![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Emok..naprawdę postarałeś się. Nawet bardzo. Lecz pozwól, że dodam szczególniejszą mapkę dojścia na rotwormy obok Venore, ponieważ wiele graczy ma z tym problemy :) . Więc dodaje:
http://img162.imageshack.us/img162/9...rummapayx3.png Mam nadzieję, że pomogłem niektórym graczom :) |
Yyyy...
Ja chodząc tam szybko robie lvl, teraz mam prawie 14.
Nie potrzebnie dałeś tą mapkę !!! X( Teraz każdy będzie tam chodzić i będzie dużo osób. :baby: ;( Zamiast robić lvl w okolo 1godz. to teraz będzie to trwało 3, bo będą tam chodziły tłumy !!!8o Lepiej usuń tę notkę albo ją edytuj. :( Tylko SZYBKO |
Przykro mi to mowic, ale poradnik jest strasznie kiepski...
Od czego by tu zaczac... - blue robe to straszna glupota, poniewaz teraz ciagle druid\sorc klepie potwory z visa+rod wiec bardziej mu powinno zalezec na armie. - taki mlv jaki podales to kolejna glupota. swiadczy to o tym ze duzo czasu spedzasz na robieniu run co jest strata czasu. W tym czasie jak ty stoisz pod dp ja z mf wymiatam na tombie (mam expa, szybszy mlv i kase z huntu). - jesli chodzi o czary to nie wiem po co to wklejales do tematu skoro nie opisales wiecej niz jest na tibia.pl - rozumiem ze ty w swoim blue robe wymiatales na 20lv w elf fortress. - dlaczego mam dziwne wrazenie ze ty pacca nie masz? - juz mogles nie dawac tych mapek bo nic z nich nie wynika. jestem newbie i tylko z twojej mapki wnioskuje w ktora strone mam isc. strzalka ktora prowadzi na ghoustland? i co tam sa jakies schody czy co? - zdjecie z hydrami tez jest glupie. osoba ktora stoi na dole od hydry moze sie napatoczyc na wava hydry i zejsc z tego swiata na strzala. - generalnie chodzenie na hunty przed 60lv to glupota i waset. SD na dl? -.- - nie opisane nic o 2 najlepszych czarach w grze. mass frend healing - drag od 28lv to tylko strata czasu. - na necro mozna chodzic ale solo - na hero z archerami to moze nie w tym updacie tylko pare lat temu - przyznaj sie nie biles nigdy behe? - nic nie wniosles tez o wandach Ogolnie to moge jedynie powiedziec ze zal dla modkow ze to przeniesli. sadzac tez po twojej pozycji na "tibia.pl supportet" poradnik przeniesiony po znajomosci. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw. to Ghostland, a nie ghoustland... Cytuj:
Ew. Utamo Vita + Exeta Res. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie dużo błędów w tej "krytyce na siłę". Komentować tego nie chcę, nie będę się bronił, bo nie ma przed kim. Amen. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[quote=Emok The Brood;1162267]Źle rozumiesz - przykro mi. :([quote] Nie pisales ze od 20lv elf fortress? mmm... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zrób to sam !
Wiadomość do gracza ,,Karmazynowy Zwierz" 8o
Sam zrób poradnik i porownamy ten poradnik z twoim !!! B) Niech wygra lepszy :cup: |
@up
Już zrobił... Nawet niezłą historyjkę z znikomym wspominaniem faktów z gry... |
Sonda
Zróbmy sonde !
Będą punkty od 1 do 10 i każdy powie na ile podoba mu się poradnik, a jeżeli komuś się coś nie podoba i da mniej niż 10 niech uzasadni co jest źle zrobione !!! Tak będzie najsprawiedliwiej :] |
@up
Ale po co? Narazie tylko on ma jakieś problemy do mojego poradnika. Nie będę robił szumu na całym forum z powodu jednego człowieka... |
Śmietnik
Tylko, że ten jeden człowiek ,,zaśmieca" forum ! X(
Może jak zrobimy sonde i on przegra to się zamknie :baby: A po za tym, on ma stan ,,Nie grający" więc po co się wypowiada jak już nie gra ! |
Rób co chcesz :p
|
dobry poradnik, wyjasnione jak robic druta, nawet fajnie sie czyta
|
;]
Też uważam, że to jest dobry poradnik ! :]
Tylko troche coś jest pokręcone z mlvl. Ja mam prawie 15lvl a mlvl mam 4 :baby: |
@up
To spalaj manę cały czas na tych rotkach to będzie wyższy :p |
Mam pytania
Nie jestem za bardzo doświadczona :(
Mam pare pytań : 1.Jak spalać manę ? 2.Jak się robi runy ? 3.Od którego lvl mogę zacząc robić runki ? |
1.Spalasz manę rzucając czary.
2. i 3. ->KLIK |
Ehm co do tego
" Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Leather Boots, Volcanic Rod, Dragon Shield " A tę kase z rotów ? |
@up
Jest taki quest o nazwie "Vocation Quest" i taki potwór jak Dwarf Guard. |
Dzienks
Dzięki za odpowiedz :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |