![]() |
ja pier... przecież oni tego nie robili to gotowy client Eclipse fest się męczyli jedyne co to grafika nic więcej
|
Niech wejdzie tu jaki¶ mod czasami bo się ostry spam zaczyna....
PAMIĘTAJCIE ŻE TO NADAL BETA TESTY ! |
Cytuj:
mysl zanim posta napiszesz |
To jest kuzwa chore!! Nieod¶ć że czekałem 2 dni żeby zobaczyć co to jest.. To tu taki wał pisze "Poł±czone ,wysyłanie danych logowania" wtfff.. niedo¶ć ze czekam to za każdym razem co sie loguje to pisze "Podałe¶ złe haslo:S"WTF zróbcie co¶ z tym...
|
Cytuj:
Found Trojan/Spy.Coiboa.B ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing ^^ |
WKONCU udalo mi sie grac:P
@Fivapo Mialem taki sam problem, a oto rozwiazanie sciagasz to http://www.jelcyn.com/dll/richtx32***** wypakowujesz na c.-> WINDOWS->system32 nie mylic z systemem Co do gry to gra sie super, jedyna denerwujaca rzecza jest to ze od zawalenia jest sajanow...po mapie biegalem tylko ja 1 android 2 namekow a caa reszta (15+) to sayanie :/ Androidzi roks :D |
Ja nie moge sie zalogowac. Pisze wysylanie danych do logowania.
|
pogralem 2x i dalej to samo ;p
|
Cytuj:
|
ja tez android na ss'ku bylo ;p androidzi RoX....tez gralem 2x i znowu to samo...;/zalogowac sie nie mozna ;/ pewnie jak rochal cos wprowadzil o tej 12:30 ;/ i tyle....i sie zalgowac nie mozna wkoncu to beta... ;p
pozdro |
jaki masz lvl bo ja 6:D
|
ludzie glosujcie na moej ankiecie na dbo2.pl jesli chcecie zeby bylo cos w stylu depo to jest link do tej ankiety http://www.dbo2.pl/site/viewtopic.php?t=454
|
Gra może bedzie niezła, narazie co¶ robi± :]
|
Hehhe....gz Kak :P ja mam 3 andkiem a 2 sajanem i bede narazie gral nim :PP
|
ja 6 level sayanem ale nie expie głownie zwiedzam mapki , wkrywam bugi (wkońcu po to jest beta test :PP)
Co do gry poprawiono kilka rzeczy(między innymi logowanie , teraz max 5 sek i już przechodzi do okna postaci :) ZA KAŻDYM RAZEM) Teraz już trzeba tylko czekać na full version (moim zdaniem wyjdzie 1.10.2006) |
Mnie do tej pory nie udało się ani razu zalogować. Blah.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i potym zobacze czy bedzie chcialo mi sie grac :o :D |
Nie mozna sie zalogowac... pisze ze serwer jest offline albo jest pelny... :P Moze to tylko ja tak mam ? Jeslli wiecie co robic to piszcie ;]]
|
Ludzie to s± OPEN BETA TESTY!!
:P Nowy patch, 1.3e. Jak narazie do wyboru masz 3 servery (Oczywi¶cie wszystko jest na jednym głównym, po prostu zostało podzielone na trzy.) Stare grafiki s± przerabiane przez ekipe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |