![]() |
Xxxxxxxxxx
|
Grzybki śliczne, ale czy aby nie za ciemne? Lubię skontrastowane obrazki, ale bez przesady ;p
No, pomijam fakt, że ja się mało na tym znam... |
ciekawe grzybki ^^ pokazales klase tym toporem...mowie Ci, masz cos do tych toporow ;P
@Eileen, wydaje sie ze ciemne ;P wlasnie takie sa bardzo ladne i mysle ze powinny zostac |
To niejest cudowne to jest zajeb***e dawaj next
|
Przepiękne!
|
Xxxxxxxxxx
|
To jest to , To jest cudne , To jest niesamowite
Jesteś SupeR |
nooo, Kadi, co jak co ale szczelba wyszła przednia ;>
|
Xxxxxxxxxx
|
naprawde niesamowita praca, wiem jak trudno zrobic cos fajnego tych rozmiarow ;P a ta raczka wyglada zle bo on tak z wąskiego w szerokie idzie i z szerokiego w wąskie, jest takie brzydkowygladajace rozszerzenie co czyni bron mniej poreczna wg mnie. zachowaj ksztalt ale zrob w prostej linii, a jak koniecznie musi sie rozszerzac to nieznacznie, mysle ze lepiej wygladalaby. :) ale i tak sliczne ;D powodzenia
|
Przejrzałam twoje pixelarty i musze stwierdzić, że cię podziwiam. Ciapkać się w tych pixelach to dla mnie nudy i wyziewy, ale jak patrze na twoje prace to pozostaje mi tylko pogratulować ;)
|
Xxxxxxxxxx
|
Piękny, ale jakby istniał to by nie był praktyczny, ale to mały szczegół.
|
To to to to to to ... aż mnie zatkało To to to jest piekne
|
Naprawdę ładne, wkładasz w to swój czas.
|
heh, dzieki all, na wieczór axe w podobnych rozmiarach, wlasnie ostrze koncze =)
|
To coś, ala topór nie jest pixartem bo zostalo potraktowane przyciemnianiem/ rozjaśnianiem w Ps'ie jak chyba wszystkie nowe twoje prace. Tyle kolorków raczej sam byś nie wykrzesał:
http://img408.imageshack.us/img408/9660/sdaday0.jpg Co nie zmienia faktu, że praca ładna i wogóle jak większość twoich prac. |
@up
nie chce mi sie czytac calego tematu (szczerze mowiac to nie mam ochoty dzis niczego czytac) ale chyba nigdzie nie bylo napisane ze beda tutaj tylko i wylacznie pixelarty :) BIG BANG ATTACK Panie Vegeto :P @down aaaa to very bardzo sorry .... RIZPEKT ! |
Nie, ale...
Cytuj:
|
@3up
co to za program? ;p nawet nie mam ps'a, znaczy mam ale nei chce sie włączyć Z moją paleta jestem w stanie wykrzesać znacznie więcej.... A zresztą... ważne ze ja wiem w czym to robie. :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |