![]() |
Ty nie musicsz sie bac masz za pro najwiekszego nooba Tibi Puge jego rodzinka zaczela szalec na swieta czytaj forum to bedziesz poinformowany.
|
Ni czytałem forum więc nie wiem
Ale z tego co wiem to nortec i evalor zaczeli szalec. a pasc od kazdego moge przeciez :( |
Cytuj:
|
Dzieki Marczio ja tez cie lubie bardzo :)
Ostrzegam tylko ludzi zeby uwazali bo jak widac po krupci czy tam innych to to jest bardzo trudna sprawa stac w pz, ale jak wiadomo PL to nooblety wiec i tego sie beda pewnie musieli nauczyc :) |
glupoty koti piszesz. Czemu nie ma cie w ultimate bo puge kolega .
rozwalaja w kilku serwa a ty chcesz zeby wiara po pz sie chowala Krupcia padla na vedze widzialem to sprzedala woreczki swiateczne i nie patrzyla na monitor bo pisala nic nie winna chyba ze lev winny.Dla mnie to czuby sa i tyle na co ja zabili wiadomo ze ma aola tylko und w bili a na war powinni oszczedzac |
Omg ludzie ale wy czasem śmieszni jestescie, szkoda :(
|
Cytuj:
|
lol na selenie war xD pierwsze slysze...;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A powinienes dziekowac Kotiemu ze cie chociaz uprzedzil a nie wonty strzelacX( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najlepiej to jeszcze sie poklucie miedzy soba swe w to graj.
|
Powiedzcie mi prosze czy ten Shifos Wielki to tylko mnie dobija?:p
|
@up
Nie :P @ Queth Co do ostrzegania Marczia to... Powiedz mi za co on ma dziekowac Kotiemu skoro Szaranc nie gra tu juz od... hohoho czasu?:P @Marczio ^^ |
To co robicie jest bez sensu -.- każdy ma prawo robić co chce. Co was obchodzi co robi Koti?? Jest wolny i jak sam pisze jest ZADOWOLONY z tego, że zadaje się ze Szwedami co wcale nie jest karalne :p Zresztą z nimi jest lepiej pogadać niż z niektórymi Polakami, którzy są nabkami :(
|
Taa...nic wam po kłótniach, bo i tak nic nie zdziałacie..
A jak na mój gust to niestety ta wojna jest już przegrana...;/ I nic się już nie zmieni!! Polacy powinni się uczyć grać od szwedów...niestety |
Hmm...:cup:
Dec 30 2006, 17:34:37 CET Killed at Level 77 by Puge Nocturna and by a dragon Sam nie dawal rady:p :p :p Qwa gdyby nie dragi to bym niepadl :cup: |
Cytuj:
Może chcieli ci udzielić pomocy? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |