![]() |
Cytuj:
hahahah, tak Meraz to pieprzony cavebotter, to prawie jak sharing :D A co do wojny to moglisbyscie sprobowac czegos o "normalnej porze". bo jak widac na przykladzie Nirvy ludzie poprostu maja szkole i chca byc wypoczeci, wiec warowanie do poznych godzin nocnych odpada :o |
Nirvy bardzo dobrze podchodzi do sprawy. Jak Ja ide spać o 23-24 i wstaje o 6:40 to w szkole jestem trupem ; )
|
Cytuj:
|
to macie slabe organizmy :p
dzisiaj rodzina hawkow dopisala do banshee questa ze placi sie 10 k za to ze jest sie w teamie :D Suv nie wiem jakim cudem chcecie wygrac ta wojne , bo sneak atakami napewno tego nie zrobisz co to Mepha , moze sie czuc jak szwed , zawsze na forum to szwed jest zly a polak dobry , expil sobie spokojnie i szwed go wywali z cave albo zabil a zazwyczaj jest w tym 0 prawdy i szwedzi nie bija sie w rl z powodu tibi , czesto az zal sie przynawac ze jest sie z Polski Peph |
Anga w godzinach dziennych nikogo od nas nie ma, a to ktos pracuje a to gdzies wychodzi a na dobranoc zabic listonosza fajnie jest :D swieżutkie fragi :]
me evul fragerr: Krupt Sep 07 2006, 22:50:18 CEST Killed at Level 75 by Suv the Dark Magican and by Don Zasa Fenros Horra Sep 07 2006, 23:03:41 CEST Killed at Level 68 by Suv the Dark Magican and by Don Zasa i jeden bez mojego nicku na Tibia.com, hauehaueh -.-" Kentar Sep 07 2006, 23:06:55 CEST Killed at Level 73 by Don Zasa and by Ryba The Wolf Ogolnie od nas bylo pare osob. Ja - 92 ms Don Zasa - 61 ms Ryan Steely - 57 ms Ryba the Wolf - 104 rp Mentor de'Vrie - 117 rp Trevlig - 98 rp Nahika - 76 rp a z NG... Mannow - 123 ms Rundo Tejparn - 111 ed Archin - 111 rp Lonebliss - 108 rp Zibil-han - 89 rp Punisher Sakir - 83 ek kilku około 70 levelu oraz ci sfragowani. od nas nie padl nikt od nich padlo trzech. w prawdzie listonosz nam zwial ale na niego tez przyjdzie pora ;) link do filmiku >>>klik<<< później porobie z niego screeny, jak narazie to mam 7 godzin do rozpoczecia lekcji a od dawna nie spalem :D pozdrawiam |
No ladnie oby tak dalej. Szkoda ze wiecej was nie bylo bo by mozna sprobowac tych pallkow Lone, Archina a moze nawet Mannowa i Rundo.
Aha no nie wiem czemu ale nie moge przebolec ze Punisher-Sakir nie padl tam. Moim zdaniem 2-3 comba i by sie zlozyl bankowo :D Ale wiem ze co innego spokojnie sobie pisac a co innego bys w samym srodku bitwy. Pozdrawiam |
Na Punishera było najwiecej atakow, tzn countdownow na Vencie ale no coz nie zlozyl sie. Jednak wszyscy jestesmy z siebie zadowoleni bo wielki, nie okazujacy strachu(fearless) Dominator spieruciekal bardzo szybko ; )
|
Bravo chlopaki
Jestem z was dumny, pokazaliscie ze macie jaja.
Mysle , ze jak kazdy wezmie z was przyklad to obsidia moze byc jeszcze nasza. Jeszcze raz gratuluje dzielnej postawy i zdobytych fragow. Hail Sobs !!! ps. Robimy cos dzisiaj?? pisac od mnie na gg. |
Cytuj:
Słabe organizmy? po prostu nikt normalny nie przekłada tibi ponad życie realne. |
1. Limit to była barddzo dobra gildia, a tormsa byl rzeczywiscie swietnym typem z ktorym milo sie rozmawialo... wlasciwie nie orzumiem po dzis dzien po co sie dolaczylismy do ataku na la onde... przeciez la onda wlaczyla z teleskopem farfarem ikims tam jeszcze a ze potem ng ich zzatakowalo to nie oznaczalo ze i my musielismy ... a co do tego ze limit byl szwedzka gildia... oj nie powiedzialbym... zalozenie bylo propste... "No recruting" i to skutkowalo nie bylo zadnych noobow a team byl zgrany .. a nie wiem kto wpadl pozniej na pomysl zeby iniwtowac ludzi... torsma wymyslil sobie zeby zrobic polski limit w efekcie czego po prsotu limit sie rozpadl i zostala w nim garsta nie grajacych badz tych co dopiero dolaczyli Polaków...
@ Nirvy mozesz mi wyjasnic co to znaczy realne zycie i rl life ? |
Ta sry zle sie wyraziłem :P
|
sam skrot rl znaczy chyba real ,bo jak sie mowi rl tibia to chyba nie znaczy to real life tibia
|
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam i zapraszam:p |
Dzisiaj miala miejsce moim zdaniem najciekawsza dotychczas bitwa. A oto rezultaty
SOBS Ryan Steely Sep 10 2006, 22:02:55 CEST Killed at Level 53 by Dorpaz Suv the dark magican Sep 10 2006, 22:23:17 CEST Killed at Level 92 by Dorpaz and by Zibil-han :( Nahika Sep 10 2006, 22:20:28 CEST Killed at Level 76 by Zibil-han and by Raoyoza Horra Pekka Pilskjutare Sep 10 2006, 22:25:34 CEST Killed at Level 72 by Archin and by Xziin Ryba The Wolf Sep 10 2006, 22:25:21 CEST Killed at Level 104 by Zibil-han Trevlig Sep 10 2006, 22:46:55 CEST Killed at Level 98 by Meraz and by Lonebliss Yaugardo Sep 10 2006, 22:18:00 CEST Killed at Level 85 by Rundo Tejparn and by Mannow Next Generation Anical The Second Sep 10 2006, 22:02:25 CEST Killed at Level 101 by Praoler the mage and by Pekka Pilskjutare Gal'axy Sep 10 2006, 22:03:01 CEST Killed at Level 121 by Praoler the mage and by Ryba The Wolf :cup: Elite demolisher Sep 10 2006, 22:10:47 CEST Killed at Level 98 by Vany Hod and by Kiroy Wind Kentar Sep 10 2006, 22:19:25 CEST Killed at Level 72 by Kiroy Wind and by Pekka Pilskjutare Master Imam Sep 10 2006, 22:04:00 CEST Killed at Level 94 by Suv the Dark Magican and by Pekka Pilskjutare Praolera the mage i Dragon Diver nie liczylem, oni tez padli. Pozdrawiam. |
Cytuj:
@edit Już ściągam, zajrzałem do innego tematu... |
|
Hail Sobs _/
|
??
Chcialbym zaczac ngre na obsidi, ale slyszalem ze jest tam nie ciekawa sytuacja.
Chce grac na obsidi, poniewaz graja tam kumple z rl. Co o tym sadzicie, "Grac czy nie grac " xD? @Edit Prosze o odpowiedz:P |
Cytuj:
|
Wczorajsza akcja byla przesliczna !! po raz pierwszy spodobala mi sie gra Sobs'ow ... oby tak dalej! ;)
@up2 nie masz ciekawszych serverow ? pozatym i tak ciebie "nieciekawa sytuacja" nie dotyczy -.-" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |