![]() |
Yo mam pytanie jak zalozyc wlasnego konika:D
|
chce ktoś może do party?
mam 27 lvl ale dzisiaj będzi 30 lvl. nick w grze: Hardex nie wiem na czym byśmy expili :/ Może kopalnia albo Monkey hotspring(?). |
w kopalni bo mam tam tera questa do zrobienia
|
Cytuj:
|
mam już 31 lvl :] + summon.
Silver axe + 25 skilla axe. |
Gra sie sciaga. Zapowiada sie bardzo dobrze. Wiadomo ze Zorti ma z tego korzysci ale nalezy mu sie za to ze poinformowal nas o tej grze. Tak samo niech i da te n00b eq i niech ma zysk, ale lepsze to niz nic :)
Jak gra sie sciagnie, dodam Zortiego itp... Tylko nie wiem ktora klase wybrac :D |
Wszystko znajdziecie na stronie: goonzu.fora.pl
|
Czy w jakis sposob mozna uleczyc swojego summona ?;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam już 31 lvl axemana , i mi jakoś axman nie przypadł do gustu, mase kasy wydajesz na eq, miksturki dużo idzie,
jak bym miał teraz grać od nowa grałbym gunm :D |
Cytuj:
|
czy to tlyko u mnie czy inni też nie mogą wejśc na serwer "Zeus" zamiast zwykłego statusu "Fair" jest napisane co innego
|
Cytuj:
Trzeba chwile poczekac :) |
już przeczytałem newsa na forum ( o goonzu) jeszcze 30 miut :D
|
Fajna gierka ja gram juz od paru dni jeszcze lvl i summona bede mial :D.Lepsza od Tibii bo nie uzaleznia (malo sie traci przy dedzie i nie ma checi odrabic tego tak bo to kwestia 2 min. :D)
|
jest już 11:20 i nadla nie działa
a maiło działac o 11:00 ;/ |
No niestety troche jest opoznienia :/.Wlasnie robilem questa i zostalo mi 12 Frokenow do pokonania i bylby lvl up i summon ;( (jak gre trzeba bylo wylaczyc bo cos tam robia)
|
ja mam 28lvl spearmana i szukam party do ice castle bo questy mnie juz w*****aja.
|
Czy dla was tez dalej nie dziala czy tylko dla mnie ?:)
|
Ciągle nie działa, wie ktoś może co sie dzieje?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |