![]() |
No no fajne to bardzo najlepsze swiatlo jest na 4 obrazku ;]
Pozdro! |
Cytuj:
Ech, ludziom już nie starczy GIMP i biorą Photoshopa do takich rzeczy... chańba. >.< |
Jak zwykle rox. 9/10 , bo nie ma fake na 10/10 , chyba ze avagera.
btw. nowe itemy to te bełty (??) i miecz :D MUAHAHA :D |
Fake bajer! 100/10 xd a najlepsze jest swiatło nr 4 pozatym użyj Photoshopa do robienia swiatła (Jesli robisz w gimpie xd)!
|
:(.... A ja myślałem, że też będe coś mówił ;/ I to jczasest tu problem cały mówi
Metis... I światła jednak takie dziwne :/ Niepodobają mi się :P I wrr... 6 obrazków !! A mnie się czepiacie, że robie mało !!... ;( (A tu nic...) |
Spoko. Ale te światła... na 1 i 2 są tak dupiate, że żal patrzeć... na 3 już fajne, na 4 gites.
Co do oceny to nie widze błędów. Za tą cząstkę masz u mnie dyszke. |
Fajna część, aczkolwiek bardzo krótka...światła jak mówił już Zając na 1 i 2 są fatalne i źle przez to wygląda fake, a na 3 i 4 ujdą :)...(Ciekawe czepki mają magowie hehe)
|
W nastepnej czesci zacznie sie walka :) Pare osob zginie, inne zostana zranione =) Wiecej niezdradze. Powiem tyle ze juz biore sie za nastepna czesc!
More coments! Or hantjed! xD |
Hmmm...
Bardzo ładnie. Wiecie, powiem szczerze, że część na 5 stronie przypomina mi akcję z "Eragona". Z tym stosem trupów było dokładnie tak samo, tyle że zrobiły to Urgale, a nie siły ciemności ;p
7/10 |
Super!
Witam, obejrzałem w całości tego fake'a i mogę stwierdzić, że jest super. Oryginalna fabuła ( wg mnie :P ), grafika bez zastrzezeń, efekty w gimpie / photoshopie ;p Ocenka - 9/10 :( Troszkę przesadziłeś z efektami w najnowszej części, ale ogólnie ładnie. Oby tak dalej!! ;) Next part plax :D - Ghand
|
No?! Co jest?! Nikt niekomntuje? A tak bardzo chcieliscie! Juz zaczynam prace nad nastepna czescia a tu nic!
Zadam komentow! |
Masz commenta
Teraz pracuj i coś u mnie skomentuj, bo qrde temat bezczelnie mi spadł na drugą stronę ;) |
@up
Niestety tak juz jest... Najlepsze fake'i wogole niesa komentowane, a OTS ME sa co chwile ;) Ehh... A co to za "Wielki projekt fake'owy"? ^^ |
@Up
Tzn wielkie Fake nie są komentowane czyli mój jest WIELKI !! (Nikt też niechce go komentowac :( ) -.- A tak serio to rób szybciej next part... |
nie zaglądaj tyle ile masz komentów tyko: pracuj pracuj pracuj:p
|
Pracuj, pracuj, pracuj czekam na następne części
:] |
Ehh...
Pracuj sracuj... Nikt nie zauważył, że kolo czeka na komenty? No już, już piszcie ;p
|
No wlasnie! Jak kolega up powiedzial, Dawac komenty i to migiem! :D
|
[komment] 9/10 Pracuj, pracuj, a święto zmarłych będzie twoim świętem ! [/komment]
|
dawaj kolejny odcinek a nie obijaj sie !!! ;P :p
ps: fajna seria gz;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |