![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mi to nikt nei odpowie :( KIEDY TEN CAŁY FERUMBRAS SIĘ RESPI I OD CZEGO TO ZALEŻY?!?!!? :confused: :confused: :confused:
|
Cytuj:
|
@Saviour
Ferumbras sie respi cos jak Orshabaal >.> Bialy napis itd tylko ze feru niejest na edron tylko w swojej wieży ;P |
Cytuj:
@Yazid One sie nie respia co kilka sekund tylko co kilkanascie;p |
Jeżeli jest tu jakiś forumowicz który umie dobrze robić wmv
Niech z tego filmu zrobi:) Bardzo przyjemnie oglądało by się ten filmik z jakąś muzyką:) Jeśli ktoś się odważy zrobić będe mu bardzo wdzięczny Z góry dziękuje Pozdrawiam! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Segalczuk ten plan był tak dobry jak twoja ortografia -.-
|
Cytuj:
Ciezko tam bedzie bo jezeli ferumbras przywoluje demony i tam sie one respia co kilkanasie sekund.... Moj plan jest taki: Wchodzi ekipa, uzywa magic walle zeby odgrodzis ferumbrasa od demonow lub siebie od tego piekle(w zaleznosci od sytulacji). Kiedy pada 1 magic wall, w jego miejsce staje blokier i tak z kazdym nastepnym, az bedzie mur z blokierow. To jest tylko moja propozycja ;) POZDRO! |
Mowiliscie o ZGRANEJ ekipie tak? to mysle ze ekipa z Aurea FAG or ROM (predzej FAG) Jesli wiecie oco mi chodzi (nice SD combo , nice uh team work itp.) ale jesli chodzi o taktyke no to lipa... nie mam cholernego pojecia jak by to rozwiazac... sciana blokerow odpada... bo jesli jeden bloker padnie to koniec... ( a padl by wtedy nie jeden) mysle ze dobrym rozwiazaniem byly by M walle tylko JAK je rozrzucic? noi problem z demonami...
BTW. ale zawsze moge sie mylic |
jest duża szansa ze go niedlugo rozwala ale musi to byc swiat gdzie jest bardzo duzo knightow 150lvl minimum 5. Musza wszyscy razem w jednej chwili wejsc do tp i walnoc obok siebie mwall i zeby za duzo nie podbieglo demonow i wtedy jak m wall zniknie powoli podchodzic do sciany i tak kazdy na glowe po 3 demony pozniej musza wejsc nastepni knighci i starac sie jakies demony na siebie wziosc i wszystko polurowac do siany po bokach i wtedy na koncu sorkow 120+ lvl i szybko do tp podejsc zeby w razie czegozwiac i max waste sd w ferumbrasa to tyle. Mozna napewo jakies inne taktyki zastosowac ale nie widzialem dobrze tego budynku wiec trudno powiedzec w jki jeszcze inny sposob moga go rozwalic
|
Widziałem jak moj brat tam wchodzil. (byl jednym z knightow). Zalozenia byly proste. Beda 4 demony i ferumbras. sanoxx albo majare mieli bloczyc ferumbrasa. reszta miała blokowac demony. palki mialy uhac blokerow a shooterzy mieli lac ferumbrasa. Jak tam weszli to ladnie sie zdziwili ile demonow ich powitalo. zapomnieli o taktyce. kazdy chcial przezyc. Takze nie opowiadajcie glupot ze team byl zle zorganizowany itd. oni byli nieprzygotowani na to co spotkaja i tyle. dzieki temu teamowi wiemy przynajmniej ile tego jest. i mniejmy nadzieje ze chlopcy i ofc carla nie zniecheca sie i pojda tam jeszcze raz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Look
Najprawdopodobniej ubija ferumbrasa na swiecie non-pvp.
Domyslacie sie dlaczego xD |
Look
Najprawdopodobniej ubija ferumbrasa na swiecie non-pvp.
Domyslacie sie dlaczego xDB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |