![]() |
Nie ma czegos takiego jak rozpad z Tengu, Ci co byli i sa dalej nazywami "Tengu" sa teraz w PTD. Reszta to mieso armatnie
|
Cytuj:
|
ja tam raz sie patrze i widze edorn 50+ RP tengu z ws goni muta'ant 38 MS a potem cialo edoron w carlin killed by nomsi and mut'ant
|
Cytuj:
|
no to bylo killed by nagoriel ze 3 dni temu ale napisalem nomsi :p
a tak btw na forum xereny mitzum zalozyl threada IMPORTANT zeby jego gildi patrzyla na forum gildii i ze skontaktuje sie z bylymi clonkami tengu... albo sie szykuje nowa wojna albo bede huncic polakow ktorzy ostatnio pozdobywali 100lvl :p |
no i macie....
nagoriel kilka dni tamu napisal ze ma oko na don gucio ze niby makruje runy i go wczoraj zarabal.... a teraz na forum seth elvenhorn napisal ze jakas nie istniejaca gildia pk gill czy cos tam wypowiada wojne atomic power no i oczywiscie zgadnijcie kto jest w atomic power? h lvls polacy niby moga sie wykupic w ciagu 24 godz bo jak nie to koniec... szwedzi sie rzucili na polakow bo za duze lvl wbili no i teraz zobaczycie jak polaczkowie dostana wpierdziel bo nie wydaje mi sie ze wygraja ta wojne no chyba ze partille team pomoze :p |
No no no... Ciekawe jak to się skończy. Szczerze mówiąc jest wielu polaków na 70-100 lvlach więc gdyby sobie pomagali to to mógłby być początek końca "dyktatury" PTD na Xerenie, ale bardzo w to wątpię...
Czas pokarze kto tu dostanie w pierdol :kat: |
Cytuj:
Cytuj:
|
No to mamy 1:0 dla Pk Gillet.
Deni Vadronbrinx Feb 16 2007, 16:03:32 CET Killed at Level 65 by Riley Foe Oby losy tej wojny nie potoczyły się tak jak jej początek.:( |
Ku**** moj jeden z lepszych qpli padl :(
Jak zawsze ominie mnie wojna ;\ Znajac Atomic zabija kaleida i na tym sie skonczy fragowanie ich. A Pk Gillet zabije :100lvl typu tyf,azu,allken ,i im sie odechce grac ~~ Btw Deemer zostaw Aaiuna ostrego w spokoju. Bylbym wdzieczny :) |
Ta wojna jest bezsensowna ;|...
Btw. http://i105.photobucket.com/albums/m...rol/14mlvl.jpg Jeszcze jeden ;p.. |
No polaczkowie pokazcie co potraficie. Jak sie wam nie uda to ja do maja wjebie setke i zajebie all!@@!@!!!oneone11!!! huj z matura !@!11@!!!
|
Uda się uda, tylko trzeba troszkę pomyśleć ;p
|
Cytuj:
@topic: Też bym się pobawił w te wojny, ale mnie stara zabije jak maturę obleje :p |
Mamy kolejnego rodaka z 100 lvl ;p
Mattrixo 18:37 You advanced from Level 99 to Level 100. |
Ładnie, ładnie :))... Nic tylko pogratulować xD
Oby tak dalej ;] |
matrixo
:) spoko ziom musze go poproscis zeby mi ofa wyszyscil :> a pamietam czasy jak mialem lepszy lvl od niego ale padlem 5 razy i retired :( hehe na hydrach siedzielismy z elanem stare dobre czasy jak inferno bylo :( Deemer :< jak nawales z jakims 40 lvl palem aaiuna , widzie ze masz slaba pamiec |
jak naarzie to ta wojan wyglada tak ze szwedzi chca polakow w bambuko zrobic opozniajac ich expa 5-cioma debilami w gildii pk gillet.
to taka sciema aby polacy nie expili ale ci szwedzi jebnieci nie wypowiedza wojny bo sie pewnie boja |
Gz Matrixo
Ps Zalozylem chara. Nowy 100 lvl w drodze. |
a ja dzis hunta za nic dostalem ;d Szwedzi roxuja. PA w najlepszym wydaniu
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |