mam ochote sie posmiac troche ogldajec ten filmik ;p8o

Chomiko 02-01-2007 15:36

NIe chodzi mi link.. dlaczego?

mEEEh 02-01-2007 16:13

Nie chce być archeologiem tak jak reszta up, ale temat jest trochę na czasie, więc chyba warto by było, żeby ktoś to rehostnął ... Prosze ; )

Yeroon 02-01-2007 17:02

Rehost na rapidzie albo tibiacams... plax xd

Valariazz 02-01-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yeroon (Post 1169261)
Rehost na rapidzie albo tibiacams... plax xd

Na tibicams to ty siebie rehostnac mozesz, omg.
No i naprawde dzieeeeeeki za rehost na MEGAUPLOAD. Jakis paskow nie bede instalowal, wiec niech ktos zrobi rehosta na rapidzie albo gdziekowiek indziej.
Fajnie ze ktos sie pobawil w archeologa bo chetnie poslucham jak noobek Ima jęczy.

Sante Mefisto 02-01-2007 17:25

Rehost gdziekolwiek byle nie na mega~. Thx

ups. znowu odswiezony temat -.-

Kozi_leus 02-01-2007 17:28

Ludzie dajcie juz mu spokoj ;p Nie wiem zazdroscicie mu ze ma Duzy lvl ? Kolo nie musi być w cale jakims maniakiem i grac cale dnie -.-' . Wystarczy pograc 2 h dziennie dobrze , a nie jak wiekszosc ludzi lognie sie , posiedzi 2 h na tibii zrobi kilka runek pogada sobie i tyle ;p . Nagranie rozwala nie ma co ;p

NeO^ 02-01-2007 18:21

Rzal przez "rz" Plik Czysty ;)
Hahaha , te głosy są dobijające:evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54.